![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
neyine destek veriyorsunuz?? İnsanlıktan çıkıp otobüs taşladıkları için mi??
|
[B]kolpagüçlüler böyle bir şey yapamamışlar.. Bi yerlerinden uyduruyorlar.. şuanda bütün taraftarlar sapa sağlam burdalar.. İyi olan kazansın..[/B]
|
buraya yazan arkadaş da millete gazı vermek için yazmış buraya..
Öyle birşey olamaz zaten.Yaralılar varmışmış. |
bu maçı almak için geldik bence sivas tarafatrları sivası yalnız bırakmayacaktır bu maçı alın terimizle alıcağız
sivas:2bjk:0 |
Yiğidolar 90 dakika kesintisiz destek vermeniz gereken bir maç bu.Yoğun Taraftar baskısı bizanslıları şaşkına çevirecektir.Allahın izniyle Sivassporumuz bu maçı bileğinin hakkı ile alacaktır.
|
[QUOTE=OrKiNoS;494576]neyine destek veriyorsunuz?? İnsanlıktan çıkıp otobüs taşladıkları için mi??[/QUOTE]
Lafımı bi yerden uydurma dostum ben o anlamda sölemedim. Ankaragücü her zaman destek veren kulüplerden biri olmuştur bize |
[QUOTE=nightmanali;494601]Yiğidolar 90 dakika kesintisiz destek vermeniz gereken bir maç bu.Yoğun Taraftar baskısı bizanslıları şaşkına çevirecektir.Allahın izniyle Sivassporumuz bu maçı bileğinin hakkı ile alacaktır.[/QUOTE]
Bu kadar abartmayın yok bizansmış falan filan unutmayın Sivasta bir zamanlar bizans toprağıydı. |
[QUOTE=GokhanTurna;494602]Lafımı bi yerden uydurma dostum ben o anlamda sölemedim. Ankaragücü her zaman destek veren kulüplerden biri olmuştur bize[/QUOTE]
Sivassporlu futbolcular gol attıktan sonra Bülent Uygun'a selam vermeye durdukları zaman, ankaragücü kapalısı da sivassporlulara farklı bir tür selam veriyolardı.... |
[QUOTE=OrKiNoS;494606]Sivassporlu futbolcular gol attıktan sonra Bülent Uygun'a selam vermeye durdukları zaman, ankaragücü kapalısı da sivassporlulara farklı bir tür selam veriyolardı....[/QUOTE]
beşiktaş tribününden daha kötü şeyler yapmadıkları kesin ama nese laf yarışına girmicem kardeşim. sen kendi takımına bak ben kendi takımıma |
[QUOTE=GokhanTurna;494608]beşiktaş tribününden daha kötü şeyler yapmadıkları kesin ama nese laf yarışına girmicem kardeşim. sen kendi takımına bak ben kendi takımıma[/QUOTE]
Bende sivaslıyım kardeş. Ama objektif olmak gerekiyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24. |