![]() |
FIRSATI KAÇIRMAYALIM
TÜM KULÜPLER FLAŞ TRANSFERLER YAPARKEN BİZ HALA ARAYIŞ İÇİNDEYİZ BİLEMİYORUM ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
|
-->: FIRSATI KAÇIRMAYALIM
sabret kardeş sabrett hemen kötülemeyin takımımızı...İzleyin ve görün...
|
-->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
en sevmedigim takimlar dunya yildizlzrinin aliyo biz daha naptimiz bile belli degil akwa vazgecilmesin lutfen sener vestel manisasporun oldu adamlar imza atiyo bizde diyoruz ki anlasamadik biktim yaa kucuk takimlardan eksiimiz neeekiii
|
YOP CAMBAZLARI
[FONT="Arial Black"]leandrinho_internacional
denis marguez_atc.parananse arkdaslar bu oyuncular süper fakat leandrinho nun 1-2 seneye kalmadan cok ünlü olacagını size söliyim ..murat erdoganıda düşünebilirler...[/FONT] |
biz ancak ve ancak giresunspor gibi takimlarda oynayan oyunculari alabiliriz
hayret edilecek birsey süperligde oyniyoruz ikincimi ücüncü ligdemi oynayan oyuncu aliyoruz fazla söze gerek yok ...pess... |
Önemli konu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sivasspor ortasahanin göbegine hala iyi bir oyun kurucu almali gecen seneki en büyük problemi cözmeli oyunu yavaslatan aninda tempoyu yükselten ileriye öldürücü paslarla rakibi bunaltan bir ortasaha oyuncumuz olsa idi sivas busene idda ediyorum ligi 3 ci bitirirdi en iyi savunma yapan takim bizik ortashamiz cok iyi kapaniyor ve rakibe oyun alani birakmiyor ama santrofarlara öldürücü paslar gitmiyor en zayif tarafimiz insallah BÜLENT KARDES IYI BIRINI BULUR
|
-->: Önemli konu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=yigido Atilla]Sivasspor ortasahanin göbegine hala iyi bir oyun kurucu almali gecen seneki en büyük problemi cözmeli oyunu yavaslatan aninda tempoyu yükselten ileriye öldürücü paslarla rakibi bunaltan bir ortasaha oyuncumuz olsa idi sivas busene idda ediyorum ligi 3 ci bitirirdi en iyi savunma yapan takim bizik ortashamiz cok iyi kapaniyor ve rakibe oyun alani birakmiyor ama santrofarlara öldürücü paslar gitmiyor en zayif tarafimiz insallah BÜLENT KARDES IYI BIRINI BULUR[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"] Şuan için bu konuyla alakalı olarak sanırım bir Azeri futbolcu ile görüşülüyor[/FONT][/I][/B][/COLOR]:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
Trabzonspor, Hayrettin'den vazgeçti...
[img]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/61551hayrettin.jpg[/img]
Trabzonspor, Hayrettin'den vazgeçti... Trabzonspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sivasspor'lu Hayrettin'in transferinden yeni teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda vazgeçildiği bildirildi. Yüksek bonservis maliyetini de göz önünde bulunduran Bordo-Mavili yönetim, teknik heyetin de raporunu gözününe alarak Hayrettin'in transfer listesinden çıkardı. Yönetim, rotayı tamamen Ankaragücü'nün genç forveti Umut'a çevirirken 3 milyon dolar olan bonservis bedelini 2,5 milyon dolara indirmeye çalıştığı öğrenildi. Kaynak: Akşam |
lherkes almanyada oynayan 1.2.veya 3.ligde oynayan gurbetçi oyuncularımızdan bahsediyor bence iyi fikir.
|
dünya kupası
EKVATOR MİLLİ TAKIMINDA 10 NUMARALI VALENCIA ADLI oyuncu tam aradığımız kalitede bence.. İzleyenler görüş belirtebilir. ORTA SAHADA oyun kurma sıkıntımıza son verebilir. Ucuzdur da.. bENCE GÜNEY AMERİKALI OYUNCU ALMALIYIZ.. BU ARADA ANKARASPOR WEDERSON VE JABA'YI SATIŞA ÇIKARMIŞ ONLARI DA DÜŞÜNEBİLİRİZ.. KALLA'NIN YERİNE CAN ARAT GİBİ BİR OYUNCU NEDEN OLMASIN KULÜBÜNDE OYNUYAMIYOR ZATEN
(silindi) sitesinde forum sayfasında belirtilen futbolcular da gerçekten yararlı olabilir. mESELA ENDER ALKAN, OKAN BURUK, |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:04. |