![]() |
--->: TRABZON taraftardan
[B]İnşlah Sivasspor Yener Bjk,Gs,Yendi Sıra Sizde Yiğidolar...[/B]
|
[QUOTE=lazLORD61;297784]kardeş bizim asıl sitemiz [url]www.kalearkasi.net[/url] | Çılgınlar Grubu Resmi Web Sitesi buraya girip bakarsan kimin nasıl düşündüğünü görürsün.[/QUOTE]
aynen katılıyorum kardeşim üye oldum bende dordomavi nete iki kelam edelim dedim yasaklandım yazdıklarımda silindi ne iş ya hayret valla. sizler burda üye olup özgürce yazabiliyosunuz. bu böyle devam edecektir. sivas hoşgörü kentidir. |
bizim burda yazabildiğimiz gibi sizde bizim sitemizde yazabilirsiniz tabi.sadece doğru siteye girip yazın sonra "sizin sitenize girdim banladılar gibi" cümleler çıkıyor.tekrar yazayım bizim asıl sitemiz [url]www.kalearkasi.net[/url]. diğer sitelerimizde nick arkasından atıp tutuluyor.asıl sitemizde ise üyelikler ad,soyad şeklinde olduğu için o yönden bi sorun yok.bütün sivaslı kardeşlerimizi bekleriz sitemize...
|
[QUOTE=lazLORD61;297784]kardeş bizim asıl sitemiz [url]www.kalearkasi.net[/url] | Çılgınlar Grubu Resmi Web Sitesi buraya girip bakarsan kimin nasıl düşündüğünü görürsün.[/QUOTE]
maça yetişmem lazım şuan.en kısa zamanda sitenize üye olacağım. senin gibi düşünen arkadaşalr herzaman dostumdur. her platformda sivasta seni misafir eder ağırlarımda... |
[QUOTE=oflim;297585]ne bu kin sivaslılar...
biz buraya kardeşlik mesajları vermeye geliyoruz sizde trabzona veryansın mesajları he. trabzonun küme düşmesine varacak kadar haddini bilmeyen bazı arkadaşlar acaba bilinçleriniz yerindemi? boş boş geveze geveze konuşan arkadaşlara tek dileğim sağduyulu dostluk mesajları içeren beyanlarda bulunmaları. kimse kimseye düşman filan olamaz. helede bu ülkede trabzonluya düşman olmak demek türk insanına düşman olmak demektir.biz trabzonlular buraya kardeş olduğumuzu hatırlatmaya geldik.[/QUOTE] Ben kendi düşüncelerimi söylüyorum niye siz bu ligin takımı değilmisiniz küme düşemezmisiniz düşürmezler mi?Ben yorumlarda görüyorum biz ne kadar barışçıl olursak olalım sizin taraftarınızın tek örneği manisa benzetmesi bizim kurtaramayıp düşüceğimiz yönünde benim Şampiyonluğa oynuyan takımıma kümeye oynuyacaksınız derlerse senin 10.sıradaki takımına kümede kalın demem hiç de abes değil!!! |
s.a
eeeeeeeeeeee artık bu gereksiz tartışmaları bitrelim. gerekli cevap verilmiştir. okaaay?? |
Sivasspor bizi yine çok mutlu etti... Sivasspor'un çıkışı sürüyor... Trabzonlu kardeşlerime de Trabzon'a dönüş yolunda kazasız belasız bir yolculuk dilerim
|
[QUOTE=sensetik;297998]s.a
eeeeeeeeeeee artık bu gereksiz tartışmaları bitrelim. gerekli cevap verilmiştir. okaaay??[/QUOTE] EWET TARTIŞMALARI BİTİRMEK GEREK ARTIK KAN DAVASI GİBİ UZATMAYA GEREK YOK |
TARTIŞMA BİTMİŞTİR. ŞAMPİYON BELLİ. 2. Cİ Yİ YAZI TURAYLA BELİRLEYELİM.
|
daha boyun bir karış otur dersine çalış dersini anlmazsan ac kitaptan bak çalış eğer kitaptanda anlmazsan tarihe bak öyle yarış.bu bir göndermedir. bizi yenmiş olabilirsiniz tebrik ederiz ama siz TRABZONSPOR ismini yenemezsiniz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:42. |