![]() |
-->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
sivassporun en büyük hatası: ilhan ı göndermesidir... valla emre belezoğlu gibi topçuydu ama yerini dolduracak bir futbolcu var oda fenerbahcede tüm maçlarda yedek kalan mahmut hanefi eğer birde sivas amatör a.gazide oynayan fatih kürün...
|
bence ben size bir kadro vereyim sivas 100%100000şampiyondur
|
kale=fevzi tuncay
raymond toraman ferdinand stam mehmet yıldız mokoena adu forvet= akwa bobo savo miloseviç |
ama bu söylediğim yabancı kontejyanını doldurmasa yaşadık sivaslı olarak
|
evet ben pes 5 oynuyorum size sivasspor a bir kadro yapmışım harika ya aa harika maradona pele hepsi rıjkaard chimbonda
|
evet en ideal kadro bence
//////kosi agassa//// //(/hayrettin/// ////raymond/// ////can arat//// ///tolga// ////kurbanov//// ////ricardo carvahlo perreira//// ///mehmet yıldız//// ////muhammed kader// ////akale/// |
-->: sözleşmesi sona erenler
Samsun küme düştüğü için Rafael ve Sivaslı Muhammet Şeker gibi kaliteli oyuncuları ucuza alabileceğimizi tahmin ediyorum. Yine Diyarbakırdaki Sivaslı Ender Alkan için de geçerli.. Ankara'nın ucuza bırakacağı Wederson ve Jaba da düşünülebilir. Defans oyuncusu almayacağız herhalde. Kalla'nın yerine Can'ı alalım o zaman
|
Bu konu cok eski bir kac ay önce yorumlanmisti
|
ankarasporlu
tita ankaragucunden kovulduu!!! ytam aradigimiz bir forvet kendisini begeniyorummmm soz size kalmisss iyi transfer olurrr
|
kardeşler wederson aradığımız adam
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:52. |