![]() |
--->: Antalyaspor(07 GeNçLiK)'ten Sivas'a selam
Agalar Sivasımızı boyle temsıl etmeyelım bizleri buradan tanıyan cok fazla spor sever var bızım zaten bazı olayladan dolayı cok kötü bir imajımız var daha onları silmeden boyle şeyler yazkışmaz daha mısafır perver olmamız lazım...
|
tuhh yaw gelseydınız keşke maca :D
aklıma tatangaların bestesi geldi :D neyse bizim kapı dost kapısı gelene can kurban selam muhabbet tapusu verene can kurban :) (hosgelmıssın) |
[COLOR="Blue"]sitemize hoş geldiniz karşılaşmaya gelince centirmence bir karşılaşma diliyorum tabi bizde sivassporlu olarak sivassporun kazanmasını isteriz sizlerede bol şans diliyorum[/COLOR]
|
[QUOTE=merkez_tayfa;190988]tuhh yaw gelseydınız keşke maca :D
aklıma tatangaların bestesi geldi :D neyse bizim kapı dost kapısı gelene can kurban selam muhabbet tapusu verene can kurban :) (hosgelmıssın)[/QUOTE] maça gelinmiycek demedim organizasyon yok dedim. bizim onlara yıllardır söylediğmiz beste var onu da bilir misn?? karşıda bir ada içinde pazar ........................... neyse burda konuyu saptırmayalım renktaşa selamlar |
[QUOTE=akrep_kral_07;191007]maça gelinmiycek demedim organizasyon yok dedim.
bizim onlara yıllardır söylediğmiz beste var onu da bilir misn?? karşıda bir ada içinde pazar ........................... neyse burda konuyu saptırmayalım renktaşa selamlar[/QUOTE] ok neyse artık inşallah kalabalık olursunuz ? |
antalayaspora basarilar
insaallah sivasim bu maci alacak |
ilk yaridaki macimizda sayin antalyaspor teknik direktörü yilmaz vural söyle bi söz kullanmisti SIVASIN HIC SANSI YOK bizi cok kücük görüyordu ama simdi biz nerdeyiz ve kendisi nerede
haliylede diyorumki büyük konusmayalim arkadaslar |
07 gençlik aramıza hoş geldin. hafta sonu oynanacak olan SİVAS-ANTALYA maçının centilmence geçesini diler.SİVASSPOR'un kazanmasını arzularım.bence bu maçı SİVASIMIZ 3-1 KAZANIR .
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
[B][COLOR="Indigo"]Kardes hosgeldin ama Sivassporumuz maci rahat alir vede hedefimiz uefa bizim.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;190858]BENCE BİZ SİZİ YENELİM Kİ SİZ DE FENERİ YENMEK ZORUNDA KALIN.BİZDE BU SAYEDE FENERİ YENER LİDER OLURUZ.[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][/FONT][B][/B]doğru söze ne demelii...kitabın ortasından konusmussun tebrik ederim seni.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:54. |