![]() |
ya abi stad kaoltuklu 20.000 olsa mukemmel olur
satdın ustunu kapatmayada gerek kalmaz trubınler kapandı mı tamam |
[QUOTE=Bilmiyorum]YEni stadımız harika sivasspora yakışır bir stad kıskananlar çatlasın(vestel manisa)[/QUOTE]
rahmetli bilmiyorum çok iyi adamdı..... |
[QUOTE=lezgi]HA 12.600 HA 25.000 OLMUŞ NEFARKEDER GURBETTTEKİ GARDAŞLARINIZDAN BİRİ OLARAK BENİM GÖNLÜM ORDA[/QUOTE]
nasil 12.600 ha 25 bin cok sey degisir sivasin stadina gelen sivasin gucunu gorur bu cok sey degistirir |
[B]Stadımzın modern hale gelmesı cok güzel, umarım maclara gelen taraftarımzıda cok guzel olur cunku buyuk bır kısmı sadece oturup tiyatro izler gibi macı ızlıyor.![/B]
|
[QUOTE=agca58][color=darkblue] [b]o stad sivasa yetmez kardeşlerim onu yapacaklarına tamamen yeniden yapsalar daha iyi olursu..hatta kaptanlar inşaat , verin bize orayı yıkıp yeniden sıfır stad yapalım demiş ama vermemişler..seneye yeni stad isteriz hemde 30 bin kişilik stad[/color][/b][/QUOTE]
abi sende abarttin 30 bin kisiyi o kadar para varmi ?? |
şş
ya koltuk sayısı 20.000 olursa super olurr..abı bı takım için en ii yer kale arkaları.kale arkaları cok kucuk sıvasımızın kaleye bıraz dha yakın we buyukm olsması sart!!!!
|
zannetmiyorumm..inşallah olur ama biraz zorr..
|
kapalsin millet islanmaz ozaman
|
[QUOTE=eren1]rahmetli bilmiyorum çok iyi adamdı.....[/QUOTE]
ayaklı gazete diyebiliriz, hemen şipşak, anında haber = bilmiyorum :) |
[QUOTE=Dağcı]ayaklı gazete diyebiliriz, hemen şipşak, anında haber = bilmiyorum :)[/QUOTE]
aynen abi yeri dolduralıyamıyacak eşsiz bir insandı :) ayaklı gazete bilmiyorum |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:59. |