![]() |
Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe
[B]10 Aralık 2000 13:30[/B]
DÜZCESPOR 1-1 ŞEKERSPOR TÜRK TELEKOMSPOR 1-1 DARICA G.BİRLİĞİ A.SEBATSPOR 0-0 GÜMÜŞHANE DOĞANSPOR AMASYASPOR 0-0 ARTVİN HOPASPOR SİVASSPOR 2-1 BOLUSPOR Tarih tekerrür edececek ALLAH'ın izniyle... Diğer iki maç istediğimiz gibi bitecek, biz yeneceğiz... |
Superligde son maçımızmı acaba halen superlig takımı iken yazalım 3.ligdeyken bile maclarimızi takip ediyorduk ve aynı sayıda seyirciye oynanırdı biraz ülfet yaptı superlig hedefimiz avrupanın devlerini sivasa getirmekti oda kısmen geldi hedefsiz kalınca olur böyle şeyler hersey basarı degil adam olsunlar yenilirsekbence daha iyi icimiz rahat sike yok derim şikesiz nice liglere ama sergenin gördügunü herkes gorsiun sivas fazlasaf temiz bu lig için demiştı bizim icin şike yapanlarin Allahh belasıni versin kim yaparsa yapmayan kendi kazanmasada bilsinki Turk futbolu kazanmış olacaktır
|
[QUOTE=34MUAMMER58;975873][B]Sivassporun fb yi yeneceğinden adımın muammer olduğuna inandığım kadar inanıyorum,burda sıkıntı yokda,ipimiz elimizde değil,ben eskişehirin gençleri yeneceğinede inanmıyorum,sıkıntı Antalya ne yapacak,normal şartlarda Antalya antepi hertürlü yener,burdaki sıkıntı antepe beraberlikte yetiyor,uzun lafın kısası sivassporun ligde kalması antalyanın antepi yenmesine bağlı aynı zamanda gençlerin yenilmemesine ,şimdi o kaçan 3 puanları arıyoruz yönetim ve hoca müsvettleri sağolsunlar,33 haftada extra 1 galibiyet alamadılarya bizi böyle yalvartıyorlar hepsinede lanet olsun:mad:her ne olursa olsun futbolun adaleti tecelli edecek sivasspor ligde kalacak,taraftarlar stadı yağmalayacak diye umut ediyorum. [/b][/QUOTE]
Kıymetli Yiğido, O kadar içten yazıyorsunki yanında olsam sana sarılıp işte Yiğido' budur diye haykırmak isterim çevredekilere. Eğer bir Yılın Yiğido Taraftarı nakreti olasaydı kesinlikle 34MUAMMER58 derdim hiç düşünmeden. Kalderin clvesine bir bak yiğido. [B][COLOR="Navy"]Aşağıda kaderin cilvelerini yazıyorum.[/COLOR][/B] [B] 1) [/B]Sene başında Bizi şampiyon yapma gelen Sergen Yalçın şimdi bizi STSL den düşürmeyi arzuluyor. [B] 2)[/B] Sene başında Bizi STSL den düşürmek isteyen M.Bakkal bizi STSL tutmayı arzuluyor. [B]3)[/B] Bu sezonki iyi oyun ama düşük puan performansımızla iki takımdan 6 şar puan aldık (G.Birliği ve Gaziantepspor). Şmdi GB ye aman ha yenilme diyoruz. Gaziantepspora ise aman ha yenil diyor. Görüyormusun yiğido, 6 şar puan aldığımız takımlar bizim kaderimizi belirliyor. |
[QUOTE=Sivasspormysoul;975883]Kıymetli Yiğido,
O kadar içten yazıyorsunki yanında olsam sana sarılıp işte Yiğido' budur diye haykırmak isterim çevredekilere. Eğer bir Yılın Yiğido Taraftarı nakreti olasaydı kesinlikle 34MUAMMER58 derdim hiç düşünmeden. Kalderin clvesine bir bak yiğido. [B][COLOR="Navy"]Aşağıda kaderin cilvelerini yazıyorum.[/COLOR][/B] [B] 1) [/B]Sene başında Bizi şampiyon yapma gelen Sergen Yalçın şimdi bizi STSL den düşürmeyi arzuluyor. [B] 2)[/B] Sene başında Bizi STSL den düşürmek isteyen M.Bakkal bizi STSL tutmayı arzuluyor. [B]3)[/B] Bu sezonki iyi oyun ama düşük puan performansımızla iki takımdan 6 şar puan aldık (G.Birliği ve Gaziantepspor). Şmdi GB ye aman ha yenilme diyoruz. Gaziantepspora ise aman ha yenil diyor. Görüyormusun yiğido, 6 şar puan aldığımız takımlar bizim kaderimizi belirliyor.[/QUOTE] Düzeltme ve özür. Yukarıdaki mesajımızı Edit edemeden yanlışlıkla enter tuşuna bastım. [B][COLOR="DarkSlateBlue"]Nakreti[/COLOR][/B] değil [B][COLOR="Red"]Anketi [/COLOR][/B]olacaktı. Çok özür dilerim yiğido. Ayrıca Kaderin Cilvesine 4) nolu bir madde de ekleyecektim. 4) Rakimiz Eskişehirspor Sivassporun yenmesini istiyoruz. Biz ise onun yenmemesini. |
[QUOTE=Sivasspormysoul;975884]Düzeltme ve özür.
