SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Fenerbahçe SİVAS a geldi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5365)

31.10.2005 11:14

[QUOTE=EKO58]kuyruk acındanmı avatara bülent korkmazı(büloş)u koydun
T O S T C U anladın sen anladın[/QUOTE]

ramazandan sonra sana sosisli tost ısmarlıyacam

55 000 ezık sosıstense

25000aslan sosis iyidir

serrkann58 31.10.2005 11:17

Arif coşkun efendi mutlumusun senin açtıgın ütün topiclerde hep kavga küfür yazıları oluyor bırakın azizin elini melini boşverin burası ŞANLI SİVASIMIN sitesi biz burda misaifrperverliğimizi gösterecegiz ve fb yenicegiz herkesin sesini kesicegiz çok güzel kapak olucak inşallah DEGERLİ ADMİNLERDEN RİCAM BU TOPİCK SİLSİNLER

GÜNAY...SERHAN GAKGO58 HAKKI ABİ RÜŞTÜ ABİ kim okuyorsa lütfen bu topick silin insanlar burda birbirine düşman olmadan

serrkann58 31.10.2005 11:27

SİVASSPORUM..3

FENERBAHÇE... 1

2 TANE OYNARSA ( BALİLİ ) ATICAK 1 TANEDE ( KALLA ) ATICAK KAFAYLA

furkan58 31.10.2005 11:43

beyler hayal kurmaya gerek yok 3-1 ne demek ya dünkü maçı izlemediniz heralde sivasın bir tane görüntü olsun istatistik olsun diye atagı yok geçin yenecez muhabbetlerini gerçekçi olun ayrıca fener gs bjk sivasın rakipleri değil ki sivas önce kendi rakiplerinden puan almalı diğerlerinden alacağı puanlar artı puan artı motivasyondur. ben bazı futbolcularla konuşuyorum onlar bile sizin kadar hayal kurmuyor. çok hayalci olmayın gerçekler sonra çok acı gelir.

turka58 31.10.2005 11:45

[B][U][I][CENTER][FONT="Impact"]nasil deyim
WERNER Lorant Galatasaraya yaptigini Fener´e yapmasin

Sivasspor 6-0 Fenerbahce[/FONT][/CENTER][/I][/U][/B]

yagmur_yurek 31.10.2005 11:47

[QUOTE=furkan58]beyler hayal kurmaya gerek yok 3-1 ne demek ya dünkü maçı izlemediniz heralde sivasın bir tane görüntü olsun istatistik olsun diye atagı yok geçin yenecez muhabbetlerini gerçekçi olun ayrıca fener gs bjk sivasın rakipleri değil ki sivas önce kendi rakiplerinden puan almalı diğerlerinden alacağı puanlar artı puan artı motivasyondur. ben bazı futbolcularla konuşuyorum onlar bile sizin kadar hayal kurmuyor. çok hayalci olmayın gerçekler sonra çok acı gelir.[/QUOTE]

ARKADAŞIM SENİ TEBRİK EDİYORUM BEN BUNU DEVAMLI SÖYLÜYORUM AMA KÖTÜ OLUYORUM.GERÇEKTEN KUTLUYORUM BU YORUMUN İÇİN FAZLA HAYALCİ BURDAKİ ARKADAŞLAR...

BROTHERS58 31.10.2005 11:50

FENERİN LİDERLİĞİ ELE GECİRMESİ BU MAÇIN ÖNEMİNİ ARTIRDI ŞÜPHESİZ.SİVASIMIZIN RİZEDE KAYBETMESİNİN HİÇ BİR İYİ TARAFI YOK ANCAK TAKIMIN FENER MAÇINA DAHA HIRSLI HAZIRLANMASINA NEDEN OLCAKTIR.SİVASPOR HEDEF BÜYÜTMÜŞSE BU HEDEF FENERDEN ALINACAK PUAN YADA PUANLARLA GERCEKLESECEKTİR.

SİVASSPORUMUZ:1
fener:0

acakislalimahoni 31.10.2005 11:53

BENCE BU MACI ALIRIZ KONYA KADAR YOKMUYUZ?

SİVASIM 2
GANARYA 1

OLMALI BU MAC

nefhret_58 31.10.2005 11:58

abi egri oturup dogru konusmak lazim herzaman.yillardir ikinci ligden birinci kige cikmak icin ugrastik.vede bunu cok buyuk bir farkla kazandik.elimizdeki oyuncularin kalitesine bakin.belki okadar teknik oyuncularimiz yok ama herzaman sahaya cikinca karsilarindaki rakibi kucuk gormayerek oynayan bi takim var.insallah fener bizi kucumser ve bu mactan maglubiyetle ayrilir.
gonuller seninle kirmizi beyazim...

