![]() |
--->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIĞINA
Sayın Başbakanım, Hükümetimizde Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı olarak görev alan Sayın Abdüllatif Şener’in 22 Temmuz Genel Seçimlerinde aday olmama kararı aldığını büyük üzüntü ve şaşkınlıkla öğrenmiş bulunuyoruz.Şehrimizin yetiştirdiği en önemli siyaset ve devlet adamlarından biri olan ve Sivas’a yaptığı hizmetlerle Sivaslının kalbinde taht kuran Bakanımızı bu kararından vazgeçirmenizi talep ve rica ediyoruz. Doç. Dr Abdüllatif Şener’in dürüstlüğü,çalışkanlığı ve devlet adamlığına olan inancımızı sizinle paylaşmak istiyor ve Sayın Şener’in bu ülkeye,milletimize ve Sivas’ımıza yapacağı daha çok hizmetlerin olduğunu düşünüyoruz.22 Temmuzda oy pusulasının üzerinde Abdüllatif Şener isminin yerini hiçbir isim ve sıfatın dolduramayacağını bir kez daha bu vesile hatırlatmak istiyor ve İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği olarak ve İstanbul’da yaşayan milyonlarca hemşerimizinde isteği ve dileği olduğunu bildiğimizin bu talebimizi geri çevirmeyeceğinizi umuyoruz. Saygılarımla… Yönetim Kurulu Adına Av.Alper Kahvecioğlu İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği Başkanı |
Sayın Şener'in aday olmayacağını duyunca kahroldum. Herşeyden önce Sayın Şener'in aday olmaması Sivasımız için ve Sivassporumuz için çok çok büyük bir kayıptır.
Asıl önemli nokta ise Sayın Şener'in yine Sivaslı(!) ve Ak partili olduğu söylenen kişiler yüzünden aday olmayacağı gerçeğidir. Ömer Kulaksız ve Hakan Akkaş isimli bu kişilerin bırakın memlekete ve Sivas'a, kendilerine dahi faydaları olmadığı açık ve seçiktir. Tek yaptıkları iş, son beş yılda Sivasımıza ve Sivassporumuza son kırk-elli yılın en büyük hizmetlerini getirmiş olan sayın Abdullatif ŞENER'in ayağını kaydırmak olmuştur. Bu zafer(!) onların, sevinsinler, mutlu olsunlar, ceplerini parayla doldursunlar, bütün ihalelere katılsınlar, yandaşları ve yoldaşlarıyla devlet imkanlarını bölüşsünler.... Afiyet olsun beyler, yeyin..... Çok fazla birşeyler yazmak istemiyorum artık. Zaten moralim çok bozuk. Ancak şu sözü de buraya yazmalıyım: ''Namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmazsa bu memleket adam olmaz!...'' |
akp'nin ****liğidir başka birşey değil baksan zaten tayyip de siirt'ten aday olcakmış kişilikli insanların değeri bilinmiyor
|
sayın çok mukadder şener'in açıklaması şu;
Dört yıldır yaptıklarımı ve yerdiğim mesajları pekiştirmek için aday olmayacağım.şener'e yöneltilen bir soru üzerine şener şu cevabı verdi; üniversiteye dönüyorum hacettepe üniversitesinde hocalık yapacağım |
Sayın Şener, değil Sivas tüm memleket için, içinde bulunduğu partininde sınırlarını aşarak demokrat, sosyal ve çağdaş bir zihniyetle olaylara yaklaşarak en adil şekilde hizmetini yapmıştır ve yapacaktır. Adaleti ancak adil olan insanların tanzim edeceği tezi içerisinde ,hiç bir parti, hiç bir sosyal statü ve fark gözetmeden herkese eşit şekilde hizmet etmiştir.
Ben bütün iyi niyetimle söylüyorum ki, bu inançlı, dürüst, çağdaş, sosyal ve demokrat insanın partisi kesinlikle başka bir parti olmalıdır. Allah'ın verdiği bütün meziyetleri en iyi şekilde kullanabilen bu onurlu şahsiyet, bırakın Sivas'ı tüm Türkiye'ye yapacağı daha pekçok hizmet var. Onu kolay kolay bırakmayız. Bırakın milletvekilliği, bakanlığı, başbakan ve hatta Cumhurbaşkanı olacak zihniyette ve kişilktedir. İnşallah kendisini, AKP dışında bir partinin başında Genel Başkan ve daha sonrada başbakan olarak görmeyi çok isteriz. Şuna inanıyorum. Birleşen DP başına geçse hilafsız ve mübalasız açık ara birinci parti yapar ve kendiside başbakan olur. Sayın Şener, bırakın Sivasspor'u, size ülke olarak ihtiyacımız var. Saygı ve en derin sevgilerimle. . |
-->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
[QUOTE=myway;220595][B]Sivasımız Sivassporumuz ve ülkemiz için çok üzücü bi haber açıkcası.....
