![]() |
Cevap: Yeni Stadimizin Adi ?
oy kullanmadım çünkü sivassporumuzu marka yapan baaşrıdan başarıya koşturan bizlere büyük heyecanlar yaşatan başkanımızın adının verilmesini isityorum mecnun odyakmaz stadı
|
[CENTER][B]Muhsin Yazicioglu Spor Kompleksi
4 Eylül Arena [/B][/CENTER] |
[B]Sultanşehir Stadı[/B]
Böylece Sivas aşığı Y. Bülent BAKİLER üstadın Sivas sevdasını ölümsüzleştirmiş oluruz. Hem de çok güzel bir isim olur. |
Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksi farklı bir yer arkadaşlar, karıştırmayın. 4 eylül belediyesporun maçlarını oynadığı yer orası. Bence Muhsin başkanın adı yeterince yere verildi. Onun ismi epey yerde yaşayacak. Artık bir yere verilmesi bence gereksiz diye düşünüyorum. çünkü adres ararken karışıklık olacaktır artık.
Sivas arena fena da durmuyor aslında veya 4 eylül arena da olabilir. Veya da daha önce de söyledim kapasite konusunda kandırıldığımız için " Sizi nasıl kandırdık ama arena" da olabilir :) şaka bir yana Sivas arena veya 4 eylül arena güzel bence. |
isim ne zaman verilecek ve kim verecek bilen arkadaşlar varsa aydınlatır mı
|
Tartışmasız Muhsin yazıcıoğlu stadı olmalı her maçta reisin adı anısı yad edilir bu vesile ile.
|
[QUOTE=kkemal58;857603]Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksi farklı bir yer arkadaşlar, karıştırmayın. 4 eylül belediyesporun maçlarını oynadığı yer orası. Bence Muhsin başkanın adı yeterince yere verildi. Onun ismi epey yerde yaşayacak. Artık bir yere verilmesi bence gereksiz diye düşünüyorum. çünkü adres ararken karışıklık olacaktır artık.
Sivas arena fena da durmuyor aslında veya 4 eylül arena da olabilir. Veya da daha önce de söyledim kapasite konusunda kandırıldığımız için " Sizi nasıl kandırdık ama arena" da olabilir :) şaka bir yana Sivas arena veya 4 eylül arena güzel bence.[/QUOTE] çok doğru bir yorum yapmışsın arkadaşım |
[b]stadı yapanlar sivas arena demiş başına 4 eylülde yazarız 4 eylül sivas arena çok süper olur kimsede ses etmez sanırım [/b]
|
Bence Yiğidolar arena olsun tüm Avrupa yaşayanlar Yiğidolar biliyorlar şahsen ben çok sevdim "YİGİDOLAR ARENA"
|
4 Eylül Cumhuriyet stadyumu..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:58. |