ZARALI_SELO 31.10.2005 12:10

sivasspor:1
fenerbahçe:2

onursahin 31.10.2005 12:12

FB06 sivaslıysan bu siteye gir sivaslının sitesinde başka takımlardan bahsetmeyin pazar günü görürsün feneri EN BÜYÜK SİVAS TAMAMMIIIIII

aturan_16 31.10.2005 12:30

kangalımız kanaryayı inşallah hart diye ısıracak

ofgurleyuk78 31.10.2005 12:45

içimizdeki BiZANSLILAR susun artik. Sizin Türkiye liglerindeki edepsizliklerinizi herkes biliyor artik. Siz de sunu bilin : Futbolun güzelligi neticesinin belli olmayisi. Büyüklerimiz bosuna top yuvarlak dememisler. Sac ekmegi gibi hem Sivasli hem Fenerli olunmaz. Önce adam olunur, sonra Sivasspor lu olunur. (Bu lafim Sivasli olanlara. Lütfen baskalari üzerine almasin.) Biz Kurtulus Savasini nasil kazandik. Kimlere karsi nasil mücadele ettik. Atatürk gibi olun Cumhuriyet çocuklari. Venezeolus gibi olmayin. Sivas ellerinde çalin sazinizi hem Fener dinlesin hemde bizanslilar. Haydi yigidom basarilar.
Sivas : 1
hakembahçe : O

GuNaY 31.10.2005 13:00

[QUOTE=furkan58]beyler hayal kurmaya gerek yok 3-1 ne demek ya dünkü maçı izlemediniz heralde sivasın bir tane görüntü olsun istatistik olsun diye atagı yok geçin yenecez muhabbetlerini gerçekçi olun ayrıca fener gs bjk sivasın rakipleri değil ki sivas önce kendi rakiplerinden puan almalı diğerlerinden alacağı puanlar artı puan artı motivasyondur. ben bazı futbolcularla konuşuyorum onlar bile sizin kadar hayal kurmuyor. çok hayalci olmayın gerçekler sonra çok acı gelir.[/QUOTE]
[B]Burda sen ve senin gibi düşünenleri mutlu etmek için yenilirizmi dememizi bekliyorsun??? Cidden yazık hem sana hemde sana destek verenlere!!! Bu yorumunu doğru bulanlara..... Siz sivassporlu değil sadece sivaslısın...!!![/B]

Arif Coşkun 31.10.2005 13:26

[QUOTE=serrkann58]Arif coşkun efendi mutlumusun senin açtıgın ütün topiclerde hep kavga küfür yazıları oluyor bırakın azizin elini melini boşverin burası ŞANLI SİVASIMIN sitesi biz burda misaifrperverliğimizi gösterecegiz ve fb yenicegiz herkesin sesini kesicegiz çok güzel kapak olucak inşallah DEGERLİ ADMİNLERDEN RİCAM BU TOPİCK SİLSİNLER

GÜNAY...SERHAN GAKGO58 HAKKI ABİ RÜŞTÜ ABİ kim okuyorsa lütfen bu topick silin insanlar burda birbirine düşman olmadan[/QUOTE]
Serkan efendi bey sanırım şimdi sen mutlusundur.Silinmişya topic. Türkçe yazıyorum ben farklı bir dilde değil.Ne küfürü ne kavgası benim yazılarımın içinde bırak küfürü kaba bir deyim bul sana hak vereyim.Endişemiz bile bile haksızlığa uğramamak,başka birşey değil. Burada kendi düşüncelerimizi yazmak suçmu? Bende karşıyım diğer takımların rekabetlerini buraya taşıyıp boş yere tartışma ortamı yaratmak ama bazı arkadaşlar bunu neden se dinlemiyor.
İnşallah galip gelirde pazar günü Sivasspor'umuz herkesi susturur.

GuNaY 31.10.2005 13:26

[quote=ronaldinho]SİVASSPOR:1

fenerbahce denilen rezil takım:1[/quote]
.............................

Queresma 31.10.2005 13:28

ENTERESANNNNNNNNNNNNNNN....... ...

VALLA ARKADAŞLAR BU TOPİC DEKİ YORUMLARI OKURKENN ŞUNU GÖRDÜMM.BAZI ARKADAŞLAR BU MAÇI ALMIYCAMIZI DÜŞÜNÜYOLAR VE ŞİMDİDEN YENİLGİYE KILIF BULMUŞLAR.YOK HAKEM YOK FEDERASYON FALAN...KORKMAYIN ARKADAŞLAR BİZ İYİ OYNARSAK HAKEMİN YAPACAĞI HİÇ BİŞEY YOK AYRICA FB HAFTA İÇİ SCHALKE YLE OYNICAK VE HALİYLE YORGUN OLCAK.BU MAÇTA DİKKATLİ OLURSAK FB Yİ YENERİZ AMA KESİNLİKLE FB NİN ÜSTÜNE YENCEZ DİYE VATAN MİLLET SAKARYA SALDIRMAMALIYIZ.EĞER SALDIRIRSAK SÖYLEMEK BİLE İSTEMİYORUM AMA MALESEF KAYBEDERİZ.DİKKATLİ OYUNN ŞART.

MAÇ TAHMİNLERİM

[COLOR="Red"][B]SİVASIM:2-0:FB

SİVASIM:1-2:FB [/B][/COLOR]

İNŞALLAH KAZANIRIZZZZZZZZZZZ.

bakbulut34 31.10.2005 13:43

FENER 3 SİVAS1

gercek58li 31.10.2005 13:45

Bu nedir!?

Bazi vatandaslar konu basligina dikkat etmiyor ve burayi chat odasi saniyorlar herhalde.
Tahminini yap,istersen yorumunla beraber bitir,ama karsilikli konusmayi,tartismayi o kadar seviyorsaniz,cagirin birbirinizi chat e orda yapin tantananizi.
Yeter ya!!!

Abuzer 31.10.2005 14:40

SUVASIM :1
Idare lambasi:0

bbptek58 31.10.2005 14:44

SİVAS 1
FENER 0

Zafer-fb 31.10.2005 14:51

Fenerbahce:4
Sivas:0
bu macı rahat alırız

serhankaburcuk 31.10.2005 15:03

[QUOTE=DJMuRaT][B]Artıık YeteRRRRRR !!!!!!!!!!Hala işte ben fenerliyimde cimbomluyumda gibi LafLarı Bırakın.Özellikle Geçen yıllardan beri bir kaç arkadaş wardı İsimleride Renkleriyle özdeşleşmiş durumda o arkadaşların Burası Sivassporun Taraftar Sitesi Zaten sitemizde [url]www.sivasspor.com[/url] olarak Türkiyenin sayılı taraftar sitelerinden ancak her ne kadar BURADA BAŞKA TAKIMI ÖVMEYİN FELAN DİEDE YAZSAKTA KİMSE TİİİYE ALMIYOR.BAŞKA TAKIM TARAFTARLARI SİTEMİZE GİRDİĞİ ZAMAN İNANIN Kİ BİZE GÜLÜYOLARDIR.LÜTFEN GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞMELYELİM[/B][/QUOTE]

[b]Evet Murat sana katılmamak elde değil...Bu sitede Sivassporun savunulması gerekirken nedense halen İstanbul takımlarının sevgisini içerisinde taşıyan arkadaşlar hiç eksik olmadığı gibi her geçen gün dahada artıyor...Hatta sitemizin chat modaratörü olan arkadaşlardan bazıları bile Fenerbahçe sempatizanlığı yapıyorlar...Bu olayı ben kınıyorum...Bu siteye giren arkadaşlar ricam lütfen eğer başka takımlara sempatinizde varsa lütfen ve lütfen burada belli etmeyin..Yani bu sitede sadece ve sadece Sivassporun menfeaatlari konuşulsun...

FENERBAHÇE,GALATASARAY,BEŞİKTAŞ sempatizanlığını LÜTFEN bırakın...

Bu maçı 2-0 alırız...[/b]

Abuzer 31.10.2005 15:39

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet Murat sana katılmamak elde değil...Bu sitede Sivassporun savunulması gerekirken nedense halen İstanbul takımlarının sevgisini içerisinde taşıyan arkadaşlar hiç eksik olmadığı gibi her geçen gün dahada artıyor...Hatta sitemizin chat modaratörü olan arkadaşlardan bazıları bile Fenerbahçe sempatizanlığı yapıyorlar...Bu olayı ben kınıyorum...Bu siteye giren arkadaşlar ricam lütfen eğer başka takımlara sempatinizde varsa lütfen ve lütfen burada belli etmeyin..Yani bu sitede sadece ve sadece Sivassporun menfeaatlari konuşulsun...

FENERBAHÇE,GALATASARAY,BEŞİKTAŞ sempatizanlığını LÜTFEN bırakın...

