![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
Bu Trabzon bu sene çok can yakacak.Bizimde başımızı ağırtacak.
Buene 4. büyük olamayabiliriz.İşimiz zor. |
ewet travzon en son gökhan ünalı aldı yazıyo şimdi fanatik gazetesinin internet sitesinde
|
trabzon spora hayırlı olsun.bence biz daha kalitelisini daha ucuza alırız.ben buna inanıyorum.gecen sene yönetim ve teknik heyet bunu tüm türkiyeye gösterdi.busene de aynısını yaşatırlar bize diye düşünüyorum.
|
bide ben her hafta arjantin lig özetlerini özenle izliyorum ve orada mükemmel adamlar var.river plate b.jounours felan deil.diğer takımlarda.bizim orda sivaslı hemserimiz nurhay nakış hiç yardımcı olmuyomu yoksa bizmi ilgilenmiyoruz.bencearjantin mükemmel bir futbolcu pazarı olabilir bize.bence takıma oradan genç yetenek kazandırılmalı.
|
arkadaşlara katılmamak mümkün degil fb den kemal, can ,gürhan , m yozgatlıda olursa bu takım kesin şampıyon olur.
|
gökhan trabzona hayırlı olsun.bence biz daha kalitelisini daha ucuza bulabiliriz.yönetim ve teknik heyet bunu gecen sene gösterdi.gecen seneki gibi bu sene de transferin en başarılı takımı olacagız.
|
Bunlarda utanmadan bizden Mehmet Yıldız'ı da alırlar.Cidden korkmaya başladım.Şu ligler başlasada Trabzonspor korkusu bitse be.Yeter artık ya
|
Mehmet gitmez bırakmaz bizi.Boşuna stress yapmayın.O butakımda jübilesini yapacaktır buna inanıyorum.Türkiye nin 4.büyük takımında oynadığının farkında zaten mehmet.Onun için biyere gitmeyecektir.Daha şampiyon olacağız dimi Mehmet im.
|
-->: BOMBA TRANSFERLER!!!
Vallaha ne yalan söyleyim Trabzona kizginligim var, ama helal olsun diyorum.
Gökhan Ünali, Ceyhun Gülselami, Selcuk Inani ve daha kimleri aldilar. Hayirli ugurlu olsun diyorum. Paylasim icin sagol. |
ARKADAŞLAR ESKİŞEHİRİN YENİ HEDEFİ BÜLENT UYGUNMUŞ KENDİ BASKANLARI DEDİİ YENİ ŞEÇİLEN BÜLENT UYGUNLA GÖRÜŞMELERE BAŞLAMIŞLAR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24. |