![]() |
Cevap: Sivasspor - Akhisar BLD
bu maçı 1 farkla ya 1-0 yada 3-2 yeneceğiz inşallah...
|
Cevap: Sivasspor - Akhisar BLD
[b]Kader maçımıza sattler kala belki bir umut mesut hoca yada oyuncular okur diye hatırlatma yapmak istedim,sayın mesut hoca ,yada sevgili futbolcularımız,bu maç bu şehrin ve takımın umutlarını kalan haftalara taşınması için çok önemli,sakın olaki beraberlik filan hedefiniz olmasın,1-0 2-1 gibi skorlara güvenipte 60 70 dak takımı geriye yaslamayın,yaslanmayın,ya yenilin ,ya yenin,tüm oyuncularımızdan ricamdır,lütfen bencillik yapmayın,kahraman olmaya çalışmayın,pas vermekten korkmayın,şutlarıçekerken gez göz arpacık doğrultusunu ,kalenin boş tarafı,göz ,beyin,ayak doğrultusunda çekin,rakip 10 km koşuyorsa siz 15 km koşun,gereksiz sarı kırmızı kart görmeyin,penaltı yaptırtmayın,hakemle uğraşmayın,gol yeseniz dahii umutsuzluğa düşmeyin,özellikle j.boye ve yiğite sesleniyorum ,lütfen bu takımı 10 kişi bırakmayın,ibrahim ö ye sesleniyorum sakın penaltı yaptırma,ortasahadaki oyunculara sesleniyorum çok mecbur kalmadıkça kale önünde çalım yapmayın geri pas yapmayın, bu maçı kazanınki umutlarımız sürsün hesap kitap işlerine devam edelim,idda ediyorumki bu maçı kazanırsak ligde kalma yolunda çok büyük yol katetmiş olacağız ,elimizden sizlere dua etmekten başka bir şey gelmiyor ,ALLAH yardımcınız olsun,vurduğunuz şut gol olsun [/b]
|
Cevap: Sivasspor 0-0 Akhisar BLD
Hazirlik maci modunda, tatsiz gol pozisyonsuz ilk devre oldu.
Bu sezon izledigim en SIKICI mac. Eger bireysel taha, bireysel beceri sonucu gol olmazsa bu mac 3 ay oynansa 0-0 biter |
[b]ELİN oğlu ilçe takımına 6 7 tane zımba gibi zenci almış,it gibi koşuyor,havadan geçemiyon,yerden geçemiyon,yarışıyon geçemiyon,biyonik adam gibi yorulmak bilmiyorlar,tatlı sert oyunu iyi beceriyor,senin yönetiminde nerde HANZO,KALAS, ,takımını küme düşürmüş ,gereksiz oyuncu varsa ,takıma toplamış,yazık be :mad:dostu düşmanı halimize kıçıyla güldürdünüz :mad:,takım yener yada berabere kalır farketmez, maalesef umutlar azalıyor,umarım yeneriz de haftayada hesap yaparız,bide bizimle oynayan takımların kalecileri başta olmak üzere herkes yıldız oluyor,penaltı olmazsa,raKİP kırmızı görüp 10 kişi kalmazsa,işimiz çok zor görünüyor,golü yediğimiz takdirde sivasspor büyük ölçüde küme düşer inşallah yanılırım burda sevincimizi paylaşırız[/b]:confused:
|
İlk yarı bizi futboldan soğuttu umarım ikinci yarı bol gollü zevkli olur tabii biz atalım golleri.
|
[QUOTE=34MUAMMER58;974182][b]ELİN oğlu ilçe takımına 6 7 tane zımba gibi zenci almış,it gibi koşuyor,havadan geçemiyon,yerden geçemiyon,yarışıyon geçemiyon,biyonik adam gibi yorulmak bilmiyorlar,tatlı sert oyunu iyi beceriyor,senin yönetiminde nerde HANZO,KALAS, ,takımını küme düşürmüş ,gereksiz oyuncu varsa ,takıma toplamış,yazık be :mad:dostu düşmanı halimize kıçıyla güldürdünüz :mad:,takım yener yada berabere kalır farketmez, maalesef umutlar azalıyor,umarım yeneriz de haftayada hesap yaparız,bide bizimle oynayan takımların kalecileri başta olmak üzere herkes yıldız oluyor,penaltı olmazsa,raKİP kırmızı görüp 10 kişi kalmazsa,işimiz çok zor görünüyor,golü yediğimiz takdirde sivasspor büyük ölçüde küme düşer inşallah yanılırım burda sevincimizi paylaşırız[/b]:confused:[/QUOTE]
Süper yorum yapmışsın.Bizdeki adamların koşmayı mecali yok.Adamlar bulmuş futbola aç oyuncular ölümüne oynuyorlar.Senelerdir bizim takım için dediğimi adamlar yapmış.Hem bu adamlar Rodellega hariç pek para da almıyorlardır.Biz paramızla rezil olduk İbrahim Akın Hakan Özmert Hasan Kabze gibiler bedava oynasalar kapıdan sokmam. |
[B][I]İlk yarı bitti, henuz rakip kaleye doğru dürüst tehlike yaratacak bir akın yapamadık. İNŞALLAH 2. Yarı gol ve goller buluruz. Yoksa işimiz çok kötü. [/I][/B]
|
Cevap: Sivasspor 1-1 Akhisar BLD
Sivasspor hoşgeldin ptt ye
|
Artık kasten yapıldığını düşünüyorum. BU Kaçıncı öne geçip puan kaybettiğimiz bu kadar aptal bir hoca bu kadar aptal futbolcu topluluğu hayatımda ilk defa görüyorum.
|
ya kaleciye mi kızmalıyım 1-0 a yatan hocaya yahut takıma mı kızmalıyım sivassporlu olduğuma mı kızmalıyım... arkadaş takım tutmasam sağlığım açısından daha faydalı ya stresten kaşın kaşın öldüm yeter artık. puan hesabı yapmaktan matematiğimde ilerleme oldu... hala umut var ama bu derece saçma gollerle biz hesap falan yapmayalım direk düşürsünler olsun bitsin yeter artık setkus a her zaman güvenirdim ama bu maç tam bir saatli bombaydı saati geldi ve patladı. çıkarken ağladı falan ama bizi de yaktı. haftaya korcan demek isterim yanlız o setkusdan daha beter Allaha emanet gidiyoruz keşke bazı şeyler kesinleşse de bizde bu stresten kurtulsak... haaftaya ne yüzle taraftarı açğıracaklar gerçekten merak ediyorum yeter artık... ha bide çağatayın son dakika yediği kırmızı tamamen süper lig e hazır olmadığının göstergesi. tamam iyi oynar ama bu kart tecrübesizliktir...
|
Yaşasın Tam Bağımsız Yiğidoların Takımına Sahip çıkışı.
Mecnun Başkan İSTİFA! |
Bulgaristandan gelen, bonservisi elinde beleş topcudan ancak bu kadar olur. Tek sorumlu yönetimdir. Yonetim istifa etsin.. baskan ve asbaskanlar ve dolgu malzemeleri elini etegini ceksin
|
[B][I][U]bu kalecileri yeterli görenlere selam olsun....yeni diyarbekir in kalecisi alınsa şuan puanımız en az 32 idi.[/U][/I][/B]5 milyon verip kaliteli kaleci almayanlar acaba 20 milyon verip bu takımı lige çıkarabilecekler mi?
|
Biz 5senedir Akhisar kadar olamadık ,bir tane elle gösterecek oyuncu bulamadık .geldigimiz nokta süpriz degil ! Şaşırdık mı?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:05. |