![]() |
Cevap: Emre, Sivasspor’a Doğru
Emre için tek bir söz söylenir, 1 milyona al, 5 milyona sat.. A milli takımdaki Sercan kadar etkili ve efektif bir oyuncu oyun içerisinde.. Toplu topsuz oyunu bilen, fundementali yüksek, tekniği akıl almaz derece pozitif.. Bence 1 milyon eder.. fazlasınıda biz parlatır 5 milyon'a satarız..
|
hayırlısı olur inşaallah ..
|
yaw arkadaş bu bucada ne muhteşem futbolcular varmışta bizim haberimiz yokmuş :D
|
Gerçekten böyle yetenekli gençlere yönelmek güzel ve bunun meyvesinide alacagımızı düşünüyorum. Hem bu sezon hem gelecek sezonlar için oturmuş bir kadro kurup tecrubeli isimlerle harmanlamak takımın kimyasını bozmamak güzel birşey Rıza hocanın genç oyuncular alması gelecek senelerdede takımda kalacagını gösteriyor gibi..:rolleyes:
|
alınırsa çok yararlı olur 1 milyona alınıp daha fazlasına satılır bu tip oyuncular milli takımda golleri sıralıyor rıza hocamız evirir çevirir abdülkadirde var yabancılık çekmez böyle gençlere yönelelim
|
[b]İYİ GÜZELDE ÇOK PARA BEE bu bizim yönetimi anlamak mümkündeğil 50 bin € vermemek için omotoyossiyi kaçıran 100 bin €vermemek için karim saidi gibi süper stoperi kaçırtan yönetim ne idüğü belli olmayan sıradan adamlara milyon mlyon €ödüyor inşallah iyi olurda hem faydalanır hemde aldığımız fiyatın üstünde satarız bekleyip görelim hayırlısı artık nediyim[/b]
|
emre tekinik, hava toplarinda iyi ancak agir bi oyuncu alinirsa hayirli olsun
|
Genc yetenek uzun yıllar takımımıza hizmet eder inşallah..
|
Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz
[U]Adanaspor[/U]'dan [B]Mbilla[/B]'yi alabilirsek Süper olur!
|
Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz
ARKADASLAR IKI TANE OYUNCU DIYECEM BILGILERINIZI ALMAK ISTIYORUM SIVASSPORA YAKISAN IKI OYUNCU:
1-ADANSPORDAN MBİLLA 2-RANGERSDAN STEVEN WHİTTAKER |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:11. |