SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33853)

Morten58 27.05.2012 23:27

Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz

[QUOTE=özgür85;789025]ARKADASLAR IKI TANE OYUNCU DIYECEM BILGILERINIZI ALMAK ISTIYORUM SIVASSPORA YAKISAN IKI OYUNCU:
1-ADANSPORDAN MBİLLA
2-RANGERSDAN STEVEN WHİTTAKER[/QUOTE]

Glasgow Rangers'den Steven Whittaker Sag Bek , Mbilla da Forvet ikiside cok güzel olur bence!

Morten58 27.05.2012 23:28

Şuana kadar anlaşma sağlanan isimler: Abdulkadir Özgen(forvet), Doğa Kaya(orta saha), Erhan Güven(sağ bek) ve Şaban Özel(sol bek)!

özgür85 27.05.2012 23:40

arkadaslar duydugum kadarıyle rangerden steven whitteker adlıu futbolcu kulube onerılmıs ve son karar rıza hocanınmı bu oyuncu bursasporda ısrarla ıstıyormus

özgür85 28.05.2012 00:07

arkadaslar steven whıtteker bursaspor anlasmıs 3 yıllıgına kacırdık yanı

benozgurr 28.05.2012 00:51

[QUOTE=sinansakru;787293]Fenerbahçenin suan 4 as kalecisi var ve Serkan Kirintilı ile yollar ayrılacak bize gelsin .[/QUOTE]

Kardes nette serkanin yedigi hatali goller var sence riske deger mi bi bak

eyuphulagu 31.05.2012 20:45

Cevap: Emre, Sivasspor’a Doğru

Berkay ve Emre olmadı!

Bucaspor'da forma giyen Emre Güral ve Berkay Samancı'nın Beşiktaş'a transferi konusunda, iki kulübün prensip anlaşmasına vardığı açıklanmıştı ancak transferler yattı..Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, ''Emre Güral ve Berkay Samancı ile ilgili olarak Bucaspor ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmış olup, söz konusu oyuncuların transferi gündemimizden kalkmıştır'' denildi. Kaynak:Ajansspor.com........Sivasspor Emre'ye talip olmuş ama bjk araya girip Emre ve Berkay ı aldığını açıklamıştı..Ama ne olduysa oldu Bucaspor başkanının açıklamalarına rağmen arada bir takım sorunlar çıkmış olmalı ki bu tarnsfer gerçekleşmemiş...Sivasspor tekrar devreye girecektir mutlaka..Ama Emre ye Trabzonsporun da talip olduğu konuşuluyor..Trabzon Yasin i de aldığı için Emre konusunda ne kadar istekli bilmiyoruz..Ayrıca Eskişehirsporda oynayan G.S. ın istediği ortasaha oyuncusunu da isteyen Trabzon önceliği hangi oyuncuya verir göreceğiz...Sivasspor elini çabuk tutarsa Emre yi rahatlıkla kadroya katar..Çünkü Bucaspor kulübün borçlarını kapatmak için Emre gibi oyuncuları bir an önce satıp takımın transfer bütçesi oluşturacağını Ege gazeteleri sürekli yazıyorlar...Umarım Emre yi biz alırız...Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu...

HALIL 31.05.2012 20:54

:confused:bize gelebilirmi ki :confused:

ozledımeskıyı 31.05.2012 20:56

[QUOTE=calipso;788575]yıllardır aynı terane .. bizim yönetim ne zaman paraya kıyıp oyuncu almış sıkışmadıktan sonra.. 1 milyon euro hemde yok artık :D[/QUOTE]

El insaf ya haberin içinde bile 1.3 milyon verip Abdülkadiri aldığımız yazıyor ayrıca şartlara en uygun ve iyi işi yönettim qve teknik heyet düşünür.;)

babapiton 02.06.2012 11:20

İşte Yiğido'nun son gözdeleri

[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/6/1/fft1mm1763479.jpg[/IMG]

Kırmızı-Beyazlılar golcü Amr Zaki ile Shikabala için kulüpleri Zamalek'le görüşmelere başladı

Geçtiğimiz sezonu hedefsiz kapatan Sivasspor bu kez işi sıkı tutuyor. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi planlayan Kırmızı-Beyazlılar, Mısır Milli Takımı’nın yıldızlarına göz dikti. Bonservisleri Zamalek’te bulunan futbolcular Amr Zaki ile Shikabala için görüşmelere başlayan Yiğidolar, iki oyuncunun da transferi için kolları sıvadı. Lokomotif Moskova, Hull City ve Wigan Atlhletic formaları giyen 29 yaşındaki Zaki, 58 kez de Mısır Milli Takımı’nın formasını giydi. Orta sahada görev alan ve hücumcu kimliğiyle öne çıkan 26 yaşındaki Shikabala ise 2006’dan bu yana Zamalak’ta forma giyiyor, milli takımda da 12 defa oynadı.

[B]Fanatik[/B]

Kibrisli 02.06.2012 11:40

Cevap: İşte Yiğido'nun son gözdeleri

Amr Zaki'yi geçmiş yıllarda da istemiştik... Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ben Menajerlik Oyununda felan mı almıştım Sivasspor'a emin olamadım şimdi:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:17.