SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31207)

eyuphulagu 09.02.2011 01:06

Cevap: KÜSTAH OYNASIN SİVAS

Sivasspor maça intikam hırsıyla çıkarsa bu maçı kesinlikle kaybeder..İlk maçta adamlar bizi rahatlıkla yendiler..Bunda hakeminde rolü olabilir ,o maçta iyi oynamayan oyuncuların da...Şu anda bizim Trabzonspordan daha fazşla puzan ihtiyacımız var...Trabzon yenilse bile liderliğe yükselebilir..Sivasspor eğer bu maçtan da puan alamazsa rakiplerinin olası bir galibiyetinde alta sıralara daha da yaklaşarak küme düşme korkusunu daha çok hissetmeye başlayacak hem de moral olarak çöküntü yaşayacak..Ayrıca taraftarında belki takıma olan güveni daha çok azalacak..Onun için bu maç sivasspor için prestij açısından daha çok alacağı puan ve puanlar açısından daha çok önemli...Sivasspor trabzonspor maçıyla artık puan almaya başlamalıdır..Galibiyet olursa tabiki geri çevirmeyeceğiz ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin..Puan puandır...Geçmişe sünger çekeceksin bu maçta puan için oynayaksın..Sivasspor bu ligde önümüzdeki yıllar da mücadele ederse trbzonspordan 6-1 in hesabını başka bir maçta kapatma imkanı bulacaktır;ama tersine sivassporun bir alt kümeye düşmesi trabzonspor gib,i takımlarala oynama fırsatını kaçırmamızı sağlayacaktır..Onun için içimizdeki kini ve nefreti toprağa gömerek sivasspor tarftarının ne kadar centilmen bir tarftar olduğunu sadece Trabzonspora değil tüm Türkiye'ye göstermek daha doğru bir tarftar davranışı olacaktır...Bu maç sivasspor için dönüm maçı olmalıdır;artık sadece iyi futbol oynayıp kaybetmeyelim..Bu maçta oynanan futboldan çok alınan puan ve puanlar daha önemli olacaktır..İyi futbolu herkes alkışlıyor ama gol atamazsan ve yenilirsen kimse sana bedavadan puan da vermiyor...Onun için bu maç inşallah sivasspor için puan ve puanlarla tanışılan bir maç olur..1-0 olsun bizim olsun;yenemiyorsan yenilmeyeceksin...

güneşyurdu 09.02.2011 01:11

Cevap: KÜSTAH OYNASIN SİVAS

[QUOTE=güneşyurdu;691035]Son Bursaspor maçı gösterdi ki :Sivasspor , 16 puanla ligin 15 sırasında olmayı hak etmeyen bir takım.Topa basan,güzel futbol oynamaya çalışan,alan daraltabilen,rakipten top kapma becerisi olan hatta zaman zamanda olsa oyunun insiyatifini elinde bulunduran sempati futbolu oynuyor.Bu tabi ki Sivasspor adına önemli bir moral motivasyon kaynağı olmuştur.Ancak ne yazık ki bunu puana dönüştürememiş olmanın sıkıntı ve üzüntüsü şuan kendisini hissettiremese de Trabzon maçında da puan alamamamız halinde en önemli handikap olarak karşımıza çıkacaktır.Bu benim gelecek adına en çok kaygı duyduğum konu.Çünkü takımın güvenini ciddi boyutta zedeleyebilir bu durum.Onun içinse bir yerden başlayıp iyi oyunun karşılığını artı puan olarak hanemize yazdırmamız gerekiyor.Bu konuda puan kaybetse dahi iyi oynayan takımıza tribün desteğiyle takıma ve Rıza Hocaya güven takviyesi yapmayı unutmamalıyız.Öte yandan en önemli şansızlığımız ise biz oynarken kazanamadığımız için kötü oynayan rakiplerimize karşı istediğimiz şekilde puan üstünlüğü oluşturamamızdır.

Benim anlayamadığım bir konu Bursa maçı öncesinde çoğu kimse Sivasspor’un kazanbileceğine inanmıyordu.Nitekim de kazanamadı da.Hatta bunu kendime yedirmemiş:”BURSAYI YENMELİYİZ DEĞİL,YENERİZ” başlıklı yazımı yazmıştım.Ama ben eminim ki böyle düşünen taraftarlarımız dahi kendi düşüncelerinin nasıl gerçekleştiğine, Sivassporun oyununu gördükten sonra inanamamışlardır.Hatta beklide takımlarına güvenememenin o dayanılması güç pişmanlığını da yaşamış olmalılar.
Ben yinede her ne olursa olsun bir Sivas taraftarı olarak,taraftarımıza teşekkür ederim.İki yıl önce şampiyonluğa oynayan bir takımı gelmiş karda kışta destekliyorsun.Bu azımsanacak bir şey değil.(Antayaspor’lu Necati Ateş Lig Tv maç sonu röpartajın da bu konuda hayertini ve sempatisini dile getirdi.)Burada sayılar çok önemli değil.Niteliksel olarak bakıldığı zaman çok önemli olduğu daha iyi anlaşılabilir.Sayı olarak azız varsın olsun.biz bize yeteriz.Yeter ki iyi gün kötü gün,kar-kış.soğuk-sıcak demenden armanın peşinde olalım.Biz hiç kimseye benzemek,onlar gibi olmak zorunda değiliz.ben eminim ki Sivasspor kendine özgü tribün kültürünü ilerleyen yıllarda yarataracak.Bu şehrin gençleri kırmızı-beyaz formayı gururla giyeceklerdir.

