SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10575)

emekli_yiğido 04.04.2007 10:56

-->: Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi

sevgili hemşerilerim neden bu konuya ilgi yok anlayamadım. istanbulda anadolu yakasında heleki üsküdarda binlerce sivaslı olmasına rağmen. Biz sivaslılara yakışan bu olmaması lazım.Üsküdar anadolu sivas 3 ligden düşmemeli istanbuldaki maçlarında destek olunmalı.Biz sivaslılara yakışanı yapmalıyız derim

yigidolar06 05.04.2007 12:29

VALLAHİ EMEKLİ YİĞİDO ABİCİM HAKLISIN İSTANBULDA YAŞAYANLAR SİVASSPORA SAHİP CIKMIYOR KALDIKİ ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPORA SAHİP CIKSINLAR

Anatolia1908 05.04.2007 23:27

--->: Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi

deniz abi Allah razı olsun senden .. Umudu kestim Bende Diger abilerim kardeşlerim gibi artık sivasspordan .. Olurda bi umut verilir diye açmıştım siteye konu başlık ama herneyse gordk macta 1 tane bile sivaslı goremedım kalın saglıcakla

mesut_koçak_58 06.04.2007 11:06

hadın tum yıgıdolar elele üskudar andolu sivassporu yalnız bırakmayalım.....

yigidolar06 06.04.2007 14:38

-->: --->: Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi

[QUOTE=Anatolia1908;202103][LEFT][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Green"]... CANIMIZ YANIYOR ... [/COLOR][/FONT][/B][/LEFT]

[CENTER]ÜSKÜDAR 1908[/CENTER][/QUOTE]

bu hafta inşallah 3 puanla tanışırız be

yigidolar06 07.04.2007 16:19

-->: --->: Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi

[QUOTE=Anatolia1908;207409]deniz abi Allah razı olsun senden .. Umudu kestim Bende Diger abilerim kardeşlerim gibi artık sivasspordan .. Olurda bi umut verilir diye açmıştım siteye konu başlık ama herneyse gordk macta 1 tane bile sivaslı goremedım kalın saglıcakla[/QUOTE]

ÜZME TATLI CANINI HER ŞEY YOLUNA GİRER BU HAFTA İNŞALLAH KAZANIRIZ

MustafaParlak 07.04.2007 16:42

DUY BUNLARI MECNUN BAŞKAN DUY!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

ÜçYüzKırkAltı 07.04.2007 16:47

şimdi iş işten geçtikten sonra kimse bir şey yazmasın.akıllar şimdimi çalışıyor.üsküdarımız ağlıyor sızlıyor.yazık oldu 100 yıllık çınara.SİVASSPORLULAR OLARAKRTA UTANMADAN YAZI YAZIYORsunuz.iş işten geçti millet nerdeydiniz.

ANKARADAN İZMİRDEN VS... YİĞİDO GARDAŞLARIM YAZILARIYLA DESTEK YAPTILAR.HELAL OLSUN.

İSTANBULDA BİR FAALİYET YOK.İSTANBULDADA TARAFTARIZ DİYE HAVA ATANLAR YAZI YAZMASIN.yazık ve çok yazık.BİZ BAZI SİVASLILAR OLARAK VİCDANIMIZ RAHAT.

yigidolar06 08.04.2007 23:23

HAFTAYA ZONGULDAKTANDA GALİBİYETLE DÖNERSEK RAHATLARIZ

Anatolia1908 08.04.2007 23:27

2-0 aldık bugun ..

15 Nisan 2007
Zonguldak - Üsk. Anadolu -:-

Kastamonu - Çorluspor -:-

Beykoz 1908 - Orhangazispor -:-

Gölcükspor - Bilecikspor -:-

Bakırköyspor - Tepecik Bld.Spor -:-

Beylerbeyi - Gaziosmanpaşa -:-

Kuçükçekmece - Y. Bosna -:-

Orhangazi G.Birliği - Alibeyköy -:-

zonguldak'a sivaslı kardeslerımızı beklıyoruz bugun karagumrukteydık pazar gunu zonguldaktayız bu taraftar ölüme gider ..Anlayan anladı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20.