![]() |
--->: VATAN SAĞ OLSUN....
Allah rahmet eylesin geridekilerine sabirlar versin "Ha bu vatanin ekmegini yemissin ha ugruna kursununu"
|
[B][I]Bekle türk gençliği gelıyor apo sanmakı bu kanımızı akıtıp sevıneceksınız ben ölürsem diğeri doğar [/I][/B]
|
--->: Son Şehitlerimiz Anısına !..
[QUOTE=DENİZEVİ;422979][CENTER][B][I][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]MEKANLARI CENNET OLSUN !..[/FONT]
[/COLOR][/I][/B] [IMG]http://i37.tinypic.com/2nsqqt5.gif[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/2u9hkiv.gif[/IMG] [URL=http://www.havakuvvetlerimiz.azbuz.com/readArticle.jsp?objectID=5000000009215801][IMG]http://i35.tinypic.com/kajius.gif[/IMG][/URL][/CENTER][/QUOTE] güzel olmuş emegine saglık....... |
Şehitlerimizin Ruhları ve Allah Rızası için bir fatiha okumayı unutmayalım arkdaşlar...
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]arkadaslar ögrenmisler sehitler ölmez vatan bölen mez bu nereye kadar böle gidecek karsımızda bir devlet olsa savasacagımız ama yokki onlar siyaset pesinde kosarken burda gencecik canlar gidiyor tabi vatan icin akacak kan ama sen ırak a giriyosun kısın icinde geri cıkıp geliyosun mecliste o onu cagırıyo erkeksen gel die bunların hakkını kim ödeyecek allah rahmet eylesin kolay deil 16 tane sehit hic kolay deil[/COLOR][/FONT]
|
allah gani gani rahmet eylesin. Vatan sizlere minnetdar.
|
[COLOR="Black"]Bayrak yere düserken
Alkislayan PİÇLERİ Kahredecek TÜRK milleti Destek veren güçleri Susmayin ey milletim Bayraksizda ar olmaz Susar ise YİĞİTLER VATAN BİZE YAR OLMAZ[/COLOR] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Cyan"]kimin icin sehit oluyolar biz ne yapıyoruz vatn icin[/COLOR][/FONT]
|
İstiklal Marşı
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilâl! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celâl? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl... Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl! [B]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. [/B] Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddım var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, “Medeniyet!” dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri “toprak!” diyerek geçme, tanı: Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli- Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder-varsa-taşım, Her cerihamdan, ilâhî, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-ı mücerret gibi yerden naşım; O zaman yükselerek arşa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl Mehmet Akif ERSOY [B]YORUM YOK[/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;422101][B]Bu terör olayları ne zaman son bulacak acaba yeter ya anneler daha ne kadar ağlayacaklar durdurun bu teröröü...[/B][/QUOTE]
ßiraz zor durur.. O tereörden Ne kadar insan ekmek yiyo haberin warmı senin.. Eğer Terör Durusa Amerika Aç kaLır... Anladınızmı... Amerika 2 yerden Ekmek yiyo 1:Petrol 2:Terör.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:13. |