![]() |
--->: BANA HAYRETTİNİ ALIN...!
para verilen her futbolcu satılmalı yeri doldurulmayacak bir futbolcu yok dünyada
|
hayrettin giderse yerine beşiktaştan mehmet sedef kiralıkta olsagelmeli bence.
|
-->: BANA HAYRETTİNİ ALIN...!
Hayrettin satılmamasını isterim SİVASSPOR'da yararlı futbolcularımızın arasında..
|
ziya dogan avucunu yala
trabzon onun icin bir adim geriye olur |
KİME EMREDİYON LA SEN ALLAHMI OLDUN TÖBE TÖBE OLUM YOKSA PADİŞAHMISIN SİNİRLENDİRME BENİ GELİR KESERİM HESABINI AKILLI OL !
|
[QUOTE=1967_CLUB_ERDİ;234509]KİME EMREDİYON LA SEN ALLAHMI OLDUN TÖBE TÖBE OLUM YOKSA PADİŞAHMISIN SİNİRLENDİRME BENİ GELİR KESERİM HESABINI AKILLI OL ![/QUOTE]
hayrettin trabzonla anlaşmış.hayırlısı olsun.zaralıenes diyor. |
[B][COLOR="Indigo"]Hayrettin giderse herhalde bize Orhan Ak kalır mevcut durum içinde. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=1967_CLUB_ERDİ;234509]KİME EMREDİYON LA SEN ALLAHMI OLDUN TÖBE TÖBE OLUM YOKSA PADİŞAHMISIN SİNİRLENDİRME BENİ GELİR KESERİM HESABINI AKILLI OL ![/QUOTE]
la gardaş dur hele sinirlenme kendi yönetimdeki adamlarına demiş kimseye emrettiği falan yok.:D |
[QUOTE=video58;234513]hayrettin trabzonla anlaşmış.hayırlısı olsun.zaralıenes diyor.[/QUOTE]
inşallah bedavaya yada takassız vermemişlerdir gelecek vaden 2 tane futbolcu verseler üzerinede para ne güzel olur dimi. |
herkez bi şey diyo ama şunu unutmayın geçen sezon SERVETİ Beşiktaş devre arası istedi vermedik servet şimdi nerde ve kaçparaya gitti
SİVASSPOR KAZANACAKSA VERSİN HAYRETTİNDE GİTMEK İSTİYOR ANLAŞILAN SİVASSPOR İÇİN EN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:58. |