SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   CÜSSKB (Üniversite) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16366)

hackedby58 29.01.2008 19:27

--->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!

[QUOTE=fatihada58;312245]ONLAR ZATEN AYRI BİR DAVA.AMA DÜZELECEK BUNA İNANIYORUM NE ZAMAN SİVASLI BABALAR ÇOCUKLARINA FENER FORMASI YERİNE SİVASSPOR FORMASI ALIR O ZAMAN DÜZELİRİZ.[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B][I]DüzeLmek içiN babaların çocuklarına forma almasına gerek yok inanırsan güvenirsen düzelirsin.inanmasaydık bu ne spr lige çıkardık nede 1. olurduk.ha sen maddi olarak diyosan söle bana İST de veya bşka bi şehirde kaç tane SS forması bulabileceğimiz mağaza var.İST da var ama klübe faydadan çok zararı var bi çizgili forma 70 ytl olur mu ya :confused:[/I][/B][/COLOR]

NAUGHTYBOY58 29.01.2008 19:50

-->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!

[B]Sİvasta Tribun Kültürü Oluşamaz ßunu KAfanıza Sokun ßiz ßunu Yapmak İçin Cok ÇAlıştık Ama Ol Mu Yor ......[/B]

HaSiVasLıM58 29.01.2008 20:22

[COLOR="DarkRed"][B]Ne varsa AnadoLuda var Sakaryâ'da Kocaeli'De MaLatya'da kısacası AnADoLuda .......[/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B]Anti FB[/B][/COLOR]

1967_DERNEK_MUSTAFA 29.01.2008 21:06

[COLOR="Blue"][/COLOR]çokkkk konuşacak çok yazacak kelimelerim var ama hep sineme atıyorum atmayada devam edeceğim

oz.can 29.01.2008 23:46

Bu şehirde trübin kültürü oluşturmak zor olabilir fakat bu kültüre sahip ya da bu kültürü olabilecek bin kişidemi yok yaw.
Var var mutlaka var. Bu arkadaşları statta birarada oturtmak, önce bunu yapıcaz. Sonra da tribün kültürü oluşacaksa oluşur zaten.

zaralım 58 29.01.2008 23:56

bence'de bir mağlubiyet aldık diye böyle yaparsak taraftarlık kimliğine bürünemeyiz arkadaşlar bu ne ya olaya bide pozitif yönden bakın Rakip takım bir oyuncusu ort.3,5-4.0 MİLYON YTL.ve kadrolarında dünya yıldızlarını bulunduruyorlar bizler BU AMATÖR RUH DEDİĞİMİZ şeyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bileğimizin hakkıyla bir yerlere gelmeye çalışıyoruz ama taraftar olarak İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE yanında olmazsak BİZLERE yani YİĞİDOLARA YAZIKLAR OLSUN demekten başka birşey kalmıyor

GOSt 31.01.2008 11:18

[B]taraftar futbolcuyu atesliyecek nitelikte desteklemeli bence... öle 2 karsılıklı kırmızı beyaz demekle olmuyor... stad inleyecek yoqsa zorrr...[/B]

yiğide58 31.01.2008 11:35

[B][I]OTURAN DEĞİL BAĞIRAN TARAFTAR İSTİYORUZZZ....[/I][/B]

[B][I]SKOR TARAFTARLIĞI BİZLERE YAKIŞMAZ... SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK FELSEFESİ İLKEMİZ OLMALI...[/I][/B]

sinan-58 31.01.2008 11:38

-->: --->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!

[QUOTE=oz.can;312402]Bu şehirde trübin kültürü oluşturmak zor olabilir fakat bu kültüre sahip ya da bu kültürü olabilecek bin kişidemi yok yaw.
Var var mutlaka var. Bu arkadaşları statta birarada oturtmak, önce bunu yapıcaz. Sonra da tribün kültürü oluşacaksa oluşur zaten.[/QUOTE]

ozcan abi senin maraton projeni sonuna kadar destekliyorum trubun kulturu olan bin değil iki bin kişide vardır ama önemli olan onları bir arada toplamak bunu başarmalyız başka çare yok fenerbahçe maçında ben bu seyirciden utandım hiç kimse bağırmıyor sadece fenerliler bağrıyordu ben utandım bu projeyi devam ettir sonuna kadar arkandayım

falcon58 31.01.2008 12:09

alemde tek kral var:SİVASSPOR...Bu taraftar niye bagırmaz oylece oturmakla mac kazanılmaz.bizler sivas dısında kafelerde tek basımıza olsak bile tezahurat yaptik.ama stadta ses yok o kadar seyirciye ragmen...sivasli olmayan arkadaslar bile tezahurat yaptilar.destek surekli destek herzaman destek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:24.