SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   CÜSSKB (Üniversite) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   ANKARAYA OTOBÜSSSS (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14329)

yigidolar06 30.11.2007 09:17

-->: --->: ANKARAYA OTOBÜSSSS

[QUOTE=şarkışlalı_yigi;278612]arkadaşlar bizde bursadan geleceğiz inşallah maç hangi statta bellimi ankarayı pek bilmiyorum birde ankaradaki sivaslırdan ricam ne olur şu güzel günlerimizde bari maça gelip destek olun istanbuldaki sivaslılara nazire yapalım geçenki beşiktaş maçında yalnızca 150 -200 kişi vardı yazık valla yazık[/QUOTE]ANKARADAKİ SİVASLILAR HEP DESTEK OLMUŞTUR YILLARCA STAD SİNCANI ORGANİZE SANAYİNİ GEÇİNCE YENİKENT TE TABALARLA STAD TARİF EDİLİYOR KISACASI AYAŞ YOLU ÜZERİNDE

Bar10 30.11.2007 09:18

--->: ANKARAYA OTOBÜSSSS

[QUOTE=CÜSSKB_Emirhan;279835]BEN TA İSTANBULDAN OKUMAYA GELDİM SİVASA ÜNİVERSİTENİN liderliğini yapıyorum.13.haftada stada girdiğimiz doğru ama bilmeden konuşmayalım bence.çünkü derneğimize üye olan herkez.toplu grup kurmadan önce maçlara gidiodu zaten.anlıcan mevsimlik değiliz.ben ve gruptan yaklaşık 10 arkadaşım zaten deplasmanlar ve içerdeki maçlar dahil merkez tayfa ile gidiyoduk.bilmeden konuşmayalım bence.yane bu grup yokkende sivasla beraberdik şimdide BERABERİZ....[/QUOTE]
[B]
Hiçç Boşuna laf yapma;) Bana trıbun u sen Anlatamazsın Maca oyle Yada Boyle Gıtmıssın Eyvallah Lafım yok ;) Fakat benım Laf ım Cüsskb e, ( aynur hanım a ) Yonetımde Bıle Ismı Olmayan Aynurrrrr Hanımm Koşturuyor Bıseyler yapmaya calısıyor eyvallah ;) ama 13 HAFTA SONRA GELEN TARAFTAR I NEYLEYELIM :D
Ha bırde deplasman kelımesı hıc yakısmıyor Bunlara !!!

cüsskb Mevsımlık Taraftardır Kardesım !!! Sen tek basına Veya 3-5 arkadasınla maca gıdıyormussun Benı baglamaz ben senı Deıl Cusskb Ismını bılırım Bu ısımde Tamamen Mevsımlık Taraftar Gurubu !!![/B]

CÜSSKB_Emirhan 30.11.2007 09:21

[B][I]çoğu konuda haklısın ama bir taraftar grubu olarak otobüs kaldırmak veya deplasmanda takıma destek olmak bizimde hakkımız.ne kdar geç gelmiş olsakta şampiyonluk yolunda takıma sonıuna kdar destek oluyoruz.şimdi bunları düşünmenin ve konuşmanın zamanı değil.birlik ve beraberlik içinde destek olmamız lazım takımımıza eğer haksızsam haksızsın de....[/I][/B]

yigidolar06 30.11.2007 09:22

-->: --->: ANKARAYA OTOBÜSSSS

[QUOTE=Bar10;279839][B]
Hiçç Boşuna laf yapma;) Bana trıbun u sen Anlatamazsın Maca oyle Yada Boyle Gıtmıssın Eyvallah Lafım yok ;) Fakat benım Laf ım Cüsskb e, ( aynur hanım a ) Yonetımde Bıle Ismı Olmayan Aynurrrrr Hanımm Koşturuyor Bıseyler yapmaya calısıyor eyvallah ;) ama 13 HAFTA SONRA GELEN TARAFTAR I NEYLEYELIM :D
Ha bırde deplasman kelımesı hıc yakısmıyor Bunlara !!!

