SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13215)

talha58 01.10.2007 15:55

--->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yoruml

[B][COLOR="Indigo"]2-1 alırız diyorum. Ama zor maç bekliyor bizi. Kirita'nın cezası bitti. Elyasa da sakatlıktan çıkarsa oynayacak. Bebbe gibi önemli isimleri var. Eski oyuncumuz Cem Can tanıdık bir sima. Önem verdiğim olay ise Ankara'nın Fener'e yenildiği için asılacak olması. Maç gündüz oynanacağı için umarım konsantre kaybımız olmaz. [/COLOR][/B]

puar 02.10.2007 12:36

takımızın üst siralarda olması ve yenilmez armada olmas rakiplerimizi dahada iştahlandıracak vede puan almak için daha çok gayret sarf edecekler bunlardan biride ankaragücü umarım beklediğimiz gibi zor gecmez ve macı rahat alırız.

jakobieen 02.10.2007 12:49

-->: --->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve y

[QUOTE=puar;256460]takımızın üst siralarda olması ve yenilmez armada olmas rakiplerimizi dahada iştahlandıracak vede puan almak için daha çok gayret sarf edecekler bunlardan biride ankaragücü umarım beklediğimiz gibi zor gecmez ve macı rahat alırız.[/QUOTE]
tek alalımda maçı varsın zor olsun, hem zor alınmış bi galibiyet daha bi datlı oluyor :)

puar 02.10.2007 12:53

gecen haftaki ankaragücü fb macını canlı stadda izledim inan onların defansın sağında 42 numaraları konyadan gelen ismini unuttum çok ağır kaldı sol tarafları çok aksıyor o taraftan çok etkili oluruz balili ile yeterki ısrrala ordan gelelim golleri buluruz baliliyi kimse tutamaz o zaman.

ayazoğlu 02.10.2007 13:31

onlarda diz cökecekler sivasımıza 1 2 olur

BySivasli 02.10.2007 13:55

-->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumla

İNŞALLAH MAÇI 2-1 ALACAĞIZ....

1967DERNEK_EMRE 02.10.2007 13:59

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]BİZ BU MAÇI ALIRIZ EMİNİM ÇÜNKÜ BİZ 67 OLARAK GİTTİĞİMİZ MAÇLARDA PUAN KAYBETMİYORUZ BU MAÇA DA 43 KİŞİYLE GİDİYORUZ ANKARAYI FETETMEYE GİDİYORUZ BEKLE BİZİ BAŞKENT GELİYORUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!![/CENTER][/B][/COLOR][/FONT]

58Mert58 02.10.2007 14:03

[B][COLOR="DarkRed"]ANKARAGÜCÜ : 0

SİVASSPOR : 2

HAYDI YIGIDOM!!!!!!!!!![/COLOR][/B]

engineer58 02.10.2007 14:06

1-0 alırız diye tahmin ediyorum...Mac saatinde bende 19 mayısta olacağım...Umarım tüm Ankaradaki yiğidolar takımı yalnız bırakmaz...

sandal5877 02.10.2007 14:12

[QUOTE=puar;256460]takımızın üst siralarda olması ve yenilmez armada olmas rakiplerimizi dahada iştahlandıracak vede puan almak için daha çok gayret sarf edecekler bunlardan biride ankaragücü umarım beklediğimiz gibi zor gecmez ve macı rahat alırız.[/QUOTE]

kardeş dediklerinde bir nebze haklısın ama birde şöyle düşünelim sivasspor anaaa yigidolar adamların 18 puanı var ikinciler önüne geleni yenmişler bu takımdan korkulur memeti tutalım baliliyi durduralım mohemmet 2 gol attı giden hafta dikkat edelim ivan girerse ne yapalım derken örnekler cogala bilir alacaktır bunları bir panik adamlar dagıldıktan sonrada işi bitirecegiz.:D tabiki buda benim görüşüm cok rahat kazanacagız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05.