![]() |
--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
[QUOTE=hakandemirezen;153102]Konya maçında kart gören futbolcularımızın Fenerbahçe maçında arkadaşlarını yalnız bırakmaları profosyonel futbolculara yakışmadı.Evet güçlü bir takımla oynayacağız bu gercek ama sahaya çıkan her futbolcu yüreğini sahaya koysa ben inanıyorumki en az bir beraberlik alırız.BU HAFTA ANTALYA spor kök söktürdü ist da fenerbahçeye ve biz bu antalyayı yendik antalyada.Sadece yürek işi elinden geleni yapacak formasını terletecek tekmeye kafa sokacak ama mücadeleden hiç kaçmıyacak.İşte o zaman bir ihtimal 1 puan olabilir.
YUKARIDA BELİRTTİĞİM YORUMU HAFTA İÇİ YAPMIŞTIM.GERÇEK ŞUDURKİ SAHADA YILDIZ STAR DEĞİL YÜREKLİ FUTBOLCU GEREKLİ YÜREĞİNİ ORTAYA KOYARAK OYNAYAN TÜM FUTBOLCU KARDEŞLERİMİ KUTLUYORUM.[/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Kardeşim bu yoruma katılmamak elde değil...Önemli olan yüreğini ortaya koyabilmek...Dün futbolcularımızın hepsi yürekleri ile mücadele ettiler...Hepsine helal olsun...Yuhalanan Gökhan Bozkaya dün insanlık dersi verdii...Ve onlara sahadaki futbolu ve golü ile cevap verdi...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
gokhan attıgı golu ılhan ummak ın 1 gun once dogan cocuguna armagan etmesı ayrı bı guzellıktı :-)
|
-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
iste sivas iste sivasspor bu istenince oluyormus helal oyunculara helal seyirciye tesekurler yonetime ALLAH yolunuzu acik etsin
|
[COLOR="Blue"]ben sivasspor fener bahçe karşılaşmasında şuna şahit oldum karşımızdaki takım ve futbolcular trilyonluk karşısındaki takımda kendi yağıyla kavrulan bir takım ama trilyonluk takım karşısında yüreğini koyup oynadığı zaman trilyonluk takım olayı ortadan kalkıyor ben bunu gördüm inşallah sivasspor fener bahçe karşısında sergilediği futbolun aynısını bursada sergilerse bursayı evinde yenmememiz hiç zor olmayacak [/COLOR]
|
eğer şöyle bir düşünülürse sivası belkide çantada keklık olarak değerlendiriyordu fener bahçe çünkü dünyanın yıldızları fenerde ve bunların üüç transferine verilen bizim sivasın tümüne ödenmemiştir istenince oluyor demekki
yeterki yürekten oynasınlar ve istesinler yüreğinize saglık yiğidolar |
[B]Bu maçtan galipte gelebilirdik ama olmadı 3 eksiğimize rağmen bence buda iyi sonuç inşallah bu hırslı,mücadeleci oyunumuz devam eder.Bu gidişle çok can yakarız.[/B]
|
Yiğidolar Yükseliyor
Yiğidolar ,Fener maçıyla başlamış olup, Bursa maçıyla yükselişe geçip ,layık olduğu üst sıralardaki yerini alacağına inanıyorum .Tüm sivaslılara hayırlı olsun.
|
helal olsun yigidolara basarilarimizin devamini dilerim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:27. |