![]() |
--->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
arkadaşlar hepiniz yanlış anlıyorsunuz. Bizim maçın cumartesi olma sebebi;kupada gruplarda olamamızdır ve belediyede kupada yok.Onun için diğer anadolu takımlarının kupada maçları olduğu için bütün anadolu maçlarını pazar gününe yaydılar. Lig tvde anlaşma gereği haftada dört maç verdiği için ve derbi olmadığı zamanlar trabzonun maçını verdiği için bizim maçı vermiyor.Bizim maçları nasıl verdi diyeceksiniz?Bizim maçları 9.,11.,13.,15. ve 17. haftalarda derbiler olduğu için ve bu 5 maçta evimizde olduğu için vermiştir...Biraz kafanızı çalıştırmanızı istiyorum..Ve maç günüde maça gelecek arkadaşlar beni arayıp ben olimpiyatın karşısında oturuyorum.Benden bilgi alabilirler. Bilmeyenlerimiz olabilir onun için.
CENK ÜNAL 0538-989-92-34 YER OLARAK ARAYAN ARKADAŞLARI BAŞAKŞEHİR BP ÖNÜNDEN YOLU TARİF EDEBİLİRİM. |
[QUOTE=puar;295496]c.tesi 1 bucuk bu kadar ters olamaz..resmen kimse maca gelmesin diye yapmışlar :([/QUOTE]
kimseyi bilmem ama sen geliyon herhalde dimi sensiz olmaz senki ne deplasmanlara gittin istanbul da ayağının dibindeki maçamı gelmiycen? |
inşallah en az 20-25000 kişi oluruz.
|
Ya arkadaşlar ben İstanbul Pendikte oturuyorum.Ama bu maça gitmek için can atıyorum.Soğukta olsa gidilir abi.Hangi takımın taraftarı yaz kış diyorki bizlerde diyelim.Güzelim memleketlilerim kendimize gelmeliyiz ve takımımıza sahip çıkmalıyız
|
-->: --->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=omercoskun;295658]kimseyi bilmem ama sen geliyon herhalde dimi sensiz olmaz senki ne deplasmanlara gittin istanbul da ayağının dibindeki maçamı gelmiycen?[/QUOTE]
orhan gelmeden sen gelmeden maç olmaz yoksa maç başlamaz sayıma göre:) |
--->: -->: --->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=ademgoze;295689]orhan gelmeden sen gelmeden maç olmaz yoksa maç başlamaz sayıma göre:)[/QUOTE]
c.tesi 3 te mesai bitiyor benim en az 11 de çıkmAM LAZIM :( BAKALIM NE OLACAK...İNŞALLAH ORDA OLACAĞIZ. |
[QUOTE=hafikliyiğido58;295657]arkadaşlar hepiniz yanlış anlıyorsunuz. Bizim maçın cumartesi olma sebebi;kupada gruplarda olamamızdır ve belediyede kupada yok.Onun için diğer anadolu takımlarının kupada maçları olduğu için bütün anadolu maçlarını pazar gününe yaydılar. Lig tvde anlaşma gereği haftada dört maç verdiği için ve derbi olmadığı zamanlar trabzonun maçını verdiği için bizim maçı vermiyor.Bizim maçları nasıl verdi diyeceksiniz?Bizim maçları 9.,11.,13.,15. ve 17. haftalarda derbiler olduğu için ve bu 5 maçta evimizde olduğu için vermiştir...Biraz kafanızı çalıştırmanızı istiyorum..Ve maç günüde maça gelecek arkadaşlar beni arayıp ben olimpiyatın karşısında oturuyorum.Benden bilgi alabilirler. Bilmeyenlerimiz olabilir onun için.
CENK ÜNAL 0538-989-92-34 YER OLARAK ARAYAN ARKADAŞLARI BAŞAKŞEHİR BP ÖNÜNDEN YOLU TARİF EDEBİLİRİM.[/QUOTE] istanbulda oturan Sivaslılar adına bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederim kardeşim. |
şampiyon olmamız engellenemez.biz beş kardeş yani maskeli beşler ölüm kalım olmadığı sürece olimpiyattaki yerimizi alacagız ben sivaslıyım diyen gercek sivaslı o maça gelir takımını yanlız bırakmaz ayrıca cumartesi günü de esnafın ödeme günü degil o işi cuma günü halleder esnafın çoguda cumartesi işe bile gelmez kimse bahane armasın harbi sivaslı öz ve öz sivaslı o maçta yerini almalı şampiyon sivas varmı itirazı olan alem buysa kral sivasspor
|
--->: -->: --->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=ademgoze;295689]orhan gelmeden sen gelmeden maç olmaz yoksa maç başlamaz sayıma göre:)[/QUOTE]
paparazi olmadan heç olmaz dimi adem;););) |
cumartesi neye yapmışlarki hiç olmadı pazar olsada seyirci rekoru kırılsaydı..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:50. |