SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24338)

OrKiNoS 21.03.2009 12:24

Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

neyine destek veriyorsunuz?? İnsanlıktan çıkıp otobüs taşladıkları için mi??

Sercan Gönül 21.03.2009 12:26

[B]kolpagüçlüler böyle bir şey yapamamışlar.. Bi yerlerinden uyduruyorlar.. şuanda bütün taraftarlar sapa sağlam burdalar.. İyi olan kazansın..[/B]

OrKiNoS 21.03.2009 12:29

buraya yazan arkadaş da millete gazı vermek için yazmış buraya..

Öyle birşey olamaz zaten.Yaralılar varmışmış.

emreakbulut58 21.03.2009 12:39

bu maçı almak için geldik bence sivas tarafatrları sivası yalnız bırakmayacaktır bu maçı alın terimizle alıcağız
sivas:2bjk:0

nightmanali 21.03.2009 12:47

Yiğidolar 90 dakika kesintisiz destek vermeniz gereken bir maç bu.Yoğun Taraftar baskısı bizanslıları şaşkına çevirecektir.Allahın izniyle Sivassporumuz bu maçı bileğinin hakkı ile alacaktır.

GokhanTurna 21.03.2009 12:49

[QUOTE=OrKiNoS;494576]neyine destek veriyorsunuz?? İnsanlıktan çıkıp otobüs taşladıkları için mi??[/QUOTE]

Lafımı bi yerden uydurma dostum ben o anlamda sölemedim. Ankaragücü her zaman destek veren kulüplerden biri olmuştur bize

OrKiNoS 21.03.2009 12:51

[QUOTE=nightmanali;494601]Yiğidolar 90 dakika kesintisiz destek vermeniz gereken bir maç bu.Yoğun Taraftar baskısı bizanslıları şaşkına çevirecektir.Allahın izniyle Sivassporumuz bu maçı bileğinin hakkı ile alacaktır.[/QUOTE]

Bu kadar abartmayın yok bizansmış falan filan unutmayın Sivasta bir zamanlar bizans toprağıydı.

OrKiNoS 21.03.2009 12:53

[QUOTE=GokhanTurna;494602]Lafımı bi yerden uydurma dostum ben o anlamda sölemedim. Ankaragücü her zaman destek veren kulüplerden biri olmuştur bize[/QUOTE]

Sivassporlu futbolcular gol attıktan sonra Bülent Uygun'a selam vermeye durdukları zaman, ankaragücü kapalısı da sivassporlulara farklı bir tür selam veriyolardı....

GokhanTurna 21.03.2009 12:58

[QUOTE=OrKiNoS;494606]Sivassporlu futbolcular gol attıktan sonra Bülent Uygun'a selam vermeye durdukları zaman, ankaragücü kapalısı da sivassporlulara farklı bir tür selam veriyolardı....[/QUOTE]

beşiktaş tribününden daha kötü şeyler yapmadıkları kesin ama nese laf yarışına girmicem kardeşim. sen kendi takımına bak ben kendi takımıma

OrKiNoS 21.03.2009 13:04

[QUOTE=GokhanTurna;494608]beşiktaş tribününden daha kötü şeyler yapmadıkları kesin ama nese laf yarışına girmicem kardeşim. sen kendi takımına bak ben kendi takımıma[/QUOTE]

Bende sivaslıyım kardeş. Ama objektif olmak gerekiyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24.