Bu maçı 2-0 alırız...[/b][/QUOTE]

ne la bura SIVAS burda kimse başkalarının dahımını dutamaz O gadaaar

Fighter 31.10.2005 16:28

[B]Sivasspor : 1
Fenerbahçe : 4

Goller : Anderson ( Sivas ); Alex, Anelka(2), Mehmet Yozgatlı

Sivas'a basarıLar ama gaLibiyet kesinLikLe Fenerbahçe'nin :c

by Fighter

Sivas (G)enç(F)ener(B)ahçeliler[/B]

furkan58 31.10.2005 17:09

[QUOTE=Gunay][B]Burda sen ve senin gibi düşünenleri mutlu etmek için yenilirizmi dememizi bekliyorsun??? Cidden yazık hem sana hemde sana destek verenlere!!! Bu yorumunu doğru bulanlara..... Siz sivassporlu değil sadece sivaslısın...!!![/B][/QUOTE]

ben sivaslıyım ve de SİVASSPORLUYUM.. Ancak senin şunu iyi bilmen gerek sivassporluyum deyince 3 atacaz 5 atacaz değil biraz aklı selim düşünün gerçekçi olun sen ve senin gibiler.. görüşlerinize destek vermiyoruz diye hain olduk hatta o da yetmiyormuş gibi bizanslı ilan edildik.her şeyin bir sınırı var burada herkes görüşlerini yazıyor ölçülü olun söylediklerinize dikkat edin. ben hala sözümdeyim sivas bu oyunuyla bu feneri yenemez neden yenemez? çünkü sivasın orta sahası yok forvete destek hiç yok ama rakibin Türkiyenin en iyi top oynayan takımı savunma zaafları var ama onu değerlendirecek sivas yok. ya hiçbir şey bilmiyorsanız rize maçını izleyin pozisyonu var mı sivasın Allah aşkına biraz gerçekçi olun bende isterim sivasın yenmesini ama şu anda öyle bir ışık vermiyor sivas..

dost acı söyler eleştirmek hainlik değildir...

dogukan58 31.10.2005 17:47

feneri yeneriz

Fikret Ünsal: ''Fener'i yeneceğiz''
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kendi sahalarında karşılaşacakları namağlup lider Fenerbahçe'yi yenerek Çaykur Rizespor karşısında aldıkları mağlubiyeti telafi edeceklerini söyledi. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Çaykur Rizesspor karşısında çok kötü bir futbol sergilediklerini belirterek, "Haftalar öncesinden Sivasspor kamuoyu, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların Fenerbahçe maçını düşünmesi, Çaykur Rizespor mağlubiyetinin en büyük nedeni olmuştur. Çaykur Rizespor karşısında Sivasspor tanınmaz haldeydi. Daha önceki maçlarda izlediğimiz Sivasspor, bu maçta sahada yoktu. Teknik heyet ve futbolcuların Fenerbahçe maçını düşünmeleri mağlubiyetin en büyük nedeni olmuştur. Çaykur Rizespor, haklı bir galibiyet aldı; hatta fark yiyeceğimiz karşılaşmada kalecimiz Petkoviç'in gününde olması farkı önledi" dedi. Çaykur Rizespor maçının geride kaldığını, artık Fenerbahçe maçını düşündüklerini söyleyen Ünsal, "Çaykur Rizespor mağlubiyeti geride kaldı. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu karşılaşmadan alacağımız puan ya da puanlarla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Teknik direktör Werner Lorant rakibi iyi tanıyor. Teknik heyetimiz, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası maçlarında Fenerbahçe'yi yakın takibe aldı. Bu haftaki hazırlıklarımızı da ona göre yapacağız" diye konuştu. Taraftarlardan Fenerbahçe maçında destek isteyen Ünsal, "Pazar günü 4 Eylül Stadı'nda futbol şöleni olacaktır. İnşallah takımımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak bizleri sevindirecektir. Bu maçta büyük desteğe ihtiyacı olan Sivasspor'u Yiğidoların yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz" dedi. Ünsal, namağlup lider Fenerbahçe'yi yenerek Çaykur Rizespor mağlubiyetini telafi edeceklerini sözlerine ekledi.

