![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
bu kacan bır uc puan degıl bulent hoca lıgde kafana gore benım sucum dıyıp cıkıyodun ısın ıcınden,ama bu sefer basıt degıl o kadar cok buyuk seyler kaybettık bu hezimetle.. acıl toparlanması lazım takımın.
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;541108]ula Nigde'li siz ne basariyi sagladiginizda buraya gelip bizi elestiriyorsunuz, yürün gidin,[/QUOTE]
o şampiyonlar ligi logosunu kaldır istersen, ilk maçta mafişş... :))) |
Evet yine aynı açıklama..
Allah'tan Bülent Uygun takımla ilgili [B]hiçbir[/B] sorumluluğu olmadığı halde, seve seve her yenilgi sonrası suçu üstleniyorda, kafamız rahat ediyor..:confused: |
Transfer sanırım lazım olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lafa bakar mısın. yok ya olur mu ne transferi gençlerbirliği gibi ticaret yapalım satalım futbolcuları daha iyi. evet hocam hata sizde çünkü MAÇA BİZ İNANDIK SİZ İNANMADINIZ. |
YİĞİDOnlar değil YİĞİDBİZLERİZ
|
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS İNŞALLAH ZHERŞEY YOLUNA GİRECEK ÜZÜLMEYİN:D:D:D:D
|
hocamızın hakkını yemeyelim bizi şamp. ligine götüren bülent hoca ilk defa anadolu takımı şampiyonlar ligine çıkıyo besiktaş türkiyenin en büyük takımlarından olmasına rağmen 8-0 yeniliyo bırakın biz tecrübemiz olur EN BÜYÜK SİVASSPOR
|
arkadaşlar bukadar acımasız olmayalım bizi buralara bu hoca getirdi bunu unutmayalım
|
kimse aksini söylemiyo zaten bülent bütün suç senin...
|
Suç size ait olsada sizinle birlikte olan bazı kişilerede aittir.Belki danışmanlarınız filan iyi danışmanlık yapamıyorlar,ekibinizi bi gözden geçirseniz iyi olur.Belki Mecnun Otyakmaz'ada aittir.Biz bu lafların bırakılıp biran önce takımın düzeltilmesini istiyoruz.Transfer anlayışınızı son gördüklerimizle beğenmedik,transferde kesenin azını biraz açıp iyi oyuncular alsaydınız onlar maç kazanarak bu paraları fazlası ile size kazandırabilirlerdi,vasat oyuncuları alırsan satmasıda zor olur,takımıda bozarlar.Elinizdeki iyileri satmanıza hiçbir anlam veremedim çünkü süperlik şampiyonluk hedefi,avrupa şampiyonlar ligi,Türkiye kupasi varken,eksiklerin giderilmesi gerekirken,eksikler çoğaltılıyor ne iştir anlamadım.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:59. |