Sayın Abdullatif Şener Sivasımızı uzun dönemdir gerek milletvekilliği olsun gerek Başbakan Yardımcılığı olsun, bu görevlerde çok iyi temsil etti. Gerçekten onun aday olmaması Sivas'ımız açısından büyük kayıp olur. Sivasımıza hizmetleri , engin bilgileri , derin siyaset tecrübesiyle Abdullatif Şeneri her zaman meclisimizde bizi temsil eden bir vekil olarak görmek isteriz... Burda bize büyük görev düşüyor..... Sayın Abdullatif Şenere vereceğimiz destekle bu kararından vazgeçirmeliyiz bence...Böyle Sivas'ı temsil eden başarılı bi siyasetçiye her zaman ihtiyacımız var.... Sivasspor klubü başkan Mecnun Otyakmaz ı ile...yönetimiyle,,Sivasta ki sanayici ve işadamlarıyla,kısacası tüm yetkili kişilerle Abdullatif bey i bu kararından vazgeçirmeliyiz. Burda bize düşen görev de telefonlar ve faksla tepkimizi göstermek... Ne güzel faks numarası verilmiş sitede...Yiğidolar olarak Abdullatif Şener i bu kararından vazgeçirecek mailller fakslar telefonlar... ulaşabileceğimiz bi şekilde ulaşmaya çalışalım........ Saygılar .... Selamlar.... Abdullatif Şener Bizi Yiğidolar'ı bırakma.!!!![/B][/QUOTE] aynen katıldım ;) bakanımız yeniden aday olun |
Cuhhurbaşkanı Şener...
[B]Ben Sn. Şener'in bu kararını üzerinde çok düşünerek verdiği kanısındayım. Gelecek dönemde biraz daha dışarda kalarak kendisini daha fazla yıpratmayacak ve önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Kendisine Cumhurbaşkanlığı yakışır.
Sivas'ın ve Sivas'lının Sn. Şener'e Ankara'da ihtiyacı var. B[COLOR="Gray"]aşka bir partiye geçmesi durumunda siyasi hayatı biter[/COLOR]...[/B] |
oldumu başkanım bu kadar insanın umudunu baltalamak
sizsiz türkiyede siyaset düşünemiyorum ne olur yalnız bırakmayın bizi geri dönmenizi bekliyor sadece sivas deyil tüm vatan bu kritik dönemde bu peşmergenin yaptıklarına bakarak birdaha düşünün fırsatcılatra fırsat vermeyelım bu vatan hepimizin enkısa zamanda acıklamanızı beklıyoruz. |
-->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
duyunca çok üzüldüm..gözlerim doldu..nasıl olur da böyle bir tecrübe bizi yalnız bırakır..türkiyenin özellikle sivasımızın ona ihtiyacı çok fazla...akp nin 3 ayağından birisi...ama şunu da unutmamalı ki şener gibiler çoğalmadıkça lisede namazı tehlike gösterenler azalmayacaktır..vesselam :(
|
[B]Sayın Şener'in kararına saygı duymak zorundayız.Kendisinin mutlaka şahsi sebepleri vardır.Midesinin kaldıramayacağı durumlar hasıl olmuştur,arkasından kuyusunu kazmaya çalışanlar olmuştur ya da profesörlük ünvanını almak için akademik hayata dönmek isteği ağır basmıştır.Gerçek olan bir şey var ki Sayın Şener'in Sivas'a yaptığı katkılar yadsınamaz.Ama Sivas da ayakları üzerinde durmayı öğrenmek zorundadır.
İsteyen katılır isteyen katılmaz ama Turhan ÇÖMEZ gibi Sayın Abdullatif ŞENER'ide mevcut iktidar partinin vekilliğine yakıştırmamaktaydım.Daha iyi ve daha temiz siyaset şartları içerisinde Sayın Abdullatif ŞENER belki temsil için adaylığını koyabilir,ama her halukarda kararına saygı duymak zorundayız. [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21. |