SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SON YİĞİDO ERHAN KARAHAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15805)

Arla58 17.01.2008 11:22

--->: SON YİĞİDO ERHAN KARAHAN

Hayirlisi olsun.
Bülent hoca bilir isini diyorum.

58_cebeci_58 17.01.2008 11:47

ya ben you tubedan baktım adama.bi tane videosu var.eger o golleri bu adam attıysa cok piskopat bişey.yok o deilse bilmem.hem videoda hiçde stopere benzemiyo.bildigimiz forvet adam.her neyse hayırlı olsun...

cenk5821 17.01.2008 11:54

[QUOTE=58_cebeci_58;301104]ya ben you tubedan baktım adama.bi tane videosu var.eger o golleri bu adam attıysa cok piskopat bişey.yok o deilse bilmem.hem videoda hiçde stopere benzemiyo.bildigimiz forvet adam.her neyse hayırlı olsun...[/QUOTE]

valla cok dogru soluyorr golleri o mu atio stoper adam diolar videoda hicte ole deil walla geleni atmis::D:DD

sabriiiii 17.01.2008 11:56

HAYIRLI UGURLU OLSUN İNŞALLAH

HOŞGELDİN CAMİAYA

divriği-ilhan 17.01.2008 12:11

İnşallah Sivasspor'umuza başarılı bir transfer yapmışızdır Bülent hocanın yaptığı transferler her zaman ince elyip sık dokuyan ve eminim kaliteli bir transferdir.
HOŞ GELDİN Erhan SİVASA

serserilerin_prensi 17.01.2008 12:18

hocamızın aldıgı her futbolcuya kefiliz allah hayırlı ugurlu etsinn

OLCAY_58_AKKUS 17.01.2008 13:45

[B]inşallah söynelildiği gibi olur.inşallah başarı getirir sivasımıza.hayırlı olsun[/B]

Champion_58 17.01.2008 13:46

SİTE YÖNETİMİ LÜTFEN ESKİMİŞ VE VAZGEÇİLMİŞ TRANSFER BAŞLIKLARINI KALDIRIN ..YİĞİDOLAR İÇİN DOĞRU HABER KAYNAĞI OLMAYI SÜRDÜREBİLMEK İÇİN BU ŞART BENCE..UMARIM TAVSİYEM DİKKATE ALINIR..SAYGILAR,SELAMLAR..

samet yıldız 17.01.2008 15:42

hayırlı olsun
takıma çok faydası olacak

CBaykan 17.01.2008 15:44

Degerli Sivassporlu arkadaslar.
Oncelikle butun kalbim ile Sivasspor`un Sampiyon olmasini istiyorum.
Bu konunun yazili oldugu haber Avustralya dan bir turkce gazetenin sitesinden.
Haberin orjinali ve Videosu su anda manset haber olarak okunup izlenebilir.
[url]www.austurkiye.com[/url]

Sunu da eklemeliyim.
yukarda 3500 kisiyi az bulan bir kullanici arkadas Avustralya`nin genel nufusunun 20 milyon oldugunu biliyomu.Mukemmel futbol teknigi,cok iyi ziplama kabiliyeti, ikili mucadelelerde cok saglam durusu,stoper olarak (Toraman gibi) kose vuruslarinda gidip firsatciligi ve iyi ziplama kabiliyeti ile bir santrafor gibi gol bulmasi,90 dakika eksilmeyen kondisyon.
Her kim ki Man United deki Rooney i Sivasspor da izlemek istiyor , Erhan i izlesin.
Dun LigTv de Erhan ile ilgili bunlari yazdi.
Sivasspora basarilar dileriz Avustralya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:39.