![]() |
--->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;275737][B]Önümüzdeki hafta içinde Salı,Çarşamba,Perşembe 3 gün saat 11.00-13.00 arası, Merkezi Kafeterya içinde Stand açıyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi, Öğrenci ve personellerine duyurulur.
Öğrencilerimizin Sivasspor Kaşkolu, Forması vb. ile katılmaları rica olunur. Sürpriz konuklarımızda olacak:D[/B][/QUOTE] hayırlı olsun inşallah katılım fazla olur... |
Ben de katılacağım inşallah ama hangi saatlerde ne yapılacağı ya da hangi sürpriz konuğun geleceği söylenirse :)) o zamanlarda dersi asıp gelebilirim...
|
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;275737][B]Önümüzdeki hafta içinde Salı,Çarşamba,Perşembe 3 gün saat 11.00-13.00 arası, Merkezi Kafeterya içinde Stand açıyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi, Öğrenci ve personellerine duyurulur.
Öğrencilerimizin Sivasspor Kaşkolu, Forması vb. ile katılmaları rica olunur. Sürpriz konuklarımızda olacak:D[/B][/QUOTE] [B]evet bugün ilk gün :) orda olmak vardi :) imkani olan gitsin süprizleride merak ediyorum :rolleyes: artik bizlerde resimleri bekleriz[/B] |
-->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=SivasLady;276183][B]evet bugün ilk gün :)
orda olmak vardi :) imkani olan gitsin süprizleride merak ediyorum :rolleyes: artik bizlerde resimleri bekleriz[/B][/QUOTE] [B]istediğin resim olsun Kader,:D Futbolcularımızdan durumu uygun olanlar katılacak. şimdilik bu kadarını söyleyebilirim:D[/B] |
--->: -->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;276188][B]istediğin resim olsun Kader,:D
Futbolcularımızdan durumu uygun olanlar katılacak. şimdilik bu kadarını söyleyebilirim:D[/B][/QUOTE] [B]arkadaslar kacirilmaz bir firsat :) bu arada gideceklerden ricam var kesinlikle SivasSpor formali kaskollu gidin yani futbolcularimizla gurur duydugumuzu gösterin hem bu arada formanizada imzalari attirirsiniz ;)[/B] |
bu gün mükemmeldi standımız sivasta tek olduğumuzu yine gösterdik...YARINDA HERKEZİ STANDIMIZA BEKLİORUS.KONUKLARIMIZDA VAR..... :)
|
[QUOTE=CÜSSKB_Emirhan;276269]bu gün mükemmeldi standımız sivasta tek olduğumuzu yine gösterdik...YARINDA HERKEZİ STANDIMIZA BEKLİORUS.KONUKLARIMIZDA VAR..... :)[/QUOTE]
NELER YAPTINIZ KATILIM ÇOKMUYDU VE KİMLER KONUKTU ? |
ya keske bende sivasda olsamda katilsam...
ama nasip degil ne yapalim |
katılım çok aşırıydı hatta tezahüratlarmızla orayı da inlettik...yarın süpriz konuklar var bu gün kü konuğumuz mehmet çimen hocamızdı...ama emin olun yarın çok daha güzel olcak :D
|
yarın müsait olursan kesin geleceğim kampusude özledim zaten :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:32. |