![]() |
--->: Akın'mı Petkoviç'mi?
arkadaslar ben nasil konu acabilirim yardim edebilrimisiniz
|
VALLA PETKOVİCİ BEĞENİYORDUM AMA FENERDEN YEDİĞİ GOL AKILARA ZARAR..AMATÖR KALECİ BİLE YEMEZ O GOLÜ..
|
akın beşiktaşa gitsinde 8 tanemi yesin her maçta yapmayın allahınızı severseniz akın bu kadar salakmı:))))
bu arada fener maçında alex in o şutunu hiçbir kaleci o yaşta o reflexle mümkün değil çıkartamazdı petkoviç hariç.:)) kedi kedi mübarek:) |
-->: Akın'mı Petkoviç'mi?
Akini bu aralar göremiyorum, bilen varmi nerde oldugu.
|
ŞU SAÇMA TOPİÇİ BİRİSİ KALDIRSIN..
|
Akın abi petkoviçin olmadığı maçlarda iyi performans sergiledi bence Akının ilk 11de olması kariyerini mükemmelleştirir
|
Ben Petkovic derdim ama Petkovicin sakat oldugu icin zaten akin kalede amma akin sda cok iyi
|
kalecimizzzz akın milli takımı hakeden bir kalecii ben aslında petkoviçin onun yedeği olması taraftarıyımmm.
bu maçtan yüzünün akıylaa çıkacaktırrr RABBİM yar vede yardımcısı olsunnn |
-->: --->: -->: Akın'mı Petkoviç'mi?
[QUOTE=atamtürk;421462]yav kardeşim bizene elin bunun bjk sından sivas spor bjknın alt yapısımı o şekilde düşüncen varsa burada yazma bu gibi yazılar bizleri üzüyor lütfen sitemizde bari yapmayın.
ikiside güzel kaleci akına birazdaha şans verilmeli diye düşünüyorum.[/QUOTE] KARDESIM SEN HERHALDE BENIM DAHA ÖNCE YAZDIGIM CEVAPLARI OKUMAMISSIN SIVASIMIZ GECEN YIL KAPI-AKPI PARA ARADIGI ZAMAN HANI BÜTÜN YAZARLAR SIVASLILARLA DALGA GECIYORLARDI TAKIMLARINA SAHIP CIKMIYORLAR DIYE VE BÜLENT HOCA DEMISTIKI SIVASLILAR 1 LIRA VERSELER 7 MILYON PARAMIZ OLUR DEMISTI VEE BÜLENT HOCA RENKLER VE BASKAN HARIC HERKES SATILABILIR DEMISTI SIVASA PARA LAZIM KIME KALECI LAZIM BESIKTASA SEN ISTEMEZMISIN 5 MILYON LIRAYA SATSAYDIIK MEHMETI SATMAK ISTEDIK KIMSE ALMADI PEKI ONA NIYE KIZMIYOR SIVAS TARAFTARI BESIKTAS LAFINI DUYUNCAMI ALERJILERI ARTIYOR SONRA BANANE BESIKTSTAN SATA BILSEKTE FENERE -GALATASARAYA-BAYERN MÜNIHE SATSAK SIVASIMIZDA PARA KAZANIR |
Ben Petkovinç diyorum çünkü o daha tecrübeli ve ülkesinin milli takımında oynuyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:01. |