SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MALTA :2 TÜRKİYE:2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12840)

gençsivaslıyım 09.09.2007 11:55

--->: MALTA :2 TÜRKİYE:2

BENCEDE ELİNDE ALTERNATİFİ YOK...TÜRKÜYE BASKETBOLDADA YENİLDİ..SLOVENYAYA....GEÇEN SENE YENMİŞTİK NE GZL AMA BU SENE OLMADI MALESEF...

yildizeli_58 09.09.2007 13:02

illa hakan sukur oynamalimi ya adamin hayati kaymis bitmis daha oynatiliyor ya ne oynatiyorsun adam artik sahada geziyor ya resmen 10 oynadik

serhatcan 09.09.2007 13:21

[QUOTE=sisortali;247402]Fatih Terim ne yapsın? Elinde alternatif yok(!)[/QUOTE]

ALTERNATİF Mİ YOK. BUNU SÖYLERKEN CİDDİ DEĞİLSİN UMARIM. BİR HAKAN ŞÜKÜR OYNUYOR AMA BİR MEHMET YILDIZ YOK. BİLAKİS HGAKAN MEHMET YILDIZIN ALTERNATİFİ AMA FUTBOLDAN ANLAMAYAN FATİH TERİM DEREBEYLİK KURUP TÜM İYİ HOCALARI YOK EDDİYOR VEE TÜRKİYEDE FUTBOLUN İLERLEMESİNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL TEŞGİL EDİYOR KENDİSİ. FATİH TERİM-HAKAN ŞÜKÜR VE HALUK ULUSOY TÜRKİYEDE FUTBOLDAN ELİNİ ETEĞİNİ ÇEKMEZLERSE DAHADA GERİYE GİDECEK FUTBOLUMUZ.

sisortali 09.09.2007 13:22

[QUOTE=Divriği58-;247543]sen HERHALDE MEHMET YILDIZ DIYE BIRINI BILMIYOSUN ARASTIR KIM MIS ANLARSIN O ZAMAN ALTERNATIFI[/QUOTE]
Cümlenin sonunda kullandığım (!) işaretini gözden kaçırdığını umuyorum.
Bence Hakan Şükür Kendi takımında gösterdiği performanstan dolayı milli takım kadrosunda bulunmayı hakediyordu.
Bu maçın bu şekilde sonuçlanmasında Fatih Terim'in iki konuda hata yaptığını düşünüyorum.
1- Son iki maçta Sabri'den sağ bek yaratma düşüncesi çok yanlış. Ne yaparsan yap Sabri'den sağ bek olmaz.
2- Tuncay'ın yerine Deniz'i değilde bir forvet oyuncusu almalıydı.
Artık bu maç bittiğine göre gerekli dersi alarak önümüze bakmak lazım. Ne yazık ki Fatih Terim Romanya maçından ders almadan bu maça çıkmış.

altuntas58 09.09.2007 13:25

-->: MALTA :2 TÜRKİYE:2

Türkiye dün akşam maltada çok önemli iki puanı bırakarak hedefe giden yolda işimizi zora soktu
maltayı galiba küçümsedik rakibi küçümsemenin verdiği zarar çok büyük oludu. telafisi olmuyor

sisortali 09.09.2007 13:32

[QUOTE=serhatcan;247612]ALTERNATİF Mİ YOK. BUNU SÖYLERKEN CİDDİ DEĞİLSİN UMARIM. BİR HAKAN ŞÜKÜR OYNUYOR AMA BİR MEHMET YILDIZ YOK. BİLAKİS HGAKAN MEHMET YILDIZIN ALTERNATİFİ AMA FUTBOLDAN ANLAMAYAN FATİH TERİM DEREBEYLİK KURUP TÜM İYİ HOCALARI YOK EDDİYOR VEE TÜRKİYEDE FUTBOLUN İLERLEMESİNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL TEŞGİL EDİYOR KENDİSİ. FATİH TERİM-HAKAN ŞÜKÜR VE HALUK ULUSOY TÜRKİYEDE FUTBOLDAN ELİNİ ETEĞİNİ ÇEKMEZLERSE DAHADA GERİYE GİDECEK FUTBOLUMUZ.[/QUOTE]
Gerçi bir arkadaşıma gerekli açıklamayı yapmıştım. Cümlenin sonunda (!) işareti kullandım.
Dünya'da herşeyin alternatifi olduğuna inanıyorum. Yani hiç bir şey alternatifsiz değildir.
Her Fatih Terim ve Hakan Şükür tartışmasında Ersun Yanal dönemi örneklenir. "Bak Hakan oynamadı da guptan çıkamadak" diye söylenir. Ama biraz araştırma yaptığımızda 2006 elemelerinde Faih Terim, Hakan Şükür'ü son 5 maçın (İkisi eleme maçı) 4'ünde Hakan Şükür'ü oynatmış fakat atılan 8 golün hiçbirinde Hakan'ın imzası yoktur. Ersun Yanal'ın Hakan Şükür'ün yerine alternatif olarak sunduğu Fatih Tekke ise grup maçlarında atılan 19 golün 8'ine imza atmıştır.

BAYPİPO 09.09.2007 13:33

[B]dün geceki alınan beraberlik gerçekten çok ma çok kötü bana göre Malta bir amatör takım boş verin milli takımı erciyes-karşıyaka vs . gibi takımlar bile bu sonucu rahat alır gelirdi ordan...Fedarasyon ve milli takım teknik heyetinin şapkalarını önüne koyup düşünmeli dün gece Türk futbol tarihinin bir ayıbıdır...[COLOR="Red"]Yunanistan'dan sekiz(8) tane gol yesek bu kadar zoruma gitmezdi....[/COLOR][/B]:mad:

Abdullah DuMaN 09.09.2007 13:46

OLMADI YAPAMADIK GİTTİ 2 PUAN .......... İNŞALLAH MACARİSTANI YENERİZ YOKSA İŞİMİZ ZOR

Abdullah DuMaN 09.09.2007 13:47

HAKAN SABRİ TUNCAY ADAMLAR OYNAMAYI UNUTMUŞ GİBİ HELE HAKAN TAM ÖLÜ MAÇI ÖLDÜRDÜ GENÇLER DURURKEN OLURMU BÖLE

gülkız 09.09.2007 14:30

[B]CAN BARTU: REZALET (HÜRRİYET)

Dün geceki Milli Takım için söylenecek bir şey yok. Tek kelimeyle rezalet. Ne oynadığımız, ne yapmak istediğimiz belli değil.

Ne zaman da belli olacağı meçhul. Böyle bir maçta puan kaybetme lüksümüz yoktu. Onu da başardık. Zaten bu takımın İngiltere'yi, Almanya'yı yenmesini beklemiyorum. Ama, Malta gibi bir rakipten de beraberliği kurtarmasını hazmedemiyorum...

... Şu maç gösterdiki bizim işimiz hiç de kolay değil. Güven vermeyen bir takım. Görüntü berbat. Fatih Terim'in de bu takımı düzeltmek için bir çaba harcamadığı da ortada. Hiçbir şey oynatamıyor, sahada da oynamak isteyen bir futbolcu topluluğu da yok. Dün gece için bir puana şükredelim.
[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54.