![]() |
-->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
bence vurduğunu kaleye sokan bir iki forvet alınlmalı m.yıldızla baliliyle bu iş olmuyorrrr
|
ANGOLALI ZE KALENGA BENCE.SAĞ KANADIN TOZUNU ALIR MUSA KUŞU KUŞ GİBİ YAPAR.SÜPER OYUNCU.
ZE KALENGAA.ANGOLALI... |
--->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
Transfer dönemi gelince herkes kendi görüşünü söylüyor..Kimi gerçekci kimi ise hayalci... Sivasspor hangi ligde olursa olsun.. Hayalcilik ön planda..Birde bu ara dönem transferlerinde Sivasspor'un pek yüzü gülmemiştir. Ve de hep başarısız transferlerle karşı karşıya kalmışızdır..
Gündemden yola çıkarsak; eldeki mevcut kadroyu öncelikle muhafaza etmemiz en akıllıca transfer olacaktır..Hakkı ve Andersson'dan daha iyisini alabilecek ne paramız nede zamanımız var.. Gidenler için %100 doğru diye görüyorum. Gönderilmesi düşünülen Cem Karaca onada okey.. Ama Gürol Azer'i alırken harcanılan emeği ve zamanı göndermekte aceleci davranarak silmemeliyiz. Gürol için sezon sonu beklenilmeli.. Ayrıca kadroda olduğu süre içerisinde hiç bir teknik adamın buna Bülent UYGUN'da dahil planlarında ve kadrosunda düşünmediği Ertuğrul, Fatih Tutar gibi isimlerinde önlerinin açılması adına kiralık formülle kadro şişkinliğini ortadan kaldırılması mümkün gözüküyor. Alınması gereken oyuncu varsa; öncelikle Servet'in de heran gidebileceğini düşünürsek, kaliteli bir yabancı stoper mutlaka ama mutlaka alınmalı.. Sağ kanada Beşiktaş'tan ayrılma eşiğinde olan Ali GÜNEŞ düşünülebilir.. Tabiki şartlar çerçevesinde..Birde çok iyi bir ön liberoya ihtiyacımız var.. 2- yada 3 tane nokta transfer yaparsak en azından gelecek sezonda da Sivasspor'un önü açık diye düşünüyorum.. Son sözüm en iyi transfer bence altyapıya gereken önemin verilerek ordan Türk Futbol vitrinine yeni yetenekleri sunmakla olacaktır diye düşünüyorum.. SÜPER LİG'de kalıcı bir SİVASSPOR için ... Tüm site sakinlerine saygılar.. :)) |
FAZLA FUTBOLCUYA GEREK YOK ORATASAHA CEYHUN
,FORVETE SİNAN KALOĞLU,SÜPER OLUR |
[B][COLOR="Blue"]EVET TRANSFER BİRAZ DAHA ARTIRIABİLİNİR
BUDA SİVASSPORUMUZA LAİK OLAN GELSİN[/COLOR][/B] |
ze kalenga hasan kabze ferhat mehmet topal
|
gökhan bozkaya anderson gitmeli
|
MANISASPOR ZELENKA JOHANNA YI BONSERVISINI ELINE VERDI KONYA SPOR YASINI YINE AYNI SEKILDE BONSERVISINI ELINE VERDI BU OYUNCULAR HEM KALITELI HEMDE SIVASSPORUMUZA YAKISIR DIYE DUSUNUYORUM AYRICA BJK NIN GOZDEN CIKARDIGI ALI GUNES KESINLIKLE ALINMALI
|
Büyük revizyon
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Kırmızı-beyazlı kulübün Yönetim Kurulu, tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar'ın Türk Telekom Lig A ekiplerinden Malatyaspor'a gönderilmesini kararlaştırdı.
Fenerbahçe ve Gaziantepspor'da forma giydikten sonra geçen sezon Sivasspor'a transfer olan Hakan Bayraktar'ın, ligin ikinci yarısından itibaren Malatyaspor'un formasını giyeceği belirtildi. Bu arada, bu sezon lig maçlarında fazla şans bulamayan orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan'ın Türk Telekom Lig A ekiplerinden Elazığspor'a, genç golcü Fatih Tutar'ın ise Lig B takımlarından Fatih Karagümrükspor'a sezon sonuna kadar kiralık verildiği belirtildi. [/COLOR][/FONT][/I][/B][/COLOR][/FONT] |
SON DAKİKA
Sivassporda forma giyen futbulcularımızdan
Hakan BAYRAKTAR : MALATYASPOR A VERİLMİŞTİR. Ertugrul ARSLAN : ELAZIGSPORA 1 YILLIĞINA KİRALANMIŞTIR. Fatih TUTAR : FATİHKARAGÜMRÜK KLUBUNE 1 YILLIĞINA KİRAYA VERİLMİŞTİR. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:20. |