![]() |
--->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .
KAFANIZI YORMAYIN OLUR O............
|
-->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .
inşallah diyorum başkada söz etmiyorum :)
|
ordaki bütün herkez türkiye için ter dökecek
inşallah tekrar sivastanda memmet milli takıma gider bu ülke için çalışan kerkeze teşekkür. |
Canı sağ olsun mehmet kardeşimin daha yaşı genc inancını yitirme sen calışmana devam et çok yakında tekrar milli takımın değişmezleri demir başları arasına girersin sen bizim gönlümüzde zaten millisin seni seviyoruz mehmet
|
bence mehmet yıldız cagrılmalıydı fatıh hoca bu yanlısından donecektır ılerleyen maclarda
|
YAWW ARKADAŞŞŞŞŞ. eğer bunlar futbolu biliyorlarsa bende eşeğim. YAWW 36 yaşındaki ŞABAN HAKAN ı alıyorlar.mehmet yıldızı görmüyorlar. yavv mehmet hakandanda kuvvetli,hakandan daha iyi top saklıyor,şut atıyorr,adam geçiyorr,kondisyonu iyi. ben anlamıyorumm. Eeee demekki tarikat üyesi olacaksın. Yazık yazıkk.Biz bundan dolayı adam olamayız. insan düşünüyor,galatasarayı başarılı yapan HAGİ miydi diye. Eğer fatih terim MEHMET YILDIZI almıyorsa milli takıma bu adam futbolu bilmiyor.
|
-->: --->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .
[QUOTE=serhatcan;218554]YAWW ARKADAŞŞŞŞŞ. eğer bunlar futbolu biliyorlarsa bende eşeğim. YAWW 36 yaşındaki ŞABAN HAKAN ı alıyorlar.mehmet yıldızı görmüyorlar. yavv mehmet hakandanda kuvvetli,hakandan daha iyi top saklıyor,şut atıyorr,adam geçiyorr,kondisyonu iyi. ben anlamıyorumm. Eeee demekki tarikat üyesi olacaksın. Yazık yazıkk.Biz bundan dolayı adam olamayız. insan düşünüyor,galatasarayı başarılı yapan HAGİ miydi diye. Eğer fatih terim MEHMET YILDIZI almıyorsa milli takıma bu adam futbolu bilmiyor.[/QUOTE]
abi aynen katılıyorum hakanı alıyorda mehmeti almıyor bu nasıl teknık trektor |
Hakan oynamk için agbey lık yapsın diye yani birnevi menajer gibi ama ;
Nihat KAHVECİ Fatih TEKKE Halil ALTINTOP gibi oyuncuların ynaında forma bulması zor biraz duygusallıktan cıkalım... |
Yakında maçlara bastonla çıkacak kadar yaşlanan Hakan ŞÜKÜR'Ü alıyor Mehmet YILDIZ gibi son derece usta bir futbolcuyu milli takıma almıyor .
Yazık yani ....................... |
KENDİ TAKIMINDA OYNAYAMAYAN ADAMLAR MİLLİ TAKIMA ALIYO NEYMIS TECRUBE ADAM AYAKTA DURAMIYOR.bNCEDE MEHMET ALINMALIYDI
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02. |