Neyse lafı daha fazla uzatmadan asıl konuma yani Sivas-Trabzon maçına gelmek istiyorum.Bu maçı kazanabiliriz de kaybedebiliriz de bunlar futbolun içinde var olan şeyler.Üç ihtimalli bir maç.ben bir taraftar olarak Sivasspor dan kazanmayı ya da kaybetmeyi düşünmeden sahaya çıkıp,karşısındaki takımın ilk yarıda kendisini hakem desteğini arkasına alarak 6-1 yenen,bu skoru (hakaret geyiğ) yapmaktan çekinmeyen taraftar topluluğuna sahip bir takıma karşı onur,gurur meselesi olduğunu unutmadan oynamalarıdır.Bu bize mutlaka zaferi getirecektir.Yeter ki bu duygu ve düşünce olsunlar,inansınlar koşsunlar…Tribündeki seyirci coşacaktır.Sahadaki aslanlarla gurur duyacaklardır.

Bu maç bizim taktiksel hamleler ile kazanacağımız teknik boyutta bir maç değil.En azından öyle görmüyorum.Ben bu maç da 3 puan dahi istemiyorum.Ben bu maç da onurumuzla oynama cüretini gösterenlere hadlerini bildireceğimiz ,küstahça oynadığımız bir oyun olarak görüyor ve bunu bekliyorum, Sivassporlu futbolculardan.

Bırakın hava nasıl olursa olsun,rakibin ve kendinizin halini boş verin,yüreğiniz bizim yüreğimiz ;ruhumuz sizin ruhunuz olsun,korkmadan, hayır ve dualarımızın sizlerle olduğunu bilerek oynayın ALLAH size zaferi yaşatacaktır.Yenilseniz de sizi sevmekten vazgeçmeyeceğimizi unutmayın.Başarılar..[/QUOTE]

[QUOTE=eyuphulagu;691045]Sivasspor maça intikam hırsıyla çıkarsa bu maçı kesinlikle kaybeder..İlk maçta adamlar bizi rahatlıkla yendiler..Bunda hakeminde rolü olabilir ,o maçta iyi oynamayan oyuncuların da...Şu anda bizim Trabzonspordan daha fazşla puzan ihtiyacımız var...Trabzon yenilse bile liderliğe yükselebilir..Sivasspor eğer bu maçtan da puan alamazsa rakiplerinin olası bir galibiyetinde alta sıralara daha da yaklaşarak küme düşme korkusunu daha çok hissetmeye başlayacak hem de moral olarak çöküntü yaşayacak..Ayrıca taraftarında belki takıma olan güveni daha çok azalacak..Onun için bu maç sivasspor için prestij açısından daha çok alacağı puan ve puanlar açısından daha çok önemli...Sivasspor trabzonspor maçıyla artık puan almaya başlamalıdır..Galibiyet olursa tabiki geri çevirmeyeceğiz ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin..Puan puandır...Geçmişe sünger çekeceksin bu maçta puan için oynayaksın..Sivasspor bu ligde önümüzdeki yıllar da mücadele ederse trbzonspordan 6-1 in hesabını başka bir maçta kapatma imkanı bulacaktır;ama tersine sivassporun bir alt kümeye düşmesi trabzonspor gib,i takımlarala oynama fırsatını kaçırmamızı sağlayacaktır..Onun için içimizdeki kini ve nefreti toprağa gömerek sivasspor tarftarının ne kadar centilmen bir tarftar olduğunu sadece Trabzonspora değil tüm Türkiye'ye göstermek daha doğru bir tarftar davranışı olacaktır...Bu maç sivasspor için dönüm maçı olmalıdır;artık sadece iyi futbol oynayıp kaybetmeyelim..Bu maçta oynanan futboldan çok alınan puan ve puanlar daha önemli olacaktır..İyi futbolu herkes alkışlıyor ama gol atamazsan ve yenilirsen kimse sana bedavadan puan da vermiyor...Onun için bu maç inşallah sivasspor için puan ve puanlarla tanışılan bir maç olur..1-0 olsun bizim olsun;yenemiyorsan yenilmeyeceksin...[/QUOTE]

ben bu maçda 3 puan istemiyorum.kaybetmekdende korkmuyorum.küstah bir oyun,mütavzi bir duruş:3 puandan daha degerli bence.

