![]() |
Cevap: Michael Eneramo
Eskişehirspor maçında Eneramo'dan gol bekleyenler kaç kişi? Bakalım..
. |
[QUOTE=izmirliyigido;781900]Eskişehirspor maçında Eneramo'dan gol bekleyenler kaç kişi? Bakalım..
.[/QUOTE] Her zaman bekliyoruz atar Insallah :D |
Bence de atar.. Hatta 2 bile atabilir gibi geliyor.
|
bence bugün golleri erman ve grosicki atacak eneramo asist yapacak...:D
|
Eneramo bugün verem etti beni:mad: Sezon sonu gitmesi lazım. Adamın ayağının ayarı yok.
|
defolsun gitsin bu herif
|
Bu adamda tr liginde oynayacak yetenek yok. Arap liglerinde ancak oynar bu. Verilen paralara yazık bunun gibilerine.
|
Birde bu oyuncuyla yeni sezon icin anlasmislar,degermi bence asla.Bugünki Eskisehir macinda Batuhan ile ayni pozisyonlari yakaladilar bir kac dakika arayla Batuhan gol yapti,bizimki disari atti üstelik cok zayif bir vurustu.
|
Bizim yönetim tam mal kim ne derse desin. Bu adamla yeniden anlaşmışlarsa seneyeki bütün hedefleri askıya alabiliriz.
Bu habere üzüldüm şimdi. |
[QUOTE=SS'li;782045]Bizim yönetim tam mal kim ne derse desin. Bu adamla yeniden anlaşmışlarsa seneyeki bütün hedefleri askıya alabiliriz.
Bu habere üzüldüm şimdi.[/QUOTE] futboldan anlamıyorsun kardeş eneramo mücadeleci ilerde top tutan rakip defansı zorlayan yoran bir oyuncu eneramo bügünki topları gol yapsa zaten bu adamın sivasta işi ne derler bize yedirmezler eneramo bitirici değil tek sorunu bu bitirici oyuncu istiyorsan emenikeydi onada güç yetiremezsin :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:32. |