Yukarıdaki mesajımızı Edit edemeden yanlışlıkla enter tuşuna bastım. [B][COLOR="DarkSlateBlue"]Nakreti[/COLOR][/B] değil [B][COLOR="Red"]Anketi [/COLOR][/B]olacaktı. Çok özür dilerim yiğido. Ayrıca Kaderin Cilvesine 4) nolu bir madde de ekleyecektim. 4) Rakimiz Eskişehirspor Sivassporun yenmesini istiyoruz. Biz ise onun yenmemesini.[/QUOTE] Düzeltme ve özüre devam. Sabah sabah morallerimiz allak bullak yiğido. 4) nolu maddeyi düzeltmek istiyorum. [B][COLOR="Red"]Düzeltilmemiş biçimi.[/COLOR][/B] 4) Rakimiz Eskişehirspor Sivassporun [B]yenmesini[/B] istiyoruz. Biz ise onun [B]yenmemesini[/B].[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]Düzeltilmiş biçimi.[/COLOR][/B] [B]4)[/B] [B][COLOR="Navy"]Rakibimiz [/COLOR][/B][B][COLOR="Navy"][/COLOR][/B]Eskişehirspor Sivassporun yenmesini istiyor. Biz ise onun yenmemesini istiyoruz. Kaderin cilveleri böyle tecelli etti yiğido bu sene. Bakalım alnımıza ne yazılmış hep birlikte akşam göreceğiz. Cenabı Allahtan gelen her şeye amenna. Sivasspor taraftarıyız. Sadece STSL deki Sivasspor değil ligi neresi olursa olsun Sivasspor taraftarıyız. Çünkü, bizi temsil ediyor. Biz de kendimizden vazgeçemeyeceğimize göre Mottomuzu yineleyelim. [B][COLOR="Navy"]Sonsuza kadar taraftarınız Sivasspor. You will never walk alone. [/COLOR][/B] Saygılarımla. |
Kader günü geldi catti. Allah sen hakkimizda hayirlisini bizlere nasip eyle.
Yensekte yenilsekte iyiki Sivasliyim, iyiki Sivassporluyum.... |
Sivasspor açısından Süper Lig döneminin en kötü günü.. umarım güzel biter.. ligde kalırız. Antalya ve Gençlerbilrliği normal şartlarda rakiplerini yenebilecek güçteler. Biz de bitik bir fb ile oynayacağız.. muhtemelen kazanırız.. bu akşam her şey bu sezonun standartında giderse ligde kalırız.. bu yüzden her şeye rağmen şansımızı %50 görüyorum.
|
Sivasspor,Fenerbahçe'yi kesinlikle yenecektir ama beni asıl korkutan Gaziantepspor'un Antalyaspor'dan puan alacağıdır.Antalyaspor sahaya gerçek kimliğini yansıtırsa,Gaziantepsporu yener ama bunu yapacağını hiç sanmıyorum.