GuVeN 09.02.2011 06:11

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

Onur umarım bu maça yetiştirilemez,adam iyi kaleci maça yetişmemesı bızım ıcın cok ıyı olacak. Yattara ve Jaja'ya çözüm bulabilirsek Trabzon'un işi çok zor olacak. İlk yarı yaşanılan sıkıntılı skorun acısını çıkarması lazım takımımızın bizler için!

atrium58 09.02.2011 08:32

bir özlem var içimde uzaklara dogru
engin denizlere sana,ve aşkımıza
sisli bir maziden uzakta
yalnızca sana yakın
gönlümün dalgalarında sevgim kalsın
bitmeyen ruyalarimda hep sen varsin...

Salim58 09.02.2011 08:53

[B][I][U][CENTER]Hava 0 derece olacak[/CENTER][/U][/I][/B]

[B]Sivasspor'un Cumartesi günü saat 16.00'da 4 Eylül stadında oynayacağı maçta hava sıcaklığının 0 derece dolayında olacağı öğrenildi.
Metroloji'den alınan bilgiye göre,cumartesi Sivas'a hava bulutlu,gündüz 1,gecede -6 olacak. Maç saatinde ise sıcaklığın 0'la -1 arasında olacağı belirtiliyor.[/B]

adalı harun 09.02.2011 09:32

Cevap: Küstah oynayın

bu maöta bizim topçular unutmamalılar ki ilk maçta adi sedatında işbirliği ile plaka yaptılar sivasa yakışan ordaki yani trbünleri dolduran tüm hemşerilerimize helal olsun dedirtecek futbol oynasınlar skor zaten geleceksivaslı topçu gururlu ise herkes iki kişilik üç kişilik oynamalı son maçlarda o arzuyu mehmet yıldızda görüyoruz kaptanada büyük iş düşüyor takımı motive edip sahada basmadıkları yer kalmamalı
ezik lazlara hadlerini bildirmenin tam zamanı biz taraftarlarda ilk dakikadan sonuna kadar hakemi ablukaya almalıyız
lazlara bir ders daha vermenin zamanı geldi

güneşyurdu 09.02.2011 09:39

Ancak ne yazık ki bunu puana dönüştürememiş olmanın sıkıntı ve üzüntüsü şuan kendisini hissettiremese de Trabzon maçında da puan alamamamız halinde en önemli handikap olarak karşımıza çıkacaktır.Bu benim gelecek adına en çok kaygı duyduğum konu.Çünkü takımın güvenini ciddi boyutta zedeleyebilir bu durum.Onun içinse bir yerden başlayıp iyi oyunun karşılığını artı puan olarak hanemize yazdırmamız gerekiyor.[COLOR="Red"][I][B][I]Bu konuda puan kaybetse dahi iyi oynayan takımıza tribün desteğiyle takıma ve Rıza Hocaya güven takviyesi yapmayı unutmamalıyız.[/I][/B][/I][/COLOR]Öte yandan en önemli şansızlığımız ise biz oynarken kazanamadığımız için kötü oynayan rakiplerimize karşı istediğimiz şekilde puan üstünlüğü oluşturamamızdır.

güneşyurdu 09.02.2011 09:49

süper ligdeki hemen hemen bütün maçları canlı olarak izliyorum.sivas maçı hariç bütün maçlar,goller benim için bir anlam ifade etmiyor.[COLOR="Red"][I]bir futbolcu topa vurunca insanın tüyleri diken diken olur mu?[/I][/COLOR]evet olur,oluyor bende ama sadece sivas maçlarında.kamilin topa koşması hele hele seyirciye gelmesi yenildiğimiz maçda beni bahtiyar etti.o düdükleri kendini basket maçında sanan haddini bilmez,babasının oğlu olmadığını düşündüğüm insanda o kadar nefretimi kazandı...

tavatir 09.02.2011 10:53

[B]Kardeş sen ne küstahlığından bahsediyorsun anlamadım. Sivasspor asla küstah oyun deneyecek bir takım değildir. Yenilirken bile mert olmalıdır. Bizim doğamızda mertlik vardır, yiğitlik vardır.

Takım yenilebilir, iyi oynamayabilir ama asla küstah tavırlar sergileyemez. Küstahlık yapan kendi takımım olursa bile karşısında olurum.

Tamam futbol sadece futbol olmayabilir ama unutmayalım futbol herşey demek de değildir.

Sizin gibiler yüzünden insanlar birbirine düşüyor. Eminim olaylı Trabzon - Sivas maçından sonra yaşı küçük kendini taraftar zanneden klavye delikanları restleşmeseydi iki takım taraftarları arasında böyle bir sorun olmazdı.

Açıkçası futbol meselesi yüzünden insanların birbirine girmesine anlam veremiyorum. [/B]

atrium58 09.02.2011 11:03

Takım taş gibi tek yapmamız gereken bursa maçındaki gibi press yapmak ve koşmak. Yenilgiyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Ts bizden korksun tava ısınıyor..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:09.