![]() |
sivas'ın son transferi ADRİANO dan şok açıklama:
brezilya gibi futbola hasret bir ülkede doğdum inter gibi bir takımda parladım , beni r.madrid gibi orta düzey takımlar istedi ama ben sivası tercih ettim çocukluğumdan beri kalbimde SİVASSPOR vardı rüyalarım gerçek oldu burada çok güzel işler yapacağıma inanıyorum artık brezilya milli takımına da gitmeyeceğim önce sivasspor da formayı almalıyım benim için önce sivas forması sonra milli takım forması taraftarımıza yalvarıyorum bana yardımcı olsun lar |
heytttttttt karnemde hiç kırık not yok takdir aldım niye mi ? Geçen gün bi dene sivaslıyı dövdüm okulda müdür de karslı olduğu için bana takdir belgesi verdi.
3 saat sonra............., Oğlum kalk bugun karne günün karneni al da görelim ....... HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
Ewet sivasın yeni transferi alex de souza sivaslı olmak ayrıcalık olduğunu anlayınca kendi ülkesini bırakıp sivas imranlı lı olmaya karar verdi ...
desem de inanmayın..... |
Yeni Teknik Direktörümüz, Werner Lorant Sivasspor Sosyal Tesislerine yakın olsun diye. Siptiriç te oturacakmış :lol: :lol: :lol:
|
sonunda bir türk dünya devi real madrid le anlasti
artik önümüzdeki 5 yil real madrid formasi giyecegim anlasmada ilk 11 sözü aldim artik hayirlisi |
FATİH TERİMLE 10 GÜNDÜR GÖRÜŞEMİYORUZ ÇIKMIYOR TELEFONLARIMA,
ARAYI YAPAMADIN BENİ SİVASIN BAŞINA TEKNİK PATRON ATACAYACAKTIN , SENDEN ARKADAŞ OLMAZ DEYİP KAÇIYOR, TAMAM FATİH ABİ SÖZ İNŞALLAH 3 SENE SONRA SÖZ BAK OKUYOSUN BİLİYORUM AÇ TELEFONU LÜTFEN, AKŞAMA RAKI BALIK YAPALIMMI |
Shock..Shock...Ronaldinho SIVASSPORDA.......
Anne tarafından,Sivas Zara dogumlu olan ünlu futbolcu...Yarın klup binasında yapılacak törenle omur boyu imzayi atacak..Ronaldinho yaptigi kisa acıklamada,HERSEY SIVASSPOR icin dedi...Jubilemide Sivasta yaparim İNSALLAH dedi...... |
Fenerbahce Sampiyonlar Liginden cekildi yerine iknci ligde Sampiyon olan sivasspor Sampiyonlar liginde mücadele edecek
|
geçen de ersun hoca aradı beni ;
ya ersun'cuğum dedim nedir bu takımın hali sorma de di sivasspora o kadar yalvardım dedi beni almadılar o yüzden ben de böyle dengesiz bir takım kurdum bak yapma dedim yonan kafirine puan kaybettik bide kazaklara kaybetmeyelim söz seni yardımcı antranör olarak takıma alacağım mecnun cuğum beni kırmaz dedim o da sağolsun sözümüzü dinledi adam gibi bir takım kurdu da kazaklara 6 attık şimdi benden haber bekliyor ha bu arada ilk milli maçta (beşiktaş gibi) türk milli takımı olarak sivasspor 11 i çıkacak bizim can ın kulağını çektim biraz da |
Flas flas flas !
Ribery sivasspor'da ! 3 gün evvel fransa'ya ucan ribery simdi tekrar türkiye'de ama bu sefer anadolu takimlari'in devi Sivassporla anlasma karari alan ribery 3+1 senelik opsiyonlu bir kontrat imzaladi ve sivasspor bayragiyla tv lere poz verdi .. :lol: :lol: :lol: 8) :P [img]http://www.freewebs.com/rapfreak/svsumit-2-aSD.gif[/img] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14. |