![]() |
Cevap: Almanya`daki Yigidolar
BEN ALPASLAN
ALMANYA KAMP-LINTFORT YANI DUISBURG CEVRESINDEN ASAGI YUKARI 14 15 YASINDAYKEN BIR FUTBOL MACI SONRASI BANA SORMUSLARDI "ALPASLAN HANGI TAKIMI TUTUYORSUN?" DIYE BENDE OZAMAN SIVASSPOR DEGISIN COK GÜLMÜSLERDI TABIKI 3: LIGDE OYNUYORDUK O ZAMAN. BUGÜN 32 YASINDAYIM. HIC UNUTMAM BIR GÜN OLACAK HEPISINI YENECEGIZ DEMISTIM UEFA KUPALARINA GIDECEGIZ DEMISTIM. E NE OLDU ARKADASLAR GITTIK GÖRDÜK VE HIC KIMSE UNUTMASIN SIVASSPORUMUZU LIGDEN DÜSÜREMEYECEKLER. DAHA NE UEFALARI GÖRECEGIZ BIZ YIGIDOLARIM BENIM. SIVASSPORUMU DÜSÜREMEYECEKLER BUNA KIMSENIN GÜCÜ YETMEZ. |
Ismim: Muhammed Ibrahim Ugur
1997 Dogumluyum Ve 12 Seniedir Almanyada yasiyorum 13 Ekim ayinda olacak insallah Almanya Schwelm-Wuppertal da oturuyorum |
Adim Turan Suzan
Münih'de oturuyorum 13 yasindayim (bu Persembe 14 olucam):D Sivas'ta dogdum 2 aylikken Almanyaya geldim 14 sene olucak 2.Lig'deyken ilk lig macina gelmistim (yas 8 falan) Sivasspor-Türk Telekom maci 2-1 almistik Sivas'ta ikisinide Mohammed Ali atmisti, Türk Telekomda Mehmet Yildiz :P O Sezon orda oynamisti herhalde Gazibeyliyim merkeze bagli |
[QUOTE=congarlim;543385]BENDE KENDIMI TANITIYIM ISMIM MUAMMER CONGAR DOGUMLUYUM 1987 DEN BERI ALMANYADA münih sehri yakinlarinda kaliyorum rüstu ustaya cok tesekkürler ellerine saglik bu güzel site icin[/QUOTE]
tam nerdesin? bende gazibeyliyim |
ben sedat öztürk
1994 dogumluyum almanyanin frankfurt cevresinden geliyorum burda dogdum ve sivas merkezde kaliyorum malesef sadece yazlari gelebilirsek geliyorum bence sivasin degeriini bilin ve rüstü abi ye tskler sivassporlar ilgili bütün haberler burda |
Almanyadaki hemşerilerimize selamlar gönderiyorum.
|
Cevap: s,a
[QUOTE=yurtseven_58;61426]Adim Hüseyin C,Sivas/hafik ekingölüköyü dogumluyum 1980 yilindan beri Almanya/Bocholt sehrinde yasiyorum
saygilar selamlar[/QUOTE] selam ohdurumlu kardas bende mansurluluyum kimlerdensin selam aile fertlerinede ben ayvazin büyük ogluyum ailen tanir |
Kirgizistandan Almanyadaki Yigidolara selamlar.
|
Cevap: -->: Almanya`daki Yigidolar
[QUOTE=Fiko72;136420]Fikret Ceran (Fiko)
1972 Sivas Alibaba Mahallesi Merkez Dogumluyum Tozanli deresinden Akkaya Köyündenim. 2 yil vali muammer ilk okuluna gittim. 1980 yilinda almanyada 47475 Kamp-Lintfort ´ta kaliyorum. Sendikaci Isci temsilcisiyim 2005 yilinda Istanbul Avrasya maratonunu 42km ýi Sivasli olarak bitirdim. Motorsiklet,Kosu, Kayak, Dalgic, ve Seyahat yapmayi severim. E Mail: [email]Fikret.Ceran@dsk.de[/email][/QUOTE] selam akkayali gardas bende mansurluluyum |
[QUOTE=RüStü ElmaS;55011]Ben önce kendimden baslayayim.
Ismim Rüstü Elmas (Sivas`ta bazilari Ibrahim olarak bilirler) 1970 Sivas-Merkez dogumluyum. Sivas Merkeze bagli Savcun köyündenim. 1978 senesinde Almanya`ya geldim. Almanyanin Herne (Ruhrgebiet) kentinde yasiyorum. Bu siteyi 2001 senesinde ilk kurdugumda, ileride bu siteden Sivasspor`a büyük hizmetler verecegimizden emindim ve hep bu hayal ile yasadim. Iste hayallerim gercek oldu. Simdi ise tüm site ekibiyle birlikte bu güzel hizmeti vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum.[/QUOTE] Bende önce kendimi tanitayim:Bekir yilmaz sivasin yildizeli Karacaören köyündenim ve su an sivas merkezdeyim 1971 yilindan beri Almanyadayim kölnde yasamaktayim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27. |