![]() |
--->: Bir Kadın Olarak Futbolu Sevmek..
[QUOTE=Medusa;263008]bunu hiç sormadım açıkçası:D ama cevabını tahmin edebiliyorum :D
sende gidemiyosun galiba;) bigün beraber bi kaçamak yaparız:D[/QUOTE] Sivas' ta maça kaçamak zor.. :mad: Babam gitmese amcam gider, babama söyler..:D Ama deplasmana dersen varım.. ;) Görüşürüz..:) Hoşçakal.. |
[QUOTE=sivaslı yıldız;263019]Sivas' ta maça kaçamak zor.. :mad: Babam gitmese amcam gider, babama söyler..:D
Ama deplasmana dersen varım.. ;) Görüşürüz..:) Hoşçakal..[/QUOTE] vallahi bende sivastayım deplasman zor babam hayatta maça gitmez benimde enişte gider oda benim babaya söyler :D zor zor..... :) |
Alman Bayan Futbol Milli Takımı'nın Dünya Şampiyonu olması yeni bir tartışma konusu oldu: Kadınlar erkek takımlarında oynayabilir mi?.
Orkun-Ayşe-Süheyla- Song- Necla-Hakan Şükür... Yakında tuttuğumuz takımların 11'i sayılırken böyle bir kadroya rastlarsak şaşırmayalım! Çünkü bayanlar arası futbolda Dünya Şampiyonu olan Almanya'da "Kadınlar neden erkeklerle aynı takımda yer almıyor?" tartışması başladı. Kadınların artık teknik ve fiziksel açıdan erkeklerden geri kalmadığını belirten futbol uzmanları, "Şampiyon olan bayan futbolcularımızın erkeklerden eksiği yok fazlası var. '1-2 YILA KALMAZ' Oyuncular rahatlıkla 1. Lig kulüplerinde top koşturabilir" dedi. Hatta Alman Milli Takımı4nın antrenörü Joachim Löw, "Birkaç yıla kadar kadınların erkeklerle aynı takımda oynayacağına inanıyorum" açıklamasını yaptı. |
slm tebrik ederim yeni liderligimizi
|
ya bayanlarda mı vardı ben goremedim han gı bolum delerdi
|
ya benim bildigim kadar bayanlar futbolu sevmez ama sivaslı bayanlar demekki çok seviyomus :):)
|
Sivassporum benim biricik sevgilim soyle senden baska kimim var benim seninle aglram seninle gulerim soyle senden baska kimim var benim ;)
|
benim düşüncem bayanların maçlara gelmemesi bayanlar ne anlasın maçtan futbıldan.........:):):mad:
|
[B][QUOTE=furkanplt;272700]benim düşüncem bayanların maçlara gelmemesi bayanlar ne anlasın maçtan futbıldan.........:):):mad:[/QUOTE]
senin dünyadan haberin yok sanirim :rolleyes: bayan futbol takimimiz bile var uluslararasi mücadele eden ilgisini cekenin her daldan haberi olur senden daha iyi anliyan bayanlarda vardir :D bundan süphen olmasin [/B] |
[B]ßir ßaYanın Anadolu Takımlarından En büyügünü Tutup Destek Vermesi Ve Futbolla
ilgilenmesi Güzel Bişey[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46. |