![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
hayırlı olsun hem mehmet için hemde sivas için...
ama anladığım konu; klüp bi hafta önce 50 milyon euro verseler bile vermeyecez mehmedi deyipte;sonrada klüpten görüşmeler devem ediyor gibi garip açıklamaların gelmesini yönetime yakıştıramıyorum... |
Sivassporda bir yıldız gider bir yıldız doğar. Meraklanmayın arkadaşlar!
|
Herseyin Hayirlisi basarilar dilerim o bizim memedimiz olarak kalacak
|
bence cok iyi oldu sivasspora bara geldi yildiz.m sivassporda basga yerde de oynuyamas
|
[QUOTE=kadir0911;453474][B]Sivasspor Resmi bir Aciklama yapmadan önce inanmiyorum bu habere![/B][/QUOTE]
[B]Halen Bu Yorumumun ArkasInda duruyorum![/B] |
Mehmet cimbom da başarılar diliyorum Sivasspor mehmet siz de yoluna aynen devam ediceğinden hiç şüphem yok zaten ..Şampiyon Sivas..
|
YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN
YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN [COLOR="Red"][/COLOR] DİYECEK BAŞKA SÖZÜM YOK YAZIKLAR OLSUN.YÖNETİMİN ACEMİLİĞİNİ KULLANIYOLAR.TAKIMI DAĞITIYOLAR.BİZDE PARA KAZANICAZ DİYE TAKIMIN EN ÖNEMLİ SİLAHINI SATIYORUZ... GALATARASAY AMACINA ULAŞTI SONUNDA.SİVASA GEÇMİŞ OLSUN.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
[B]Burası Sivasspor tarafatr sitesi.
Başka takımların reklamına müsade edilmeyecektir. Hele hele şampiyonluk rakiplerimizin..[/B] |
yhaw inş gitmemişdir walla coq uzulduk
ama şampion sivas |
yav satildiysa artik ne diyelim hayirli ugurlu olsun
egerki bu takim bir mehmet yildizla olacaksa hic gerek yok mehmet in yerin iyi bi forvet alinirsa veya elde olanlar ayni gorevi yaparsa mehmet yildizi yizldiz yapan arkadaslari yerine gelenide yildiz yaparlar sonucta mehmet tek basina yildiz olmadi onu destekleyip saha icinde besleyenler sayesinde olmustur yani budemekki takimda onkisi hala duruyo ve onlar yine bir yildir yaratabilecek oyuncular ben hic dert etmedim uzulmedimde sonucta mehmet yildizinda hakkidir cok kazanmak ve buyuk ve unlu takimlarda oynamak tekrar hayirli ugurlu olsun tabi haber dogruysa .... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:49. |