eski bir fenerbahceli olarak söööleyim insallah feneri sivasta 4 eylül de çimlere gömeriz

dogukan58 31.10.2005 17:48

[QUOTE=Zafer-fb]Fenerbahce:4
Sivas:0
bu macı rahat alırız[/QUOTE]
alırsın alırsın sen merak etme

dogukan58 31.10.2005 17:49

[QUOTE=sivaslim058]SUVASIM :1
Idare lambasi:0[/QUOTE]
baba büyüksün beeeeeeeeeee

bbptek58 05.11.2005 18:31

Fenerbahçe SİVAS a geldi

Sivas’ta baklavalı karşılama
05 Kasım 2005 Cumartesi

Fenerbahçe deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı için geldiği Yiğidoların şehri Sivas’ta baklava ile karşılandı. " Tatlı buluşalım, tatlı ayrılalım" düşüncesiyle 4 Eylül otelinde Sivasspor’lu yöneticiler tarafından karşılanan Fenerbahçe Sivasspor Genel Menajeri ve CEO’su Bülent Uygun kaptan Ümit Özat aracılığı ile bir tepsi baklava verdi

4 Eylül Oteline girmekte bir hayli zorlanan Fenerbahçeyi erken saatlerden itibaren otel önünde bekleyen Sivas’lılar karşıladı. Kayseri’den karayolu ile Sivas’a geçen sarı lacivertliler yol boyunca zaman zaman bayraklarla kesen taraftarlar yılllar sonra ilk kez Sivas’a giden Fenerbahçeyi görme imkanı buldu

bbptek58 05.11.2005 18:34

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
işte fenerbahçeyi karşılayan sivaslılar
[url]http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=1761[/url]

bbptek58 05.11.2005 18:35

beyler bu görüntüler sivasa yakışmadı
bizim hemşolar resmen görmemişlik yapmışlar baksanıza

tanju_58 05.11.2005 18:38

ben fenerbahçelilerin sivasspor rezavhuratlarıyla karşılanmasını isterdim

bbptek58 05.11.2005 18:39

bende ama nerde bu görüntüler dostluk görüntüsüde değil
resmen kendimizi küçük düşürüyoz

dj_sado_88 05.11.2005 18:45

katılıyorum abi sizlere nedir bu rezalet sivasıta sivasın insanlarına yakışmamış

serhankaburcuk 05.11.2005 18:54

[b] dernek olarak herhangi bir olaya mahal vermemek için otel önüne gitmedik...Ama orada Fenerbahçeyi sevgi ile karşılayanlarıda kınıyorum...Burası Sivas burada fenerbahçeye bu morali veren Sivaslılar yarın fenerbahçe bizi yenip giderse ne yapacaklar çok merak ediyorum...Böyle rezalet olmaz....Böyle Sivaslılık olmaz...4 Eylül stadında Sivas maçında çekirdek yiyip takıma destek olmayan Sivaslılar(sözüm ona)Fenere neden sevgi gösterisinde bulunurlar analmış değilim....KINIYORUM...[/b]

1967_DERNEK_10UR 05.11.2005 18:55

[COLOR=BLUE]GÖRMEMİŞLİK DENİR BUNA...BİZ ORDA ALEYHTE TEZAHURAT ETSEK KIZILCA KIYAMET KOPARDI GİTMEDİK.EĞER Kİ AKSİ BİR ŞEY OLSAYDI SORUMLUSU BİZ OLMAZDIK..:([/COLOR]

5841 05.11.2005 18:56

EVET DOSTCA VE CENTIRMENCE KARŞILAYALIM AMA UNUTMAYANIM BIZ SİVASSPORLUYUZ.KEŞKE BU KADAR ILGIYI SİVASSPORUMUZA DA GOSTERSEK

1967_DERNEK_10UR 05.11.2005 19:05

[QUOTE=5841]EVET DOSTCA VE CENTIRMENCE KARŞILAYALIM AMA UNUTMAYANIM BIZ SİVASSPORLUYUZ.KEŞKE BU KADAR ILGIYI SİVASSPORUMUZA DA GOSTERSEK[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]SALİH AĞBI BU KADAR İLGİ GÖRSE SİVASSPOR NE MUTLU BİZE AMA MAALESEF:(..BU GÜN TAM BİR GÖRMEMİŞLİK YAŞANMIŞ BİZ GİTMEDİK..[/COLOR]

DJMuRaT 05.11.2005 19:08

[B]GİDİP O FENERBOSTANI KARŞILAMIŞLAR BAZILARIDA ALKIŞLAMIŞ WALLA ADAM SİVASSPORUN MAÇINA BİLE GELMEZ GİTMİŞ OTELİN ÖNÜNE FENER BEKLİYOR YAZIKLAR OLSUN!!!![/B]

[COLOR=BLUE]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:47.