![]() |
Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
[QUOTE=s_mayster;677127]Arkadaşlar facebook/SivassporTV sayfasında Amerika milli takimi oyuncusu Eddie Johnson ile anlaşıldı... die açıklama var.. Bi doğruluğu var mıdır? Kim dir, mevkisi nedir bilen arkadaslardan yorumları bekliyorum....[/QUOTE]
Eddie Johnson Doğum tarihi: 31.03.1984 Doğduğu il: Bunnell, Florida - Yaş: 26 Boyut: 1,83 Uyruk: - Birlesik Devletleri Pozisyon: Forvet - Santrafor Ayak: sag ayak Piyasa değeri: 1.970.000 TL 1.000.000 € |
[QUOTE=midnight58;677140]ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE OKUDUM YAZDIKLARIM HAKKINDA KAYNAK İSTEMİŞSİNİZ BEN KAYNAK FELAN BİLMEM BEN TESİSİN KARŞISINDAKİ ATATÜRK ANADOLU TEKNİK LİSESİNDE OKUYORUM VEDE TESİS SIK SIK GİDEN BİRİYİM ONDAN BUNDAN DUYUYORUM EN SAĞLAM BİLGİYİ KAPIDA MERMER USTASI BİLİYOR HA BENİM YAZDIKLARIM DOĞRU DEİLDİR BENİ KANDIRIR BİLEMEM BEN SADECE YAZIYORUM GERİSİBİ BİLMİYORUM AMA[COLOR="Red"]EDDİE JOHNSON[/COLOR]SİVASSPOR LA ANLAŞTIĞINI BİLİORUM MENAJERİDE OHNE BERATER DEİL ADAM KİMLERİN MEJANEJERİ BUNLARLA UĞRAŞMAZ AMA BAĞLI OLDUĞU AJANSLA GÖRÜŞÜYO OLABİLİRİZ[/QUOTE]
kardes "ohne berater" bir isim veya herhangi bir kimse degil, sadece danismani yani menajeri yok demek. Hay Allah iyiligini versin, hic gülecegim yoktu... |
xD iyi gülde boşa gitmesin adam anlaşmaları kendimi yapıor kardeşş...
|
valla bence boş yere ulke dısında forvet arıyoruz SAMSUNSPORDA ZENKE VAR KRAL Bİ FORVET ÇOK GÜÇLÜ HIZLI VE ÇEVİK BENCE SİMON ZENKE ALINMASI LAZIM ZİTA GİBİ BİR OYUNCUYU YOLLUYORSAN SİMON ZENKE ŞART..
|
kamananı göndermek hata olur bence adam kaç aydır oynamıyor bence bu sezon satılmaması gerek
|
[QUOTE=midnight58;677150]xD iyi gülde boşa gitmesin adam anlaşmaları kendimi yapıor kardeşş...[/QUOTE]
valla bilmiyorum kendimi yapiyor yoksa avukatimi. hatta bazilarinin esi yapiyor. bununda mutlaka vardir bir menajeri ama buraya yazilmamistir. zaten burada yazan herseyde %100 dogru demek degil. |
Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin
[B]Uygun adım Dağaşan[/B]..
Devre arası transferine hızlı girmek isteyen Eskişehirspor’da ilk rota, Bülent Uygun'un eski öğrencisi İbrahim Dağaşan. Sezon başında Sivasspor’dan Bucaspora transfer olan İbrahim, teknik direktör Bülent Uygun’un eski öğrencisi. İzmir ekibinde kadro dışı bırakılan İbrahim’in transferi için Bucaspor ile masaya oturmaya hazırlanan transfer komitesi, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor. Milli İrade Gazete |
[QUOTE=yigido_mami_58;677152]kamananı göndermek hata olur bence adam kaç aydır oynamıyor bence bu sezon satılmaması gerek[/QUOTE]
gardas kamanan gitmek istiyor. |
[QUOTE=nejmi58;677096]gaziantep gecen sezon bu oyuncuyla ilgilenmisti herhalde. bu sene zaten cok forvetleri var; popov, sosa, beto, cesar, ahmet ari ....[/QUOTE]
Bu senede ilgileniyormus Kaynak : [url]http://www.tixup.com/sport/1861-michael-eneramo-en-turquie-et-dhaouadi-vers-laj-auxerre.html[/url] |
[QUOTE=sabanoh;677095]Eneramo yu biz degil Gaziantepspor deniyor[/QUOTE]
hani bizimkiler istanbula getirmisti bile enaramo ve traore yi. Su istanbuldaki meshur Ofis e. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:54. |