|
[QUOTE=Turan 59;975892]Sivasspor,Fenerbahçe'yi kesinlikle yenecektir ama beni asıl korkutan Gaziantepspor'un Antalyaspor'dan puan alacağıdır.Antalyaspor sahaya gerçek kimliğini yansıtırsa,Gaziantepsporu yener ama bunu yapacağını hiç sanmıyorum.[/QUOTE]
Kıymetli Yiğido, Harfi harfine katılıyorum. Antalyaspor TS gibi bir takımı 7-0 yenip havaya girdiyse neden Gaziantepsporu bir hafta sonra yenemediğini cümle aleme açıklamak zorundadır. Ayrıca Eto'nun oynamaması etik değil kesinlikle. Kendisini bir havaya soktu. Oldum olası şu Eto denen futbolcunun çok abartıldığını düşünüyorum. Bizde ne Etolar var. Aaatif en az bir Eto eder. Antalyaspor bugün yenemezse Sivasspor taraftarı bunu asla unutmayacaktır. Ha bu sitede bazıları diyebilir ki Sivasspor FB yi nasıl yenebilyorsa GA nın da Antalyasporu yenmesi normaldir. Normal şartlarda olabilir ancak şimdi ki güçler dengesi Antalyasporun lehine bir hayli fazla. Biz FB ye yakın takımız. Evet gerçekten öyleyiz. Öyle olmasaydı MB ile İst de 2-2 berabere kalamazdık. O maçta MSivasspor üstündü. Hakkımızda hayırlısı. Saygılarımla. |
bazıları etonun oynamamsına kızıyor ama ömer şişmanoğlunun etodan çok daha etkili olabileceğini düşünmüyor
1.etonun aklı tatilde son maç ne yapsın 2.ömer son maçta 3 gol 2 asistle bu sezonun rekorunu kırdı ve çok formda 3.ömer bjkden kiralık ve genç biri gelecek sezon iyi bir takıma gitmesi için kendini göstermeli. bunun dışında kadirin stoper oynayacağı haberleri var.hadi inşallah kadir bir yiğidoluk yap da kurtar bizi.. |
[QUOTE=çorluluyiğido;975896]bazıları etonun oynamamsına kızıyor ama ömer şişmanoğlunun etodan çok daha etkili olabileceğini düşünmüyor
1.etonun aklı tatilde son maç ne yapsın 2.ömer son maçta 3 gol 2 asistle bu sezonun rekorunu kırdı ve çok formda 3.ömer bjkden kiralık ve genç biri gelecek sezon iyi bir takıma gitmesi için kendini göstermeli. bunun dışında kadirin stoper oynayacağı haberleri var.hadi inşallah kadir bir yiğidoluk yap da kurtar bizi..[/QUOTE] Kıymetli Yiğido, Eto'nun oynamaması etik değil diye yazdım. Ne yazık ki biz de herkes kendi şehrinin takımını tutsa yatırımlar sadece 3 adet büyük (öyle diyorlar) takım için yapılmasa ne Eto lar çıkardı. Senin kardeşin, benim kardeşim, ötekinin kuzeni , amcaoğlu vb. Ancak, M.Sivassporumuz eğer lige veda ederse dönüşü muhteşem olacaktır ve eski hesaplar bu takımlardan Tek Tek sorulacaktır. İyiki varsın Çorlulu yiğido ve öteki yiğidolar. Hepiniz benim için sonsuza kadar çok ama çok önemlisiniz. Ben de sizden biriyim. Takım hepimizin. O takımın adı Sivasspor. Saygılarımla. |
Sivasspor düşerse sivaslı olanlar ve sivassporlular üzülür
Eskişehirspor düşerse eskişehirli olanlar ve taraftarı üzülür Gaziantepspor düşerse Gaziantepliler ve taraftarı üzülür Mersin idman yurdunun düştüğüne üzüldüğüm gibi Ben Kızılova her düşmesine üzülürüm. Çünkü biz Anadoluyuz. Çünkü düşen takımların üzüntüsünü kalbimizin bir köşesinde hissedeceğiz. Ben sivassporluyum her zaman her şekilde sivassporlu olarak takımımı desteklemeye devam edeceğim. |
TAHMİN
bu burada kalsın hele SİVASSPORUM 2-0 fb (texeira,beykan) gençler 1-1 eses antep-antalya :vallaha bir takım patlayacak ama hangisi kestiremedim.en az 4 farklı bir galibiyet bekliyorum.antep de olabilir antalyada:) |
kimse mucize beklemesin artık kabullenilmeli .. Antep'e kendi evinde beraberlik yetiyorken (ki Sergen li takım beraberlik takımdır ) ; Es Es yendiği takdirde 3 lü averajda 3 takımdan da üstünken mucize bize uğramaz .. Kaldı ki Fener le yapıyorsun.Biz elimizdeki hakları kendimiz teptik.Kayseri Gibi final maçını kazanamadık artık gelecek sene geri çıkmak için bol dua etmeliyiz.Hakkımızda hayırlısı ..
