![]() |
--->: İLK YARININ KRALI SİVAS
sivasa gönülden inanıyor be seviyoruz herşey sivas için bu arada ben istanbulda yaşıyorum sivas spor ürünlerinden almak istiyorum ama nerden alacağımı bi,lmiyorum ?
|
-->: İLK YARININ KRALI SİVAS
şampiyonluk hayal değil
biz hakettik. Paramızla değil yüreğimizle futbol oynuyoruz biz. İnşallah bu durumn ikinci yarının bitimindede aynı olur. Allah'ın izniyle Şampiyon Sivasspor |
süpersiniz YİĞİDOLARIM...ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN..İNŞALLAH TAM TAKIM ŞAMPİYONLUĞA KOŞARIZ...BİZE BU KADAR GURURU BİLE YAŞATAN TÜM CAMİA YA ÇOK TEŞEKKÜRLER ....SİZ BİZİM GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONUSUZ
|
SAMPIYON SIVASSPOR
OOOOOOOOOOOOO 1 2 3 SIVAS SIVAS SIVAS LAY LAY LAY LAY LAY LAY SIVASSPOR LAY LAY LAY LAY SIVASSPOR LAY LAY LAY LAYLAY SIVASSPOR ÖLÜMÜNE SIVAS HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SIVAS |
-->: İLK YARININ KRALI SİVAS
şükürler rabbime şu günleride gördük ya..
bu takıma zirve pek bi yakışıyor bee.. TEŞKKÜRLER YİĞİDOLAR :) |
HELAL OLSUN SİZLERE.10 KİŞİ KALMAYA KARŞIN SÜPER TOP OYNADILAR.YİGİDOLARI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM...
|
sivas sporumuza ilk yarıda gosterdıgı basarıdan dolayı tebrık ederım insallah ikinci yarıda sivasspora yakısan bir futbol sergıler sampiyon kırmızı beyaz
|
Çok Şükür...Bi Zamanlar Lig A'da Lider Görüyorduk..Artık Süperlig'de de Lideriz..Allahım Sana Çok Şükür.
|
lütfen sivaslı işadamları takımımıza sahip çıkalım. siz takımımıza sahip çıkarsanız emin olun sivasspor taraftarı da sizlere sahip çıkacaktır. mesela geçenlerde sivasspor taraftarını şehirdışındaki bir maç için huzur turizmin ücretsiz otobüs ayarladığını okumuştum. şimdi kim beni huzur turizm'in çalıştığı bir güzargahta huzur'dan başka bir firmaya bindirebilir. bundan iyi reklam olmaz. bu durum bütün şirketler, bütün işadamlarımız için geçerli, siz desteği vereceksiniz, biz de size gönlümüzü. mehmet yıldız satılmasın, bu takım takviyelerini de yapsın şampiyon olsun istiyoruz.
|
SİVASSPORUN İLK YARI LİDERLİĞINİ KUTLUYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.BAŞARININ DEVAMI EKONOMİK GÜCE BAĞLI YOKSA FUTBOLCU SATARAK BU İŞ YÜRÜMEZ.HER SİVASLININ SİVASSPORA SAHİP ÇIKMASI GEREKİR.BÜTÜN YÜK BAŞKANA YÜKLENMİŞ KİMSE YARDIM ETMİYOR.LÜTFEN SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKALIM. HERKESE SELAMLAR.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:30. |