![]() |
-->: Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik
ehüehüeühüeüh...ya bu baliliye ölüyom ben :D
|
--->: Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik
zaman zaman beşiktaş taraftarına yakışmayacak ırkçılıklar olsada balilin ne kadar insancıl biri olduğunu bizler çok iyi biliyoruz.
|
--->: MAÇIN ARDINDAN...
[COLOR="blue"][B]oynanan karşılaşma hakkında yazarsak ilk yarı sivasspor vasat bir futbol sergiledi hva şartlarından olması gerek doğal birşey ikinci yarının başlamasından sonra 60 şıncı dakkadan sonra daha istekli bir futbol sergiledi 2 1 beşiktaşı kendi evinde yenmeyi başardık tebrik ederim sivassporu GELELİM TARAFTARLARIMIZA YOĞUN YAĞAN YAĞMUR KARŞISINDA DESTEKLEMEYE GELEN BÜTÜN YİĞİDOLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM AMA BÜLENT HOCANIN AÇIKLAMASINI DİNLEDİM DÜN BASINA ŞÖYLE DEDİ SESLİ BİR ŞEKİLDE İSTANBULDA SİVASIN NÜFUSU 2 MİLYOMUŞ ARAMIZDA KALSIN DEDİ BEN BU AÇIKLAMADA ŞUNU ÇIKARIYORUM 2 MİLYON DİYORUZ DÜN BEŞİKTAŞ MAÇINI BIRAKALIM İSTANBULDA OYNANAN KARŞILAŞMALARDA BİR BAHANE BULUNUYO OLİMPİYATTA OYNANDI OTOBÜS VAPUR SEVERLERİ YOK DENDİ DOĞAL KARŞILADIK SONRAKİ OYNANAN BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASINDA 200 TANE TARAFTAR VARDI ONADA BİR BAHANE BULUNDU DÜNKİ KARŞILAŞMAMADA SÖYLENECEK BİR BAHANE BULAMIYORUM KARŞILAŞMA 8 DE BAŞLADI 10 DA BİTTİ DİYELİM EVELERİNE GİDECEK YİNE VASITAMI YOKTU VAPURMU ÇALIŞMIYORDU ONADA PEKİ DİYELİM HİÇMİ O SEMTTE OTURAN SİVASLILAR YOKTU DOLDURAMADILAR NE DİYEYİM SADECE ÜZÜLÜYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM GELEN TARAFTARLARIN YÜREĞİNE SAĞLIK SAĞ OLUN VAR OLUN TARAFTAR DEDİĞİN YAĞMUR DEMEZ ÇAMUR DEMEZ HER ŞARTTA TAKIMINI DESTEKLER SAYGILAR HEMDE NE BİÇİM SAYGILAR[/B][/COLOR]
|
Ben bir sivaslı olarak bir sivassporlu olarak BÜLENT Hocayı çok seviyorum.Diliyorum herzaman sivassporumuzun yanında ve başında olur...
!!! BÜLENT HOCAYA SEVGİ VE SAYGILARIMLA !!! |
-->: MAÇIN ARDINDAN...
5. Büyüklük Hayırlı olsun. Sana yakışır.
|
[B]Yapımda ve Yayında Sahada Ve Futbolda Yüregını Koyan Herkese Kucak Dolusu Sewgıler Saygılar..VaaaR oL SiVaSıMmMmM[/B]
|
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN...
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;273086][COLOR="blue"][B]oynanan karşılaşma hakkında yazarsak ilk yarı sivasspor vasat bir futbol sergiledi hva şartlarından olması gerek doğal birşey ikinci yarının başlamasından sonra 60 şıncı dakkadan sonra daha istekli bir futbol sergiledi 2 1 beşiktaşı kendi evinde yenmeyi başardık tebrik ederim sivassporu GELELİM TARAFTARLARIMIZA YOĞUN YAĞAN YAĞMUR KARŞISINDA DESTEKLEMEYE GELEN BÜTÜN YİĞİDOLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM AMA BÜLENT HOCANIN AÇIKLAMASINI DİNLEDİM DÜN BASINA ŞÖYLE DEDİ SESLİ BİR ŞEKİLDE İSTANBULDA SİVASIN NÜFUSU 2 MİLYOMUŞ ARAMIZDA KALSIN DEDİ BEN BU AÇIKLAMADA ŞUNU ÇIKARIYORUM 2 MİLYON DİYORUZ DÜN BEŞİKTAŞ MAÇINI BIRAKALIM İSTANBULDA OYNANAN KARŞILAŞMALARDA BİR BAHANE BULUNUYO OLİMPİYATTA OYNANDI OTOBÜS VAPUR SEVERLERİ YOK DENDİ DOĞAL KARŞILADIK SONRAKİ OYNANAN BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASINDA 200 TANE TARAFTAR VARDI ONADA BİR BAHANE BULUNDU DÜNKİ KARŞILAŞMAMADA SÖYLENECEK BİR BAHANE BULAMIYORUM KARŞILAŞMA 8 DE BAŞLADI 10 DA BİTTİ DİYELİM EVELERİNE GİDECEK YİNE VASITAMI YOKTU VAPURMU ÇALIŞMIYORDU ONADA PEKİ DİYELİM HİÇMİ O SEMTTE OTURAN SİVASLILAR YOKTU DOLDURAMADILAR NE DİYEYİM SADECE ÜZÜLÜYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM GELEN TARAFTARLARIN YÜREĞİNE SAĞLIK SAĞ OLUN VAR OLUN TARAFTAR DEDİĞİN YAĞMUR DEMEZ ÇAMUR DEMEZ HER ŞARTTA TAKIMINI DESTEKLER SAYGILAR HEMDE NE BİÇİM SAYGILAR[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]Sivas aleyhine yapılan tezahüratada Sivas lılardan (herhalde stadın dörtte biri sivaslıdır) en ufak tepki gelmedi buda ilginç![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52. |