![]() |
-->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'
[QUOTE=emresengul58;271275]ABİ HER DAİM ARKANDAYIM...REZALET BAŞLIĞINDA YERİNDE Bİ BAŞLIKTI...BOŞVER SEN TAKMA...GERÇEKLERİ SÖYLEYENE TEPKİ GÖSTERENLER UTANSIN..HER YAZINI ZEVKLE OKUYORUM...HELAL OLSUN DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM ET[/QUOTE]
Teşekkürler kardeşim inşallah bizim macta bozguna uğrarlar |
--->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'
işte şimdi herşey baliliye düşüyor.
|
sıkı dur kartal mahmet ile balili geliyo bakalım nasıl tutacaksınız onları yazık oldu ertuğrul hocaya
|
[FONT="Arial Black"]KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR!!!
BIRAZ ZOR YENERLER AMA, EGER BU UTANCI SILEBILIRLERSE YENILMEYE RAZIYIZ! GERCI UTANMALARINA DA GEREK YOKTUR ADAMLAR REKOR KIRDI!!!:rolleyes:[/FONT] |
biz yenelımde sızın ne yapacagınız pek umrumuzda değil.gidermisiniz kalırmısınız sız bılırsınız..
|
SİVASIM İNSALLAH BJK YONETIMI YOOLLUCAK,ZATEN BUNLARDAN YÖNETICI OLMAZ. HADI SIVASIM BJK YE Bİ İYİLİK YAP GÖNDER ŞU BECERİKSİZLERİ..
|
[B]Artık iş bizim futbolcularımıza ve İstanbul'daki Sivaslılara düşüyor... Futbolcularımız sahada onlara erkekliği gösterecek, mert nasıl olunur onu öğretecek... Taraftarlarımızda bu güzel anı seyredecek ve DESTEKLEYECEK... Lafla peynir gemisinin yürümediğini gördü tüpçü başkan... Eğer abileri, dayıları yardım etmezse onları elimizden alamazlar ama masabaşı oyunlara girerlerse -ki büyük ihtimalle yapacaklardır- işimiz zorlaşır ama imkansız olmaz... Ama yenersek pazar sabahı Türk futbolundan bir dansöz daha eksilecek tabii yine KIVIRIP vazgeçmezse... :)[/B]
|
--->: -->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'
[QUOTE=musab58;271364][B]Artık iş bizim futbolcularımıza ve İstanbul'daki Sivaslılara düşüyor... Futbolcularımız sahada onlara erkekliği gösterecek, mert nasıl olunur onu öğretecek... Taraftarlarımızda bu güzel anı seyredecek ve DESTEKLEYECEK... Lafla peynir gemisinin yürümediğini gördü tüpçü başkan... Eğer abileri, dayıları yardım etmezse onları elimizden alamazlar ama masabaşı oyunlara girerlerse -ki büyük ihtimalle yapacaklardır- işimiz zorlaşır ama imkansız olmaz... Ama yenersek pazar sabahı Türk futbolundan bir dansöz daha eksilecek tabii yine KIVIRIP vazgeçmezse... :)[/B][/QUOTE]
haklısın aynen katılıyorum....;) |
Liverpool dan sekiz yediler istifa etmediler dememki sivas yenerse istifa edecekler sivas büyük takım onun için sivas gibi takımı yenmek onları baya götürür
|
haydi mehmet yıldız ve balili bu maçlar tam size göre...beşiktaşa ikiniz yeter..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:26. |