![]() |
--->: sivasspor/trabzon fotoları
bızı durdurabılecek varsa gelsın haftaya 50 bın kısıyle olımpıyatı yıkacak sıvasım
|
-->: sivasspor/trabzon fotoları
yorumların fotoların kadar güzel;)
|
resimler için çok teşekkürler bir slayt olarak youtube'da da görelim:D şampiyonuz bu sene
|
[B][COLOR="Navy"]Cok guzel resimler kardesim ellerine emegine saglik .Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=yigiter187;298258]elimde biraz resim daha var ama bu gece yola çıkacam.sivasa geldim görevimi yaptım ve geri dönüyorum..nasipse febe maçında daha bol resim ekleyecem inşallah..[/QUOTE]
[B]cok tesekkurler kardesim emegine saglik hayirli yolculuklar. fb macinda demek ki iki kat fotografimiz olcak;) Ben de izmirden geliyorum orda olcam insallah...:)[/B] |
super sivasspor geliyor iste taraftar iste sampiyon
|
[B][QUOTE=myway;298362][B]cok tesekkurler kardesim emegine saglik hayirli yolculuklar.
fb macinda demek ki iki kat fotografimiz olcak;) Ben de izmirden geliyorum orda olcam insallah...:)[/B][/QUOTE] Ellerine sağlık... Güzel fotoğraflar... Bu arada Fener maçında bende tribündeyim fotoğraf daha çok olacak :) İnşaallah...[/B] |
süper sivas süper yigido ikisi bir olunca dahada süperrrrrr
|
[QUOTE=FurkaN;298370][B]
Ellerine sağlık... Güzel fotoğraflar... Bu arada Fener maçında bende tribündeyim fotoğraf daha çok olacak :) İnşaallah...[/B][/QUOTE] oh ne güzel..anlaşmalı olarakl farklı yerlerde oturalım ki resimler daha güzel çok boyutlu çıksın..:D farklı açılardan yani.. |
[B][QUOTE=myway;298362][B]cok tesekkurler kardesim emegine saglik hayirli yolculuklar.
fb macinda demek ki iki kat fotografimiz olcak;) Ben de izmirden geliyorum orda olcam insallah...:)[/B][/QUOTE] Ellerine sağlık... Güzel fotoğraflar... Bu arada Fener maçında bende tribündeyim fotoğraf daha çok olacak :) İnşaallah...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:36. |