![]() |
--->: Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
Fenerbahçe taraftarı üzüldüğü kadar bir o kadar da sevinmeli Tuncay Şanlı'nın gidişine... Çünkü O, soyadına yakışır bir sıfatla Ada'da bizi temsil edecek. Başarılar dileriz Tuncay Şanlı.
Middlesbrough takımını tanıyalım İsmini Middlesborough şehrinden alan Ada kulübü, 1876 yılında kuruldu. 131 yıllık Middlesbrough'un renkleri Kırmızı-beyaz. M'Boro, maçlarını 35.000 kapasiteli Riverside Stadı'nda oynuyor. Uluslararası arenada en ciddi başarı İngiliz ekibi, 2005/2006 sezonunda UEFA Kupası'nda finale kadar çıktı, kupayı finalde İspanya'nın Sevilla FC takımına yenilerek kaybetti. Bu final, Avrupa maçlarında yakalanan en ciddi başarısı olarak tarihe geçti. KÜNYESİ Takım Adı: Middlesbrough Football Club Takma adı: M'Boro Renkler: Kırmızı - Beyaz Kuruluş: 1876 Stad: Riverside Stadium, Middlesbrough Kapasite: 35000 Başkan: Steve Gibson Teknik Direktör: Stephen Mclaren Lig: Premier League 2006-07: Premier League, 12. BAŞARILARI Lig Kupası: Şampiyon 2003-04; Finalist 1996-97, 1997-98 UEFA Kupası: Finalist 2005-06 FA Kupası: Finalist 1996-97; İngiltere 1.Ligi: Şampiyon 1994-95; İkinci 1997-98 |
-->: Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
çok yanlış bir tercih. harcanır o çocuk orada :mad:
|
Eğer kendini bu takımda yetiştirir ve de kanıtlarsa Mançester,Liverpool gibi takımlara transfer olabilir.Fenerbahçeden bu takımlara direk transfer olacak bir futbolcu değil bence.Transfer olsa bile kadroda yer bulamazdı.
|
Tuncay Türk Futbolunun yetiştirdiği önemli bir futbolcu,
hakkında hayırlısı olsun ve ülkemizi iyi temsil etsin. |
helal olsun geç kalınmış bir karar
|
abi iyi yapmadı kendine yazık etti...
|
Avrupada Tatangaların Gururusun Tuncay..
İnşallah 54 giyersin:) Kadıkoyde söylediğimiz gibi Sen Ada pazarlısın oley:) |
-->: --->: Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
[QUOTE=tatangaist;223269]Avrupada Tatangaların Gururusun Tuncay..
İnşallah 54 giyersin:) Kadıkoyde söylediğimiz gibi Sen Ada pazarlısın oley:)[/QUOTE] bugün okudum çok büyük ihtimal 17 giyecekmiş.. eğer sivaslı olup da 58 giymesseydi ben onla övünmezdim o kadar...saygılar.. |
BAŞKA TAKIM BULAMAMIŞ MI ? MESELA GELSE SİVAS'DA OYNASAYDI NEYİ EKSİKTİ !... :D:D:D:D:D:D:D
|
[QUOTE=tatangaist;223269]Avrupada Tatangaların Gururusun Tuncay..
İnşallah 54 giyersin:) Kadıkoyde söylediğimiz gibi Sen Ada pazarlısın oley:)[/QUOTE] Bende yiğiter arkadaşıma katılıyorum 54 giymesi gerekir ama 17 giyecekmiş Hakan ŞÜKÜR interde 54 giymişti tuncayında giymesi gerekirdi ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:04. |