cüsskb Mevsımlık Taraftardır Kardesım !!! Sen tek basına Veya 3-5 arkadasınla maca gıdıyormussun Benı baglamaz ben senı Deıl Cusskb Ismını bılırım Bu ısımde Tamamen Mevsımlık Taraftar Gurubu !!![/B][/QUOTE]SEN KADROLU TARAFTARMISIN SEN KENDİNİ NE ZANNEDİYON SEN OLMADAN TARAFTARLIK OLMUYORMU SAYGILI VEDE SEVİYELİ OLALIM KİMSE SİVASSPORDAN ÜSTÜN DEĞİLDİR. İNSANLAR BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR BÖYLE KÖSTEK OLMA DERİM

Bar10 30.11.2007 09:25

[QUOTE=CÜSSKB_Emirhan;279841][B][I]çoğu konuda haklısın ama bir taraftar grubu olarak otobüs kaldırmak veya deplasmanda takıma destek olmak bizimde hakkımız.ne kdar geç gelmiş olsakta şampiyonluk yolunda takıma sonıuna kdar destek oluyoruz.şimdi bunları düşünmenin ve konuşmanın zamanı değil.birlik ve beraberlik içinde destek olmamız lazım takımımıza eğer haksızsam haksızsın de....[/I][/B][/QUOTE]

Gardas eyvallah Senın taraftarlıgını sivaslı - Sivasspor luluguna Saygım sonsuz Sana Asla LAfım Yok ;)

Benim lafım cüsskb e ve Aynurrrrr Hanım a ;) Yaptıgı Reklamın Buyuklugunde Icraat Yapsın ;) futbolcuları hoca yı unıv e cagırmakla bıtmıyor iş..

bak aynur hanımm bunun deplasmanı var cefası var var oglu var...

biraz yeerını bıl...UCMA ;) demek ıstedıgım muhabbetı aynur hanım cok cok cok ıyı anladı..

EMIRHAN SEN HAKLISIN GARDAS EYVALLAH

Bar10 30.11.2007 09:28

--->: -->: --->: ANKARAYA OTOBÜSSSS

[QUOTE=yigidolar06;279843]SEN KADROLU TARAFTARMISIN SEN KENDİNİ NE ZANNEDİYON SEN OLMADAN TARAFTARLIK OLMUYORMU SAYGILI VEDE SEVİYELİ OLALIM KİMSE SİVASSPORDAN ÜSTÜN DEĞİLDİR. İNSANLAR BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR BÖYLE KÖSTEK OLMA DERİM[/QUOTE]

[B]Gardas saygı sevgı muhabbetıne donmesın Konu !!! cusskb den Aynur hanım a ıkı cıft lafım vardı onları aktardım ;)

ankara tarafı Gardasımızdır..Geldıgımıze Bol Bol Muhabbetını Yaparız ;)

+++ [COLOR="Red"]1967[/COLOR][/B]

nuri_58 30.11.2007 09:30

ankaraya o kadar kişi gitcek acaba stadda yer bulabilcekmisinz

yigidolar06 30.11.2007 09:31

-->: --->: -->: --->: ANKARAYA OTOBÜSSSS

[QUOTE=Bar10;279847][B]Gardas saygı sevgı muhabbetıne donmesın Konu !!! cusskb den Aynur hanım a ıkı cıft lafım vardı onları aktardım ;)

ankara tarafı Gardasımızdır..Geldıgımıze Bol Bol Muhabbetını Yaparız ;)

+++ [COLOR="Red"]1967[/COLOR][/B][/QUOTE]
DERHAL BU SAYFADAN AYNUR HANIMDAN ÖZÜR DİLEMELİSİN SABAH SABAH TERS TARAFINDANMI KALKTIN

CÜSSKB_Emirhan 30.11.2007 09:33

yer konusunda sorun olmaz.zaten ankarasporun taraftar sayısı çok az.gerekirrse oralara bile gireriz...her şekilde içerde oluruz yani :):):)

puar 30.11.2007 09:40

[QUOTE=nuri_58;279849]ankaraya o kadar kişi gitcek acaba stadda yer bulabilcekmisinz[/QUOTE]

yeterki stad dolsun yer bulmasakta olur :rolleyes::)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43.