![]() |
selam
DOGDUGUN GECE YERYUZUNE ILIK BIR YAGMUR YAGMAYA BASLAMIS. YAGMUR YAGACAGINDAN DEGIL YA, SENIN GIBI BIR MELEGI KAYBETTIKLERI ICIN AGLAMIS.
SEVMEK SUCSA CEZAM IDAM OLSUN, CEZAM IDAMSA CELLADIM SEVGILIM OLSUN, CELLADIM SEVGILIMSE ADI ... OLSUN, ADI ... ISE CANIM FEDA OLSUN. YAGMUR GORURSEN GOZLERIMI HATIRLA SARI YAPRAK GORURSEN KALBIMI HATIRLA ACI TEBESSUM GORURSEN DUDAKLARIMI HATIRLA ELLER USTUNDE BIR TABUT GORURSEN BENI HATIRLA! ADI NE: CINGENE SUCU NE: ADAM VURMA "ASIN", ADI NE: PSIKOPAT SUCUNE: HIRSIZLIK "DOVUN", ADI NE: BEN SUCU NE: BIRINE VURULMUS "SERBEST BIRAKIN CUNKU O ZATEN OLMUS" HER HALIN CEKTI BENI. DURUSUNU, UYUMANI, GULMENI, KIZMANI, SASKINLIGINI, SAFLIGINI, KURNAZLIGINI, COCUKLUGUNU, OLGUNLUGUNU SEVDIM. SESINIDE SEVDIM SUSKUNLUGUNUDA. KUCUK OYUNLARINI, NAZINI, SITEMLERINI, KORKULARINI SEVDIM. |
ABI ELINE VE GÖNLÜNE SAGLIK SÜPERSIN
<< VIYANALI YIGIDO >> |
EŞKAL
[COLOR="DarkRed"][FONT="Georgia"][B][CENTER]
Türkiye vatanım, Sivas’tır il’im Çilekeş, cefâkâr; çok hastır il’im. Anadolu’nun gözbebeği, öz canı Acıyla, kahırla yoğrulmuş kanı. Yanık yüreklerin, üst kurduğu yer Bağrı yanıkların oturduğu yer. Pir Sultanla, Veysel yaşamış orda Soğuklar her mevsim kışlamış orda. İlçem mi ? Şarkışla; gönül merkezi Bayıltır, mest eder, gören herkesi, Tren geçer kenarından şehirin Bin bir çeşidini çekmiş kahirin Nice dertli insan yaşar içinde Sızılar, sancılar dolu özünde. Aşığı, ağıdı bol olan diyar Hasrete her zaman yol olan diyar. Gurbete göndermiş kızı, kızanı Hasret kokar, hasret kaynar kazanı. Can adadığım el, beldemdir Cemel Cemel’in özlemi varlığımda sel. [url]www.kadirkaraman.com[/url][/CENTER][/B][/FONT][/COLOR] |
COK GÜZEL ABI ELINE SAGLIK
<< VIYANALI YIGIDO >> |
BEN DİYORUM VAY ANA
SEN DERSİN Kİ VİYANA ARA UZAK HASRETE CANLAR NASIL DAYANA... GELDİĞİNDE VATANA , N'OLUR UĞRA BU YANA SENİ GÖRÜNCE İÇİM MUHABBETLE BOYANA... SAĞOL CANIM...TEŞEKKÜR EDERİM... |
ABIM BENIM SÜPER SIN
<<VIYANALI YIGIDO >> |
bana süper diyen erin
yüreği sevgi kaynağı reddetmez sevgiyi verin sevgi kalplerin kaymağı. yine teşekkürler can kardeşim... |
azina saglik asik KARAMAN gardas birde bizim zara icin bir siir yazarsan cok sevinirim.cünkü sair dogulur olunmaz
|
hepsi cok güzel
|
eline emeğine sağlık kardeş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |