![]() |
--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN
daha uzun yillarimiz var sivassporum
|
-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN
[B]7. yilimiz hayirli ugurlu olsun . Sivaslinin tek adresi [url]www.sivasspor.com[/url] ve biz bu adresi 2. bir ailemiz olarak gorduk.Basta Rustu Abi olmak uzere Emegi gecen herkese tesekkurler...:)[/B]
|
inşallah hep beraber 70.yılı da kutlarız
|
daha nice yıllara inşallah hep beraberce iyiki varsınız sivasımız yaşıyoruz gurbette olsakda bu siteyi yapan rüştü elmasdan ALLAH razı olsun
|
Nice Yıllara SivasSpor.com...;)
|
[B][COLOR="DarkRed"]nice başarılı 7 yıllara!.............[/COLOR][/B]
|
[B]Hayırlı Olsun Ins 40. yılımızıda goruruz basarılar[/B]
|
BU SİTENİN AÇILIŞIYLA BİR BAŞKA ZORUNLULUK HİSSETTİMKENDİMDE VE DEDİMKİ BU KADAR SİVASLI VAR BU KADAR ÜYESİ VAR BEN NEDEN OLMAYAYIM DEDİM VE İSTANBULDA OTURDUĞUM İÇİN KENDİMİ SİVASTAN UZAK HİSSEDİYORDUM KENDİMİ AMA
BU SİTENİN AÇILMASIYLAN SİVASLILARLAN TANIŞMA FIRSATIM OLDU KAH İSTANBULDAN KAH DİĞER ÜLKELERDEN VE SİVASIMIZIN İÇİNDEN TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINDAN TANIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLARIM OLDU BU SİTENİN SAYESİNDE ARTIK HANGİ İLE GİTSEM HANGİ ÜLKEYE GİTSEM ÖYLE SANIYORUMKİ ORADADA BİR EVİM VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM HER KİM VEYAA KİMLER BU SİTE İÇİN ÇALIŞMIŞSA ALLAH RAZI OLSUN DER ALAHTAN SAĞLIKLI MUTLU VE NEŞELİ GÜNLER GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE NİCE YILLAR DİLERİM |
Süper lig Şampiyonu takımının Sitesi olmak dileğiyle, Nice yeni 7 yıllara. Site sayesinde düşünceler, görüşler paylaşılıyor. Başarılı ve hayırlı haberlerin yazılması ümidiyle SİTE ADMİNLERİ VE YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.
|
[B]Nice 7Yedi Yıllara Arkadaşlar..Dewamı Gelir .İnş..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:45. |