![]() |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][U]başkan kim ne gördüyse yaşadıysa aynısını yaşatmak ister ama sana şunu sölüyüm adres yalnış...biz adam gibi taraftarız..biz bu sitede herkes bilir..bir de bu sitede sivas'tan benimle muattap olursan sevinirim..çünkü sana yazanların çoğu stadın yolunu bilmeyen klavye yani sanal sivasspor'lulardır...[/U][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
Nedemek bu yani simdi.Lütfen birakin su sanal sivassporlular kelimelerini,eger sivas disinda yasiyorlarsa ve maca gitme imkani olmuyorsa, adamlar yazmasinmi? Ayip oluyor Onur, desene burda birtek muhatap sensin öylemi? |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][U]başkan kim ne gördüyse yaşadıysa aynısını yaşatmak ister ama sana şunu sölüyüm adres yalnış...biz adam gibi taraftarız..biz bu sitede herkes bilir..bir de bu sitede sivas'tan benimle muattap olursan sevinirim..çünkü sana yazanların çoğu stadın yolunu bilmeyen klavye yani sanal sivasspor'lulardır...[/U][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
eyvallah kardesim zeten benimde fazlasiyla muhattap olmak niyetinde deyilim rustu elmasda bana mj yolladi ozelden konusyu anladim bak sunu soyluyorum samimiyetimle ina olaylari yumusatmaya calsiyorum yanlis sitenizde inani cok girgirina insan var onlari bence silin yada uyarin neyse simdi arkadalarimila gorustum 3 otobusu yollamislar 10 arkadasimiz kalmis su an emliyette 10 kisye 6 ay maca girmeme cezasi 1 milyarda mara cesasi vermisler ayrica sivas taraftarindada 21 kisiye vermisler neyse olmamasi lazimdi . |
[QUOTE=Sivas5858]Nedemek bu yani simdi.Lütfen birakin su sanal sivassporlular kelimelerini,eger sivas disinda yasiyorlarsa ve maca gitme imkani olmuyorsa, adamlar yazmasinmi?
Ayip oluyor Onur, desene burda birtek muhatap sensin öylemi?[/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][U]bu kadar polemik yaratacağını düşünmedim bu yazının yalnış anlamayın lütfen sadece araya girip bozgunculuk yapanlara için söledim..şimdi rakip takım taraftarlarının bir sivas'ta bu işlere bakanla muattap olması var birde uzaklardan yazanla muattap olması var..anlatabildim mi[/U][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Nalcaci]eyvallah kardesim zeten benimde fazlasiyla muhattap olmak niyetinde deyilim rustu elmasda bana mj yolladi ozelden konusyu anladim bak sunu soyluyorum samimiyetimle ina olaylari yumusatmaya calsiyorum yanlis sitenizde inani cok girgirina insan var onlari bence silin yada uyarin neyse simdi arkadalarimila gorustum 3 otobusu yollamislar 10 arkadasimiz kalmis su an emliyette 10 kisye 6 ay maca girmeme cezasi 1 milyarda mara cesasi vermisler ayrica sivas taraftarindada 21 kisiye vermisler neyse olmamasi lazimdi .[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][U]bak gördün mü cezalar ortada yazık değilmi bir maça girmemek ne kadar büyük bir ceza olmasa daha iyi değilmiydi belki akıllanırlar ama sana şunuda sölüyüm emniyet zamanında müdahale etseydi bu kadar olay çıkmazdı...çok etkisiz kaldı emniyet görmeni isterdim gerçekten sanki sivas seyircisi deplasman seyircisi konya seyircisi ev sahibi seyirci gidiydi...[/U][/CENTER][/COLOR] |
arkadaslar lütfen SAKIN olalim!!!
türkün türkden baska dostu yoktur!!! |
1er puanı paylaştık sivasın kaybetmemesi gereken puanlar
bunlar. olay çıkmış çıkar tabi kardeşlik barış diyolar savşa gelir gibi biz nalcacıyız şöyle yaparız böyle yaparız diye bileniyorlar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50. |