![]() |
--->: Ali Sami Yen'e
bilader kimse yokmu burda yha bak biz dernek olarak toplu bilet alıcaz yöntimden kimseyle irtibata geçemioruz pendikten 120 kişi gelicek olmazsa yalan oluruz valla bide bu trübün liderleri kim a.q yha?
|
konuyla ilgili arkadaşlara yardımcı olacak kimse yok bu sitede sadece bizim açtığımız konuları silmeye yarıyorlar...
|
[B]Gs Macında Bütün Yigidolar El ele Bu MAcı Alacagımıza İnanıyoruz.Mac Cuma Gunuda Olsa Sivasımızı Bu Derbide Yanlız Bırakmayacagız..! Haydi İstanbullu Yigidolar..! Hep Beraber Omuz Omuza Samiyene Akın Edelim..! ßiz Şişli Endüstrili Yigidolarda Macda Olacagız. Sonsuz Destegimizi Esitgemeden...![/B]
|
[QUOTE=dj_58;284204]bilader kimse yokmu burda yha bak biz dernek olarak toplu bilet alıcaz yöntimden kimseyle irtibata geçemioruz pendikten 120 kişi gelicek olmazsa yalan oluruz valla bide bu trübün liderleri kim yha?[/QUOTE]
[B]Garda$ Recep_Yüksel veya Gunay Abilerimle Görüş İstersen.! ßirde Kufur Konusmassan[/B] |
[QUOTE=dj_58;284204]bilader kimse yokmu burda yha bak biz dernek olarak toplu bilet alıcaz yöntimden kimseyle irtibata geçemioruz pendikten 120 kişi gelicek olmazsa yalan oluruz valla bide bu trübün liderleri kim a.q yha?[/QUOTE]
kadıköy veya göztepedeki biletix bayilerine gidin.biletleri ordan alın.bir kişiye 10 bilet veriliyor gişelerde.ona göre adamlarını ayarla biletlerini al. bilet almayıda mı biz öğreteceğiz.Deplasman olduğu için yönetim bilet vermez. BAŞARILAR SİVASSPOR. |
BİLETLERİ YUNUS EMRE DAĞITACAK.STAD ÖNÜNDE ALIRSINIZ.BİLGİNİZ OLSUN AKINCILAR-YV.TOPLAMA YERİNE GELENLER ALCAK STADDA.
HERKEZ GELSİN. |
EŞİM VE BEN KOYU GALATASARAY TARAFTARIYIZ. Bu maçta sivassporu desteklemek için sivasspor tirübününde olucaz. Yüreğimiz ve dularalarımız sivas sporla... YİĞİDOLARA bol bol şans dileriz.
|
Birilerinin galatasaraya inat fenerliler de gelsin çağrısını doğru bulmuyoru. Fenerlilerle karşılaşmamızda da galatasarayımı çağırıcaz. ARKADAŞLAR maç inat olayımı, anlayamıyorum. sporu savaşa döndermiyelim lütfen.
|
herkes maça, takımımızı destekleyin susmak yok
|
[QUOTE=gulertc83;285016]Birilerinin galatasaraya inat fenerliler de gelsin çağrısını doğru bulmuyoru. Fenerlilerle karşılaşmamızda da galatasarayımı çağırıcaz. ARKADAŞLAR maç inat olayımı, anlayamıyorum. sporu savaşa döndermiyelim lütfen.[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER][B]YANLIS DUSUNUORSUN SANA KATILMIYORUM ORAYA 1967NİN İSTEĞİ ÜZERİNE GFB GURUBUNDAN 50 KİŞİ GELECEK OMUZ OMUZA SİVAS DİYE BAĞIRACAĞIZ!!!!!!!![/B][/CENTER][/COLOR][/FONT] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25. |