![]() |
--->: Akın'mı Petkoviç'mi?
kocaelispor taraftarı olarak akın diyorum.. sivassporu çok iyi takip ediyorum geçen sene petkoviçin sakatlığında kalede akın vardı ve başarılı bir sivasspor vardı
|
bence akin süper bir numara
petkovic bugün böyle yarin böyle |
arkadaşlkar ben perşembe günü sivaspor tesislerine gittim sabah antrenmanını izledim petkoviç antrenmanın ortalarında geldi hiç takmıyomuş gibi bi havası var akın antrenmanda çok çalıştı..
akın sakatlanmazsa %100 akın oynuycak bu maçta...balilinin durumu iiydi en hızlı oydu antrenmanda..onunda ilk 11de olmasada 2.yarı kesin gireceğini düşünüyorumm.. |
akın çok kabiliyetli bir kaleci...refleksleri çok güçlü, üstelik de genç...daha fazla şans tanınmalı...
|
ya valla ikisi de birbirinden iyi.bence bülent hoca bir hafta petkoviçi bir hafta akını kaleye koymalı.
|
tabiki petkoviçççç akın bıraz daha gelıssıın.:..::) :) 9:):)
|
kesinlikle petkoviç diyorum ben.....
|
her zaman gercekci dusunmek lazim tabiki akin bence.fener macinda yedigimiz gole bakin yaw yerli olursa kalite artar
|
--->: -->: Akın'mı Petkoviç'mi?
[QUOTE=abdullah58;331198]BEN AKIN DIYORUM SEBEPIDE MILLI TAKIMA VE BESIKTASA KALECI LAZIM
AKININ FORMUNU KORUMASI LAZIM BESIKTASTA RÜSTÜ YASLANDI-HAKAN;DA FORMSUZ-ONLARA AKIN GIBI KALECI LAZIM-BEYPINARLI 58[/QUOTE] yav kardeşim bizene elin bunun bjk sından sivas spor bjknın alt yapısımı o şekilde düşüncen varsa burada yazma bu gibi yazılar bizleri üzüyor lütfen sitemizde bari yapmayın. ikiside güzel kaleci akına birazdaha şans verilmeli diye düşünüyorum. |
2 kalecimiz de müthiş.İkisi de olabilir...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:37. |