|
[QUOTE=emrecan17;975900]kimse mucize beklemesin artık kabullenilmeli .. Antep'e kendi evinde beraberlik yetiyorken (ki Sergen li takım beraberlik takımdır ) ; Es Es yendiği takdirde 3 lü averajda 3 takımdan da üstünken mucize bize uğramaz .. Kaldı ki Fener le yapıyorsun.Biz elimizdeki hakları kendimiz teptik.Kayseri Gibi final maçını kazanamadık artık gelecek sene geri çıkmak için bol dua etmeliyiz.Hakkımızda hayırlısı ..[/QUOTE]
Aynen öyle hemserim takimimiz kendi etti kendi buldu. |
[QUOTE=Sivasspormysoul;975894]Kıymetli Yiğido,
Harfi harfine katılıyorum. Antalyaspor TS gibi bir takımı 7-0 yenip havaya girdiyse neden Gaziantepsporu bir hafta sonra yenemediğini cümle aleme açıklamak zorundadır. Ayrıca Eto'nun oynamaması etik değil kesinlikle. Kendisini bir havaya soktu. Oldum olası şu Eto denen futbolcunun çok abartıldığını düşünüyorum. Bizde ne Etolar var. Aaatif en az bir Eto eder. Antalyaspor bugün yenemezse Sivasspor taraftarı bunu asla unutmayacaktır. Ha bu sitede bazıları diyebilir ki Sivasspor FB yi nasıl yenebilyorsa GA nın da Antalyasporu yenmesi normaldir. Normal şartlarda olabilir ancak şimdi ki güçler dengesi Antalyasporun lehine bir hayli fazla. Biz FB ye yakın takımız. Evet gerçekten öyleyiz. Öyle olmasaydı MB ile İst de 2-2 berabere kalamazdık. O maçta MSivasspor üstündü. Hakkımızda hayırlısı. Saygılarımla.[/QUOTE] Eto'o gecen hafta 7-0'lik Trabzon macindada kadroda yoktu. Bilmiyorum bir sakatligi felan varmi. Yani Antalyaspor Eto'o suzda skor üretmekte zorlanmiyor. Fakat gecen haftaki skor onlara fazla özgüven vermis olabilir, umarim ayaklari yere basarak oynarlar. |
[B]KEKO 58 Stad da olacak!!!
Dün sabah babam dedik oglum Istanbul da islerim var mutlaka gitmem lazim tmm dedim yolun acik olsun ve gitti..... Az önce E-Mail geldi Babam Sivata ve tek mac icin Türkiye gitmis keske onun yerine ben gitseydim ama neyse yeterki biri orda olacak :) Maraton A Koltuk 29 yerine aldi!!! Insallah Aksam bizim istedimiz olacak ama unutmayin Mac dan sonra ne cikacaksa BIZ SIVASSPORLUYUZZZZZZZ IYI ve KÖTÜGÜNLERI HEP YANINDAYIZZZZZZ KIRIMIZI BEYAZ TEK ASK SIVASSPOR [/B] |
Helal olsun keko gardaş ! Mesele memleket meselesi,gerisi teferruat ! Bugun kazananda kaybedende şehrimiz olcak . Bugun kader günü ....
|
[QUOTE=halilxx58;975902]Eto'o gecen hafta 7-0'lik Trabzon macindada kadroda yoktu. Bilmiyorum bir sakatligi felan varmi. Yani Antalyaspor Eto'o suzda skor üretmekte zorlanmiyor. Fakat gecen haftaki skor onlara fazla özgüven vermis olabilir, umarim ayaklari yere basarak oynarlar.[/QUOTE]
Kıymetli Yiğido, Eto havalı havalı kendi transferinin peşine düşmüş. Avrupada büyük klublerin kapısından giremeyecek kişi Türkiye'de kral. Ey Türkler artık uyanıp kendimize gelelim. Türkiye'de saysam 200 tane Eto çıkar. Abartmayalım. Bu NASA ya uydu gönderme projesi değil nihayetinde futbol. Biz de çok futbolcu var. ETo nun Burak Yılmaz dan ne üstünlüğü vardı. Yabancı diye diye kendi insanımızı bitirdik. Mario Gomezi Sivasta gördünüz neyi vardı sadece sahte penaltı kazanmaktan başka. Hepiniz çok kıymetlisiniz büyük takımın büyük taraftarı Yiğidolar. |
Kutlamalara baslayin hep birlikte bugun ufak capli nir mucizeye taniklik edecegiz.
|
Lig tv üyesi olduğum için sunucular, antalyasporun as kaleci ve müdafada ki 3 as futbolcuyu kadroya almadığını ifade ettiler,
Ayrıca maçıda izledim zaman zaman Antalyaspor kasten oyuna hiç asılmıyor, ayağındaki topu resmen bile bile rakibin ayağına atıyorlar kaleciye şut çekmiyorlar resmen kaptırıyorlar. Açıkçası Antalyanın satışına geldik.. |
Mecnun Allah senin belanı versin Mecnuunnnn. Kına yak Mecnunnnnnn. Şu gözyaşlarımın hesabı senden sorulsun Mecnuuunnnn.
|
[B][I]Mucize gerçekleşmedi, ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun, bu takımın bu hallere düşmesine sebep olanlara yazıklar olsun. Kaç sezondur düşmekten son anada kurtardık, ama yönetim bu tehlike sinyallerini algılayamadı. Bir sıçradık, iki sıçradık maalesef üçüncüde küme düştük.
