![]() |
--->: HINCAL ULUÇ: İNŞALLAH ELENİRİZ.
Yapmayın be önce konuyu okuyun başlığa yorum yapmayın yazık ya şu msj ı anlayamayan kişilere acıyorum... Eğer böyle kutluyacaksak birilerini helede 12 yaşında bir cocuğu bu hale getirip onlarca yaralı ya neden olacaksak elenelim hatta bu ülkede spor karşılaşmaları olmasın lanet olsun böyle kişilere yazıklar olsun kim vericek o 12 yaşındaki izel in hesabını ?
|
Gelde anlat işte.Birde bana İQ soranlara.
|
Millet olarak sevinmeyi bilmiyoruz her şeyin en abartılısı bizde bağıracaksan çağıracaksan çık eğlen bağır çağır ama silahla sağa sola ateş açarak sevinen ( hala nasıl bi sevinme şekli olduğunu çözemediğim ) bir toplumuz vesselam dolayısıyla hıncal uluçu zerre kadar sevmem ama doğru söze ne hacet demiş atalarımız ;)
|
[B]GERÇEKTEN HINCAL ULUÇUN BU YAZISINA NEDEN KATILMAK İSTEMEYENLER VAR EGER SİLAH SEVİNMEK İSTİYORSAN BÜTÜN AİLENİ TOPLA Bİ ODAYA SONRA BAŞLA ATEŞ ETMEYE BAKIYIM SEVİNÇLİMİ ÜZÜNTÜLÜMÜ??HINCAL ULUÇ BELKİ ADAM GİBİ YAZI YAZMIYOR BELKİ KOMİNİST BELKİ BAŞKA BİRŞEY AMA SONUÇTA ŞNSAN GERÇEKTEN BU YAZIYA İNAT EDİP KATILMAYANLARA TEK SÖZÜM O ÇOCUK SİZİN, OGLUNUZ KIZIN VEYA KARDEŞİNİZ OLSAYDI NE OLURDU HERKEZ ELİNİ VİCDANINA KOYSUN VE KONUŞSUN LÜTFEN...![/B]
|
[QUOTE=lise!mustafa;380257][B]GERÇEKTEN HINCAL ULUÇUN BU YAZISINA NEDEN KATILMAK İSTEMEYENLER VAR EGER SİLAH SEVİNMEK İSTİYORSAN BÜTÜN AİLENİ TOPLA Bİ ODAYA SONRA BAŞLA ATEŞ ETMEYE BAKIYIM SEVİNÇLİMİ ÜZÜNTÜLÜMÜ??HINCAL ULUÇ BELKİ ADAM GİBİ YAZI YAZMIYOR BELKİ KOMİNİST BELKİ BAŞKA BİRŞEY AMA SONUÇTA ŞNSAN GERÇEKTEN BU YAZIYA İNAT EDİP KATILMAYANLARA TEK SÖZÜM O ÇOCUK SİZİN, OGLUNUZ KIZIN VEYA KARDEŞİNİZ OLSAYDI NE OLURDU HERKEZ ELİNİ VİCDANINA KOYSUN VE KONUŞSUN LÜTFEN...![/B][/QUOTE]
Gelde anlat kardeşim ama yok anlatamıyorsun. Sabahtan beri verilen cevaplara şaşarak hepsine bir cevap vermeye çalıştım ama İQ'um soruldu :) Sevinenler, doğal görenlerin İQ su yüksekken bana İQ soruldu :D |
[QUOTE=dede58;380259]Gelde anlat kardeşim ama yok anlatamıyorsun. Sabahtan beri verilen cevaplara şaşarak hepsine bir cevap vermeye çalıştım ama İQ'um soruldu :) Sevinenler, doğal görenlerin İQ su yüksekken bana İQ soruldu :D[/QUOTE]
BENİM BU YORUMLARA VİCDANIM ACIYOR GERÇEKTEN O YARALANLARDAN BİRİ BİZDE OLABİLİRDİK BEN KUTLAMALARDA MECİDİYEKÖYDEYDİM ADAMIN BİRİ AYAGINDAN YARALANDI.GERÇEKTEN ÇOK ACIYORUM BU GÜZEL VATANI BU HALE GETİREN SEREFSİZLER HA TERÖR HA MAGANDALAR AYNI ŞEYY...! |
Bende Pendik'te oturuyorum.Bizim mahallede ki oflu adnan amca deriz.Her maçta sallar bir kaç kurşun. Adama anlatamıyoruz.Ne gerek var diyoruz.Siz sevinmiyormusunuz diyor. Gün geldi bu son maçta az kala oğlunu vuruyordu.Silahı elinden nasıl attı kafasını duvarlara nasıl vurdu gelde izle.
|
[QUOTE=dede58;380264]Bende Pendik'te oturuyorum.Bizim mahallede ki oflu adnan amca deriz.Her maçta sallar bir kaç kurşun. Adama anlatamıyoruz.Ne gerek var diyoruz.Siz sevinmiyormusunuz diyor. Gün geldi bu son maçta az kala oğlunu vuruyordu.Silahı elinden nasıl attı kafasını duvarlara nasıl vurdu gelde izle.[/QUOTE]
[B]SALAKLIGIN DANİSKASINI YAPMIŞ VURSAYDIDA NASIL Bİ ACI OLDUGUNU ANLASAYDI SEREFSİZ...![/B] |
[B]BİR MAÇ KAZANMAK BİR CAN'DAN DAHAMI ÖNEMLİ...BU YAZIYI OLUMSUZ DÜŞÜNENLERİN YAKINININ BAŞINA GELSEYDİ BU OLAY NASIL OLURDU ACABA(ALLAH KORUSUN)
BENCE GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ...AMA İNŞALLAH FİNALE GİDERİZ... TOPLUMUN BİLİNÇLENDİRİLMESİ LAZIM... CAYDIRICI CEZALAR KONULMASI LAZIM[/B] |
[QUOTE=zarali_sansar;380267][B]BİR MAÇ KAZANMAK BİR CAN'DAN DAHAMI ÖNEMLİ...BU YAZIYI OLUMSUZ DÜŞÜNENLERİN YAKINININ BAŞINA GELSEYDİ BU OLAY NASIL OLURDU ACABA(ALLAH KORUSUN)
BENCE GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ...AMA İNŞALLAH FİNALE GİDERİZ... TOPLUMUN BİLİNÇLENDİRİLMESİ LAZIM... CAYDIRICI CEZALAR KONULMASI LAZIM[/B][/QUOTE] [B]VELİ ABİM FANATİK BİR MİLLİ TAKIMLIDIR. GÖNÜL İSTERKİ BÖYLE CEZALAR KONULMADAN MİLLET VAZGEÇSİN AMA KONULSUN. KUPAYI ALICAKSAN ADAM GİBİ KAN DÖKMEKMEDEN ALALIM. KAN DÖKENLERE LANET OLSUN...![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |