![]() |
15 Askerimiz Sehit Düstü !
[B]PKK'NIN HAİN SALDIRISI[/B]
15 askerimiz şehit oldu, 23 terörist öldürüldü, 2 askerimizden haber alınamıyor 04.10.2008 09:49 Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henüz temas kurulamadığını bildirdi. SEHITLER ÖLMEZ , VATAN BÖLÜNMEZ !!!!!!!!! |
--->: 15 Askerimiz Sehit Düstü !
şehitlerimizin ailelerinin allah yardımcısı olsun
|
şehıtlerımız ailelerine allah yardım etsın
KAHROLSUN PKK TURK KURT KARDESTIR PKK KALLESTIR |
Allah hepsine rahmet eylesin.. Ailelerinin ve hepimizin başı sağolsun.. Söylenecek çok şey var ama bazen suskunluk herşeyi en iyi şekilde ifade eder..
|
Türk milletinin başı sağolsun.. Bir ölür bin diriliriz.
Türk milletinde Vatana verilecek can çok ama Vatandan verilecek bir karış toprak yok! |
-->: VATAN SAĞ OLSUN....
Allah rahmet eylesin ailesine ve geride kalan akrabalarına Allah dayanma gücü versin
|
[B]şehitlerden bahattin erturhan sivaslıymış..başımız sağolsun![/B]
|
[B]
İşte kimliği açıklanan şehitlerin isimleri:[/B] - Astsubay Çavuş Hasan Önal (Eskişehir) - Piyade Uzman Çavuş Selçuk Can (Osmaniye) - Jandarma Uzman Erbaş Bahattin Erturhan (Sivas) - Komando Çavuş İlhan Küçüksolak (Kocaeli) - Jandarma Komando Er Halil İbrahim Arlık (Denizli) - Er Çağlar Mengü (İstanbul) - Er Davut İlbaş (Siirt) - Er Oktay Karakelle (İstanbul) - Er Tayfun Erol (Aydın) - Er Hakkı Aran (Diyarbakır) - Er Ramazan Yeşil (Antalya) - Jandarma Uzman Onbaşı Rasim Eser (Silifke) - Uzman Çavuş Hasan Aygör (Kırıkkale) - Piyade Onbaşı Muhammet Aydemir (Artvin) |
--->: VATAN SAĞ OLSUN....
Elim kolum zorlanarak yazıyorum!!!
25-30 yıldır hep aynı şeyler.Hep böyle ölenlerin peşinden rahmet dileyip,ahlanıp sızlanıp gözyaşlarınamı boğulacağız? Arkadaşlar lütfen yorumumu politik bulup beni suçlamaya kalkmayın. Bu ülkeyi kimler yönetiyor? Sözüm sadece bu hükümete değil.Gelmiş geçmiş yönetime aday olmuş görev almış herkese.Neden sağlıklı bir çözüm üretilemiyor!!! Siz hiç duydunuzmu? Felan bakan, felan müdür, felan yönetici, felan zengin,kelli felli, kalbur üstü insanların çocuğunun şehit düştüğünü. Cenazelere dikkat edin, hep yoksul semtlerden, hep fakir fukara gariban çocuğuna bir çorap bile alamayan ailelerin evlatları. Ateş düştüğü yeri yakar, her ne kadar bizlerde üzülsekte malesef bir anne bir baba kadar bu acıları hissedemeyiz. Ergeneokon istibaratına verilen önem kadar, bu pkk köpeklerine verilseydi saldırılar önlenemezmiydi??? Bu ne ya!!! Eskiden bir ikiydi, şimdi 10-15 şehit veriyoruz!!! Yazık günah yaa, bir insanı yetiştirmek 20 yaşına getirmek kolaymı? Meclis yan gelip yatma yerimi? İktidarı, muhalefeti sen çok çaldın ben az çaldım tartışması yapacağına enerjinizi bu terör belasına neden vermiyosunuz? Çünkü ölen sizden yakınalrınızdan değil!!! Neden bir çözüm üretilemiyor, neden bir şeyler yapılmıyor, neden sorgulamıyoruz çözüm bulacağım diyen gelen insanları?? Daha kaç yıl bekleyeceğiz, daha ne kadar şehitler vereceğiz? Kafam karmakarışık!!! Allah şehitlerimizi rahmet eylesin, Allah yakınlarına büyük sabır versin, Ülkem üzerinden oyun oynayanların Allah belasını versin başka birşey demiyorum!!! |
[B]Sivaslılar oLarak Tepkimizi Göstermeliyiz .
[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:16. |