![]() |
Cevap: balıkesirspor
balıkesirspora başarılar diliyorum, umarım bu sene bankasyaya çıkarsınız.
|
Ziraat TK 2.Kademe B.Şekerspor:2-Balıkesirspor:0
Balkes, 90 dakikayı 10 kişi tamamladığı maçta uzatmalarda 2-0 yenilerek kupaya veda etti. |
[QUOTE=safi gomez;654326]Ziraat TK 2.Kademe B.Şekerspor:2-Balıkesirspor:0
Balkes, 90 dakikayı 10 kişi tamamladığı maçta uzatmalarda 2-0 yenilerek kupaya veda etti.[/QUOTE] [I][B]90 dakikayı nasıl 10 kişi tamamladı anlayamadım maca 10 kişimi cıktı yoksa macın başında kırmızı kartmı gördü.:) Kupaya veda etmelerine üzüldüm.[/B][/I] |
[QUOTE=Salim58;654327][I][B]90 dakikayı nasıl 10 kişi tamamladı anlayamadım maca 10 kişimi cıktı yoksa macın başında kırmızı kartmı gördü.:)
Kupaya veda etmelerine üzüldüm.[/B][/I][/QUOTE] Pardon kardeşim yanlış yazmışım :D 35. ve 90.dakikalarda 2 kırmızı kart gördük Maçı 9 kişi tamamladık Sinirden yazdığımızda yanlış yazmışım ;) |
gomez gardas balıkesırporun nette kı tek neferısın :)
|
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta Fethiyespor:1-Balıkesirspor:1
Balkes, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada, 1 puana razı oldu. Goller Serkan ve Önder'den geldi. |
[QUOTE=karyola;654515]gomez gardas balıkesırporun nette kı tek neferısın :)[/QUOTE]
Yok kardeşim net ortamında bayağı aktifiz ama Buraya takılan sadece ben varım Hayalet10kolik var duyanlarınız vardır O benim abim mesela |
Balıkesirspor-Pendikspor maçı PFDK'nın verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynanacaktır.
|
Balıkesirspora Bank asya yolunda başarılar dilerim.
|
[QUOTE=safi gomez;656758]Balıkesirspor-Pendikspor maçı PFDK'nın verdiği ceza nedeniyle seyircisiz oynanacaktır.[/QUOTE]
Saha içinde olay yaşanmamış.Bu yüzden biraz ağır bir karar olmuş.Geçmiş olsun.Yarın ki maçta başarılar. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:29. |