Bizlere bu üzücü günleri yaşatanlar, futbolcuların ve taraftarın gözyaşlarının hesabını nasıl verirler acaba. [/I][/B] |
Bırakıp gitmeyi hesaplayanlar simdi rahatça bırakıp gitsinler bakalım kim Sivasspor sevdalısı kim değil görelim Mecnun Başkan dahil kim gitmek istiyorsa gerçek yüzlerde ortaya çıkar gibi geliyor bana ama ben SİVASSPORLUYUM arkadas hiçbiryere gitmiyorum diyen YİĞİDOLAR bu takımı tekrar super lige çıkarmasını da bilir ve ben SİVASSPORLUYUM burdayim bizi bu hale bile bile göre göre getiren yönetime saç baş yolduran Sergen'e Okan'a ve özellikle Mesut bakkala hakkimi helal etmiyorum etmiyeceğim teknik heyetsiz bu maclara çıksaydık çok daha iyi sonuçlar alırdık diyorum. Ama hakkimizda hayırlısı böyleymiş çok fırsat verildi bize biz bu ikramları hep geri çevirdik yapacak birşeyde kalmadı haliyle ÜZGÜNÜZ AMA UMUTSUZ DEĞİLİZ YENİDEN SUPER LİGE GELMEK UMUDUYLA SABİRLA SİVASSPORLUYUZ...
|
Antalyasporu tebrik ediyorum. Kaybetmek için ellerinden geleni yaptılar. Keşke bu kadar belli etmeselerdi. Tek dileğim döndüğümüzde bu takımın hala Süper Ligde olması. Allah bu günleri de en kısa zamanda görmeyi nasip eder inşallah.
|
Kimse Antalyasporu suclamasin beyler, Suc bizim takimda cömertce puan verirken bizdeydi. Kazansaydik bile 1 puan yuzunden resmen ligden dustuk.
Ben kac mac hatirliyorum "skor olarak önde olup son dakikalarda gol yedigimizi. Agh Setkus agh..hele o akhisar a karsi son dakika yedigin gol e nedemeli? Beyler sucu baska takimlarda aramayin, kendi takiminiza bakin önce.. |
[QUOTE=:cool:;975908]Mecnun Allah senin belanı versin Mecnuunnnn. Kına yak Mecnunnnnnn. Şu gözyaşlarımın hesabı senden sorulsun Mecnuuunnnn.[/QUOTE]
Aynen kardeş.bana göre tek sorumlu yönetimdir Mecnundur.Akşam evde kimse kimsenin yüzüne bakamadi üzüntüden.Bunlar parayı alıp gider güler eğlenir. |
Cevap: Sivasspor 2-2 Fenerbahçe
fenerbahçe yalakaları seneye maç izlemeye kayseriye gidecek. onların kaybettiği bişey yok.
|
[QUOTE=CagkiranD;976036]Aynen kardeş.bana göre tek sorumlu yönetimdir Mecnundur.Akşam evde kimse kimsenin yüzüne bakamadi üzüntüden.Bunlar parayı alıp gider güler eğlenir.[/QUOTE]
Gerçekten öyle oldu. Sanki akşam evde cenaze vardı kardeş. Bi görsen o kadar üzüntülü bi hal vardı ki. Dünya yıkıldı kaldık altında sanki. Herkes birbine birşey demeye çalışıyor ama gözler doluyor. O canımız sağolsun , düştüysek kalkarız demeyi bi türlü beceremedik.. Ahh kardeş ah :( :( :( |
Cevap: Sivasspor 2-2 Fenerbahçe
[QUOTE=58svs58;976037]fenerbahçe yalakaları seneye maç izlemeye kayseriye gidecek. onların kaybettiği bişey yok.[/QUOTE]
Twitirda bi adamın fotoğrafı dolaşıyordu akşam. Bi forma giymiş yarısı fb yarısı Sivas. Bu amca hem küme düştü hem de şampiyonluğu kaybetti diye dalga geçiyorlardı. Nasıl zoruma gitti, nasıl hayıflandım bilsen :mad::mad::mad: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49. |