![]() |
--->: IWAN REDAN TAMAM!!
hayırlısı olsun hiç adını duymamıştım ama oynadığı takımlara bakılırsa iyi oyuncu galiba
|
dün bi spor programında bülent hocamız bir hırvat ortasaha oyuncusuyla anlaştım dedi.bu oyuncu nereli???
|
insallahhh takima yarar saglar
bulent hoca aliyosa birbildigi wardir iyi topcuu ayrica Hirvat dedigi topcu bumu BİDE lEKO wardiya |
Bu arada boyu 1.88 . ve 1.80 degil!
Hayir beyler bu HIRVAT felan degil! Hollandali'' Rottermda Dogmus! |
[B]hayirlisi olsun, baska yerde iyi olabilir önemli olan
bizim takima uyum saglamasi, saglamadikca iyi oynamiyorlar zaten insallah takimimiza güc katar transfer icinde yönetime güveniyoruz bu takimi buraya getiren futbolcular yanisira bülent uygundur o takimin eksiklerini daha iyi bilir takimin iyiligi icin gerekenlerin yapilacagini düsünüyorum[/B] |
[B]H.G İWAN REDAN TAKIMIMIZA İNŞ. FAYDALI OLURSUN ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMASSIN İNŞ. SANA BAŞARİLAR DİLİYORUM........[/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"][B]hayırlı uqurlu olsun.insallah basarılı olur.[/B][/COLOR][/FONT]
|
Hirvat degil Hollanda dogumlu.
Son uc sezon oynadigi ve attigi gol sayisi: 2004/2005 : 26 mac 6 gol 2005/2006 : 11 mac 8 gol 2006/2007 : 15 mac 2 gol Bence hic iyi bir performansi yok,ama yinede hayirlisi olsun,belki bize gelince daha fazla gol atar.Bulent hoca istiyorsa vardir bir bildigi. |
-->: --->: IWAN REDAN TAMAM!!
[QUOTE=tanju_58;274265]dün bi spor programında bülent hocamız bir hırvat ortasaha oyuncusuyla anlaştım dedi.bu oyuncu nereli???[/QUOTE]
ee hirvat ya sen kendin diyosun :D adi ivan leko sanirim |
-->: IWAN REDAN TAMAM!!
ya 11 mac 8 golun neresi iyi performans degil gardas
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |